PICTURE MY LIFE #98 - STUDEREN & SNIFFELEN - LoisLorinde.nl
19823
post-template-default,single,single-post,postid-19823,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #98 – STUDEREN & SNIFFELEN

febru

Afgelopen week heb ik weinig kunnen bloggen en ook niet heel veel foto’s gemaakt. Ik heb het erg druk gehad met mijn studie en voorlopig blijf ik ook nog om de dag bloggen (als dat wel lukt). Daarnaast begon ik dit weekend ook weer de sniffelen hoewel ik net van mijn griepje af was. Maar ik heb ook leuke dingetjes om met jullie te delen! Lees verder voor de 98ste editie Picture My Life!

febru2

Hmmm, bevroren druiven zijn net kleine ijsjes! Met mijn iPhone maakte ik deze best wel scherpe close-up foto. Waar ik van de week ook een foto van maakte was deze prachtige regenboog! Jammer dat regenbogen op een foto toch altijd wat minder mooi zijn dan in het echt.

febru3

Mijn nieuwste zelfgemaakte ketting die ik heel veel gedragen heb. Eigenlijk stond de DIY gepland voor vorige week, maar door alle drukte ben ik er niet aan te gekomen. Deze Friday DIYday moet het wel lukken! En nog een sneakpeek van een artikel voor dit weekend zijn deze vrolijke doosjes met ‘Shiny Happy Purple’ en ‘Jade Princess’ erop. Kan jij al raden wat er in zit?

febru4

Een spiegelende selfie met lieve Bloem. Voor katten knuffelen maak ik altijd tijd.

febru5

Van de week brandde ik mijn heerlijke Camomile Tea kaars. Wat een heerlijke zachte geur! En over Yankee Candles gesproken.. ik shopte een heleboel exclusives! Klik hier voor de shoplog.

febru6

Bij de Action kocht ik deze geweldige bubbeltjesplastic-enveloppen met een vrolijke printje erop! En in het weekend werd ik álweer ziekjes. Gelukkig helpen de warme theetjes met honing een beetje. Nu loop ik nog steeds te sniffelen en ik was juist net van mijn griepje af..

Ook deze week komt er weer om de dag een blogje online. Vandaag, woensdag, vrijdag en zondag.

Hoe was jouw week?


8 Reactie's
 • Manon
  Geplaatst op 10:10h, 02 maart Beantwoorden

  Leuke foto’s. ik vind die ketting heel erg mooi!

 • Dina
  Geplaatst op 12:12h, 02 maart Beantwoorden

  Hihi sniffelen, ik vind het echt een leuk woord. De enveloppes van Action heb ik ook gekocht, ze zijn zo leuk! Ik hoop maar dat je niet weer ziek wordt. Ik hoor van veel mensen dat zij eerst ontzettend verkouden zijn en als dat dan voorbij is, zij ineens ook nog griep krijgen.. :(

 • Fabienne
  Geplaatst op 14:54h, 02 maart Beantwoorden

  Wauw, je hebt zó veel Yankee Candle tarts! Leuke foto’s :)

 • Kirsten
  Geplaatst op 17:49h, 02 maart Beantwoorden

  Ik was afgelopen week ook ziek, gelukkig is het bij mij bijna weg! Hopelijk word je niet weer ziek!

 • Anneleen
  Geplaatst op 21:21h, 02 maart Beantwoorden

  Hopelijk breekt het ziek zijn niet opnieuw door! Verzorg je maar goed!

 • Stephanie
  Geplaatst op 22:32h, 02 maart Beantwoorden

  Omg die Yankee candles <3!
  Ik hoop dat je niet ziek zult worden! Ben zelf ook niet topfit!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 23:32h, 02 maart Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s weer! Ik was die ketting DIY al van de week al aan het zoeken omdat ik hem op instagram voorbij zag komen maar ik kon hem al niet vinden haha. Ik hoop dat je niet weer ziek word, word maar snel beter!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 22:29h, 04 maart Beantwoorden

  Ik denk dat het geurkaarsen zijn?

Geef een reactie