PICTURE MY LIFE #99 - KINDERTEKENINGEN, KETTINGEN & KAARSEN - LoisLorinde.nl
19870
post-template-default,single,single-post,postid-19870,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #99 – KINDERTEKENINGEN, KETTINGEN & KAARSEN

maart

Afgelopen week ben ik een heleboel kindertekeningen gaan uitzoeken voor een animatie opdracht. Daarnaast heb ik een prachtige Kibiza ketting mogen ontvangen, heb ik ook zelf een ketting gemaakt en de meest schattige kaarsen uitgeprobeerd. Lees verder voor de 99ste editie Picture My Life!

maart2

Mijn nieuwste aanwinst van eBay: Een Starbucks frappuccino hoesje voor mijn iPhone! Aaah, ik vind ‘m zo leuk. Ook kreeg ik weer verschillende Yankee Candle tarts binnen van ruilhandeltjes en was het tijd om alles uit te zoeken. Ik heb er nu 236, wow!

maart3

Wauw, wat een prachtige lucht met al die verschillende kleuren!

maart6

Van Soap&Gift Shop ontving ik twee super schattige Whipped Candles. Deze kaarsen lijken op een toetje met een grote toef slagroom. En ze ruiken net zo lekker als dat ze eruit zien! Ook mag ik een Whipped Candle naar keuze weggeven! Doe jij al mee met de winactie?

kibiza

Via de Yankee Candle facebook kwam ik Kim tegen. Ze kocht een kaars van mij en zo raakte wij een beetje aan de praat. Kim vertelde dat ze haar zelfgemaakte sieraden verkoopt (via haar Kibiza facebookpagina tot de webshop vernieuwd is). Ik mocht een deze prachtige Boho necklace ontvangen in de kleur Watermelon. Helemaal in Ibiza stijl!

maart4

Kindertekeningen uitzoeken voor de korte animatie die ik moet maken voor een schoolopdracht. Ik liet op Instagram al een kort filmpje zien van het moving storyboard voor de animatie. Een grove schets van hoe het eruit moet gaan zien. Allemaal met mijn eigen kindertekeningen dus! :)

ballchain

Er kwam eindelijk weer een Friday DIYday online! Ik begin steeds meer te houden van ball chain dus ik besloot er weer eens een ketting mee te maken. Met een mooie bedel én mini veiligheidsspeld had ik binnen no time een prachtige ketting gecreëerd.

maart5

Selfies maken met een selfiestick vereist concentratie. Hahaha. Voor een andere schoolopdracht maken we een nep nieuwsitem en dat gaat over een selfiestick als massatoeristisch wapen. Ik studeer Communication and Multimedia Design. Deze AV periode is erg druk en er komen helaas ook minder leuke dingen bij kijken. Maar het blijf tof om zoveel met film bezig te zijn!

Hoe was jouw week?


13 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 10:59h, 09 maart Beantwoorden

  Leuke foto’s!
  Fijn dat je de candles kon ruilen echt super ;-)

 • Kirsten
  Geplaatst op 11:10h, 09 maart Beantwoorden

  Wow je Yankee Candle stash groeit echt hard haha!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 11:30h, 09 maart Beantwoorden

  Oh my Loïs wat heb je een grote yankee collectie!<3 ben erg benieuwd naar je korte filmpje!

 • Kelly
  Geplaatst op 11:59h, 09 maart Beantwoorden

  Leuke foto’s!

 • Denise
  Geplaatst op 12:54h, 09 maart Beantwoorden

  Ik vind die ketting zo tof! Leuk verslag! <3

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 13:54h, 09 maart Beantwoorden

  Wauw wat heb je veel wax tarts

 • Luna
  Geplaatst op 18:09h, 09 maart Beantwoorden

  Ik word steeds nieuwsgieriger naar Yankee Candles. Heerlijk, die foto’s!

 • Dina
  Geplaatst op 19:31h, 09 maart Beantwoorden

  Waaauw die luchtfoto is mooi!

 • jana
  Geplaatst op 19:56h, 09 maart Beantwoorden

  Leuke foto’s :D En erg mooie sieraden staan ertussen. Je Yankee Candle stash is al zo groot geworden :o Ooh een selfie stick lijkt mij zo tof!

 • Manon
  Geplaatst op 21:12h, 09 maart Beantwoorden

  leuke foto’s !!!

 • Dinja
  Geplaatst op 07:58h, 10 maart Beantwoorden

  Wow zoveel Yankee Candles, je hebt er echt superveel haha!

 • Rebecca
  Geplaatst op 20:23h, 12 maart Beantwoorden

  236!?!? Whaaa!
  Wat een prachtige foto’s allemaal, je nieuwe hoesje is echt te schattig! Toen ik je foto zag op instagram van die schattige slagroom kaarsjes werd ik echt verliefd <3

 • Anneleen
  Geplaatst op 21:27h, 14 maart Beantwoorden

  Ik vind kindertekeningen altijd zo leuk om te bekijken! :) en wauw wat een mooie luchtfoto!

Geef een reactie