PICTURE MY LIFE #104 - VAKANTIE VIEREN - LoisLorinde.nl
20064
post-template-default,single,single-post,postid-20064,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #104 – VAKANTIE VIEREN

apr

Afgelopen week vierde ik de tweede Paasdag en had ik nog een laatste herkansing. Daarna was het tijd voor nog meer feestjes want ik had een weekje vakantie! Ik heb een grote lente schoonmaak gehouden en ben veel creatief bezig geweest. Lees verder voor de 104ste editie Picture My Life!

apr2

Tweede Paasdag vieren met vrolijk gekleurde chocolade paaseitjes.

apr3

Spontaan de bioscoop met mijn lieve vriend. Insurgent was weer heel gaaf, net als het eerste deel! Na de film at ik mijn eerste ijshoorntje van het jaar. Mjam!

apr4

Primark shoplog! Een zomerse hoed met bloemen, het zoveelste telefoonhoesje, een prachtig nieuw dekbed met bijpassende kussentjes, een paar schoenen voor 3 euro en meer mooie items.

apr5

Dinsdag had ik nog een herkansing en daarna had ik eindelijk een beetje rust. Lekker een serie kijken op bed met een lief snurkend katje erbij.

apr6

Ook was het tijd voor een grote lente schoonmaak! Ik begon met het uitzoeken van mijn make-up stash en het schoonmaken van mijn kwasten. De hele dag heb ik spullen uitgezocht, opgeruimd en schoongemaakt. En ‘s avonds even relaxen met zelfgemaakte dadelballetjes en heerlijke producten.

apr7

Een zomerse selfie met mijn nieuwe zonnebril!

apr8

Jaaa, eindelijk kwam de DIY van mijn regenboogkaars online! Echt ontzettend leuk om al jullie enthousiaste reacties te lezen. Dank je wel!

apr9

Het is zo schattig als katten zichzelf schoonmaken en er ook bij gaan bijten. Hahaha. En ik bijt weer in hele andere dingen, zoals mijn homemade choco-date pops! Heerlijke met chocolade gevulde dadels op een stokje. En de discodip mogen we ook niet vergeten.

apr10

Jaaa, de nieuwe Yankee Candle geuren kwamen binnen! Eind deze week komt er een review online. Daarnaast bestelde ik ook een small jar van Berrylicious en Paradise Spice omdat deze heerlijke geuren uit het assortiment zijn.

Hoe was jouw week?


9 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:58h, 14 april Beantwoorden

  Ik hoop dat je herkansing goed gegaan was en dat je een heel goed cijfer hebt gehad!
  Leuke foto’s van de afgelopen weken ;-)

 • Denise
  Geplaatst op 08:15h, 14 april Beantwoorden

  Aaah ja, Insurgent was goed he! Ik wil nog een deel! <3

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:37h, 14 april Beantwoorden

  Ooooh, heerlijk Yankee Candle geuren. Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe geuren :)

 • Denna
  Geplaatst op 09:54h, 14 april Beantwoorden

  Wat een leuke fotos! Ik wil ook heel graag insurgent zien!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:21h, 14 april Beantwoorden

  Oeh ik ben super benieuwd naar Insurgent <3 Ik ben benieuwd naar de nieuwe Yankees en je aankoopjes van de Primark zijn echt leuk! Die zonnebril lijkt bijna op een echte ray ban!

 • Kirsten
  Geplaatst op 14:20h, 14 april Beantwoorden

  Wat een fijne foto’s allemaal! Heerlijk zo’n weekje vakantie.

 • Manon
  Geplaatst op 15:23h, 14 april Beantwoorden

  Leuke fotos, ik kan geen paasei meer zien haha!

 • Priscilla
  Geplaatst op 18:20h, 14 april Beantwoorden

  Wat een heerlijk vrolijke foto’s allemaal! Ijsjes eten, bioscoop bezoekje en lekker knutselen. Volgens mij was het voor jou wel een geslaagde week :)

 • Eline
  Geplaatst op 20:53h, 15 april Beantwoorden

  Leuke foto’s en paaseitjes blijven favoriet <3

Geef een reactie