PICTURE MY LIFE #108 - SPELEN MET ETEN & KATTENCAFÉ KOPJES - LoisLorinde.nl
20307
post-template-default,single,single-post,postid-20307,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #108 – SPELEN MET ETEN & KATTENCAFÉ KOPJES

me

Vandaag is mijn vakantie alweer afgelopen. De dagen vlogen zo snel voorbij dat het gewoon een lang weekend voelt. Maar wel een heel leuk lang weekend. Eentje waarin ik lekker veel heb uitgeslapen, aan school heb gewerkt door te spelen met eten en ik bezocht het nieuwe Kattencafé in Amsterdam genaamd Kopjes! Lees verder voor de 108e editie van Picture My Life!

me3

Yummy drinks. Een ontbijtsmoothie met banaan, kiwi, mandarijn, melk, chiazaad en oats. En daarnaast twee blikjes Charlie’s natural soda in de smaken Black Currant, Açai & Mint en Lemon, Lime & Mint. De mint maakt het zo lekker fris!

me2

Mijn Yankee Candle verslaving gaat vrolijk verder. Heerlijk vind ik het. Vooral om mijn hele collectie over de grond te verspreiden en alles weer eens te ruiken en uit te zoeken. En er zijn ook nog eens drie pakketjes naar mij onderweg. Oeps.

me5

Spelen met eten voor de studie! We maken een creatieve app voor kinderen en ik ben bezig met het bedenken van ‘Creatief met eten’-voorbeelden. Er komen nog veel meer andere dingen bij kijken maar dat is minder boeiend om te laten zien, haha.

me4

Bloempje slaapt steeds meer en meer. En ook nu, terwijl ik dit typ, ligt ze weer eens op schoot te slapen. Maar in de uurtjes dat ze wel actief is, is ze ook echt heel actief. Oh, en ze snurkt.

me6

De laatste tijd ben ik lekker bezig met allerlei textielverf. Dit keer probeerde ik de textielverf van de Action en ik ben aangenaam verrast. Mijn oude witte plateau sneakers heb ik omgetoverd tot nieuwe ombre shoes! Klik hier voor de DIY!

me7

me9

Afgelopen vrijdag ging ik samen met Bram naar Kattencafé Kopjes in Amsterdam. Midori wil hier mijn red velvet cake stelen en Horus kwam bij mij op schoot liggen. Jaja, ik weet inmiddels alle zeven namen! Deze week komt er een artikel online over mijn bezoekje aan het café met lekker veel foto’s.

Hoe was jouw week?


12 Reactie's
 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 08:32h, 11 mei Beantwoorden

  Hihi, wat heb je veel yankee candle :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:25h, 14 mei Beantwoorden

   Klopt! Ik ben best verslaafd aan Yankees, haha!

 • Sofie
  Geplaatst op 09:05h, 11 mei Beantwoorden

  Leuke foto’s! Mmmm, red velvet cake.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:25h, 14 mei Beantwoorden

   Dank je wel, Sofie! En jaaa, de red velvet cake was heerlijk!

 • Manon
  Geplaatst op 09:39h, 11 mei Beantwoorden

  Leuke fotos, ik vind die DIY van je schoenen echt leuk!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:36h, 11 mei Beantwoorden

  Aah wat gaaf dat je naar het kattencafé bent geweest! Ik wil er ook echt nog dolgraag heen, ik kijk uit naar je blogpost! En wat gaaf, een app over creatief eten voor kinderen .De foto’s hierboven zien er echt veelbelovend uit, ik ben super benieuwd! :-)

 • Fashionnewsforgirls
  Geplaatst op 14:16h, 11 mei Beantwoorden

  leuk!!

 • Kelly
  Geplaatst op 14:38h, 11 mei Beantwoorden

  Jeetje wat een boel Yankee Candles, ben benieuwd of je die allemaal gaat opbranden voordat de geur er vanaf is ;)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:51h, 11 mei Beantwoorden

   Haha, ja veel he. De geur blijft gelukkig oneindig. Ik ken mensen die kaarsen van jaren oud nog branden. Sterker nog, sommigen beweren zelfs dat de geur beter wordt met de tijd.

 • Iris
  Geplaatst op 20:04h, 11 mei Beantwoorden

  Aaah heel leuk dat café, ik had ook een afspraak maar ik moest helaas werken :(

 • chucky1012
  Geplaatst op 23:33h, 11 mei Beantwoorden

  Leuk om zoveel candles in je verzameling te zien ;-)

 • Eline
  Geplaatst op 13:54h, 12 mei Beantwoorden

  Wat een leuke ‘Creatief met eten’-voorbeelden zeg!

Geef een reactie