PICTURE MY LIFE #105 - KATJES & KWALLIES - LoisLorinde.nl
20144
post-template-default,single,single-post,postid-20144,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #105 – KATJES & KWALLIES

apri

Vorige week begon de nieuwe periode van mijn opleiding, kwamen er veel Kwallies langs in de blogposts en heb ik veel met mijn lieve katjes geknuffeld. Én ik kan alvast verklappen dat er de komende weken veel heerlijke receptjes en leuke DIY projecten online gaan komen! Ik zit bomvol inspiratie. Alleen de nodige tijd is altijd een dingetje.. Lees verder voor de 105e editie Picture My Life!

apri3

De nieuwe periode Interactive van mijn opleiding Communication and Multimedia Design is begonnen! Bij Production moeten we weer een website gaan maken met HTML/CSS. En bij Theory maak ik mooie tekeningetjes terwijl ik luister naar de colleges. Daarnaast heb ik nog de vakken Project en Creative.

apri2

Awh, Bloempje ligt onder mijn dekbed en Elfje erop.

apri4

Hebben jullie deze Kwallies gezien afgelopen week? Bij mijn big wishlist was Kwalianus aan het hoelahoepen en bij de DIY van afgelopen vrijdag zat hij verstopt op mijn dekbed.

apri5

Jaaa, de nieuwe Yankee Candle geuren zijn er! Ik reviewde elke geur in het artikel van gisteren. Pain Au Raisin, Tarte Tatin en Cappuccino Truffle van de Cafe Culture collectie. En Beach Holiday en Wild Sea Grass van de Life’s a Beach collectie.

apri7

Bloempje in de doos. Past precies.

apri6

Zondagmiddag lunchen met een soepje, een broodje en een fruitwatertje. Daarna ben ik abstracte vormen gaan maken voor de opdracht van het vak Creative. En Bloempje kwam er gezellig bij zitten.

Hoe was jouw week?


12 Reactie's
 • Wendy
  Geplaatst op 13:25h, 20 april Beantwoorden

  Ik vind je dekbed nog steeds heel erg leuk. :) Past totaal niet bij onze slaapkamer helaas. ;) Leuk dat Bloempje en Elfje zo lekker dicht bij elkaar gaan liggen. Dat doen die van mij helaas niet meer.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:52h, 20 april Beantwoorden

   Awh, jammer! En dankjewel! Ja, nu ze ouder worden liggen ze toch steeds meer bij elkaar. Maar eerst ook totaal niet. :)

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 14:08h, 20 april Beantwoorden

  Je DIY dekbed is echt super leuk, ben erg benieuwd naar de DIY’s die nog gaan komen! <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:52h, 20 april Beantwoorden

   Aah, dank je wel! Ik hoop dat je de DIY’s net zo leuk gaat vinden als ik :D

 • Fabiënne
  Geplaatst op 14:29h, 20 april Beantwoorden

  Leuke foto’s! Ik heb er echt spijt van dat ik niet voor Communication and Multimedia Design heb gekozen, maar voor Media, Informatie en Communicatie.. helaas is switchen niet echt meer een optie aangezien ik nog maar 1,5 jaar moet.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:53h, 20 april Beantwoorden

   Oh, wat zonde dat je niet meer achter je keuze staat. Inderdaad een beetje laat op nog te switchen. Veel succes nog het komende 1,5 jaar! En dank je wel! :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 15:06h, 20 april Beantwoorden

  Katten in dozen. Ik blijf het schattig vinden :)

 • Sabrina
  Geplaatst op 15:26h, 20 april Beantwoorden

  Aahw lief je katje en gaaf je hoelahoop, ik ga er misschien ook eentje bestellen binnenkort. Mijn week was vooral lekker chillen en lekker veel uitrusten haha, liefs Sabrina

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:55h, 20 april Beantwoorden

   Haha, dank je wel! Ik heb de hoepel ook nog niet, maar hij staat op mijn wishlist. Zo leuk zijn ze, he! Ah, heerlijk vakantie gehad? :D

 • Manon
  Geplaatst op 17:19h, 20 april Beantwoorden

  Aaaah lieve katjes!<3

 • chucky1012
  Geplaatst op 20:34h, 20 april Beantwoorden

  Wat zijn de katten zo lief en schattig ;-)

 • Anneleen
  Geplaatst op 19:52h, 26 april Beantwoorden

  Bloempje is zo schattig! :)

Geef een reactie