PICTURE MY LIFE #106 - DIJKSMAN, HIGH-TEA & KINGSNIGHT - LoisLorinde.nl
20195
post-template-default,single,single-post,postid-20195,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #106 – DIJKSMAN, HIGH-TEA & KINGSNIGHT

aprill

Het was weer een hele leuke week! Samen met Kimberly en Ingeborg ben ik naar de persdag van Dijksman geweest. Zondag had ik een high-tea met vriendinnetjes en daarna hebben we kingsnight gevierd in Utrecht. Lees verder voor de 106e editie Picture My Life!

aprill3

Ik bedacht een nieuwe tag genaamd ‘Wat als mijn huisdier een mens was‘. Het zijn een aantal vragen over hoe je huisdier zou zijn als mens. Qua gedrag, interesses en relaties. Ik kreeg er een heleboel leuke reacties op! En ik zou het heel tof vinden als jij ‘m ook invult! :D

aprill2

Ik verzamelde een aantal oude witte kleren en gaf deze een prachtig paars kleurtje! Benieuwd hoe ik dat precies gedaan heb? Je leest het deze week op de blog!

aprill4

Snelle wireframes van Apps tekenen tijdens de Theory les. Maar stiekem maak ik ook ander soort tekeningetjes tijdens Theory.. Hihi.

Ik maakte een sieraden set met letterkralen! Door de gouden ketting zijn de sieraden een stuk draagbaarder dan de plastic varianten van vroeger. Bekijk hier de DIY van afgelopen vrijdag.

aprill5

Afgelopen donderdag was ik samen met Kimberly en Ingeborg bij de persdag van Dijksman om alle nieuwste collecties voor herfst/winter 2015 te bewonderen. Gister schreef ik een verslagje met de hoogtepunten van de dag!

aprill7

Na de persdag zijn we nog even langs Yankee Plaza geweest. Een ware kaarsenhemel voor Yankee lovers als ik! Ik kocht een medium jar van de nieuwe geur Pain Au Raisin. Een heerlijke geur van een koffiebroodje met vanille en rozijntjes. Lees hier mijn review over de nieuwste vijf geuren.

aprill6

Zondag was het tijd voor een high-tea met vriendinnetjes van de middelbare school. Daarna zijn we naar Utrecht gegaan om kingsnight te vieren! Pfoee, wat was het druk. Maar ontzettend gezellig!

Hoe was jouw week?


9 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:26h, 28 april Beantwoorden

  Leuke foto’s van een gezellige week ;-)

 • Fashionnewsforgirls
  Geplaatst op 10:18h, 28 april Beantwoorden

  lekkere high tea

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 11:49h, 28 april Beantwoorden

  Het is leuk he om met andere bloggers naar de persdagen te trekken :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:00h, 29 april Beantwoorden

   Ja! Het is ook erg leuk om nieuwe bloggers te ontmoeten! :)

 • Manon
  Geplaatst op 12:18h, 28 april Beantwoorden

  Leuke diary!

 • Deisy
  Geplaatst op 23:00h, 30 april Beantwoorden

  O die sieraden set met letterkralen is echt ontzettend prachtig zeg. En ik heb je superleuke tag inderdaad voorbij zien komen, alleen ik heb geen huisdieren (huil). Mag ik doen alsof mijn vriend een huisdier is ;-) ? X

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:06h, 03 mei Beantwoorden

   Wauw! Dank je wel Deisy! <3 En ehh, een vriend is toch ook een beetje een huisdier? Hahahha.

 • Manou
  Geplaatst op 14:58h, 03 mei Beantwoorden

  Oooh wat een mooie foto’s! Ik ben een nieuwe lezer en ik ben nu al dol op je blog! <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:03h, 03 mei Beantwoorden

   Wat ontzettend leuk om te horen! Bedankt voor het grote compliment en het volgen! <3

Geef een reactie