PICTURE MY LIFE #107 - VAKANTIE & BEAUTYGLOSS PARTY - LoisLorinde.nl
20243
post-template-default,single,single-post,postid-20243,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #107 – VAKANTIE & BEAUTYGLOSS PARTY

aprilfotos

Jaaa, ik heb vakantie! Daar was ik echt even aan toe. Helaas moet er nog steeds veel aan school gedaan worden, maar kunnen uitslapen is ook wat waard. Afgelopen vrijdag ben ik dan ook feestelijk mijn vakantie in gegaan bij de Beautygloss Party! Lees verder voor de 107e editie Picture My Life!

aprilfotos3

Bij de Action kocht ik vier kleurtjes textielverf. Fuchsia, Navy, Ocean Blue en Mint. En ik kan alvast verklappen dat ik erg enthousiast ben over de kwaliteit! Aankomende Friday DIYday hier meer over!

aprilfotos2

In de les van Creative Interactive hebben we even gespeeld met de MaKey MaKey. Ken je het nog niet? Bekijk dan even dit geweldige filmpje! En bij Production Interactive hebben we o.a. geleerd hoe je een pop-up alert maakt. En dan is het natuurlijk heel verleidelijk om ander soort teksten in te voeren.

aprilfotos5

Bij Xenos scoorde ik deze prachtige geometrische decoratie waar precies een small jar van Yankee Candle in past. Zo leuk! Hij is ook verkrijgbaar in een mooie koperen kleur.

aprilfotos4

Gezonde magnums van banaan? Ja, echt! Eentje met cacaopoeder en eentje met granola. Bekijk hier het receptje voor de heerlijke banana popsicles.

k denk dat iedereen er wel eens mee te maken heeft: vlekken op witte kleren. Witte kleren vind ik heel erg mooi, maar ik ben veel te slordig om het wit te houden. Daarom verfde ik mijn oude kleren van wit naar paars! Hoe? Klik hier voor de DIY!

aprilfotos6

Vrijdag ging ik naar de 18+ Beautygloss Party met vriendinnetje Elisa en het was weer net zo geweldig als de vorige keer! Woensdag komt er een shoplogje online met de dingentjes die ik heb gekocht. Ben jij ook geweest dit jaar?

aprilfotos7

Bloempje is in love with the coco(nut)! Haha. Dit schatje werd afgelopen zaterdag alweer 17 jaar!

aprilfotos8

Speciaal voor moederdag kwam er afgelopen week een extra DIY online. Want aanstaande zondag is het alweer zo ver. Maak ook een heerlijke ruikende waxtart bouquet! Het perfecte moederdagcadeau.

aprilfotos9

Mijn vakantie is net begonnen! En dat betekent dat ik het hele weekend lekker heb zitten bloggen. Zaterdag heb ik een heleboel foto’s gemaakt en zondag heb ik ze allemaal bewerkt. En vandaag is het tijd om wat Kwallies aan de foto’s toe te voegen!

Hoe was jouw week?


13 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:21h, 04 mei Beantwoorden

  Mooie foto’s en leuk dat je naar het beauty event geweest was!

  Happy Holiday Xoxo

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:52h, 04 mei Beantwoorden

  Wauw wat superleuk dat je er vrijdag was, goed geslaagd? Geniet van deze vrije dagen, je welverdiende vakantie! Enjoy <3

 • Anneleen
  Geplaatst op 09:06h, 04 mei Beantwoorden

  Wat leuk dat je naar de Beautygloss Party bent geweest! Geniet van je vakantie! :)

 • Alyssa
  Geplaatst op 09:36h, 04 mei Beantwoorden

  Geniet van je vakantie :-D! Leuk dat je naar de BGParty bent geweest :-) benieuwd naar je shoplog.

 • Denna
  Geplaatst op 10:18h, 04 mei Beantwoorden

  Wat een leuke fotos! En binnenkort moet ik toch maar eens naar de action voor die verf

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:58h, 04 mei Beantwoorden

  Geniet van je vakantie!!!! Ik kijk ook al uit naar mijn volgende vakantieperiode

 • Manon
  Geplaatst op 12:03h, 04 mei Beantwoorden

  Leuk dta je naar Beautygloss party bent geweest

 • Wendy
  Geplaatst op 16:24h, 04 mei Beantwoorden

  Ik had nog nooit van MaKey MaKey gehoord en nu blijf ik filmpjes kijken. Wat ongelooflijk gaaf. :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:36h, 06 mei Beantwoorden

   Hahhaha, wat leuk om te horen! Gaaf he, zo’n MaKey MaKey!

 • jana
  Geplaatst op 20:08h, 04 mei Beantwoorden

  Wat leuk dat je aanwezig was op de BG party! Het lijkt mij zo geweldig om dit eens mee te maken :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:37h, 06 mei Beantwoorden

   Het is ook echt heel leuk en gezellig. Je moet zeker een keertje gaan!

 • Monique | WritingMonique
  Geplaatst op 08:12h, 05 mei Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! De BG party lijkt me onwijs gezellig, en ik ben dol op die geometrische vormen; ik ga zeker even een kijkje nemen bij de Xenos.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:37h, 06 mei Beantwoorden

   Jaaa, doen! Xenos heeft ook nog meer prachtige geometrische decoraties!

Geef een reactie