PICTURE MY LIFE #97 - STUDIEDRUKTE & BIOSCOOP - LoisLorinde.nl
19786
post-template-default,single,single-post,postid-19786,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #97 – STUDIEDRUKTE & BIOSCOOP

febs

Vanwege alle studiedrukte kwamen er maar weinig blogjes online afgelopen week. En deze week zullen dat er niet veel meer worden, helaas. Daarnaast ben ik wel naar Fifty Shades of Grey geweest in de bioscoop en heb ik andere leuke dingetjes gedaan. Lees verder voor de 97ste editie Picture My Life!

febs2

Foooood. Heerlijke gevulde paprika’s maken met mozzarella en champignons. Oh, en poffertjes met stroop en banaan zijn ook niet verkeerd! Dat was lang geleden!

febs3

On the road met een mooi uitzicht!

febs4

Ik reviewde een aantal mooie sieraden van Born Pretty Store. Drie totaal verschillende halskettingen, mijn eerste nagelring en een nieuw zeevriendje voor Kwalianus.

febs5

Vrijdagavond ging ik naar Fifty Shades of Grey met mijn vriend. Op de heenweg kregen we een harde klap van een auto achter ons. In beide auto’s zit nu een flinke deuk, maar gelukkig is er niemand gewond geraakt. Het was wel even schrikken.. Oh, en de film vonden we allebei een klein beetje tegenvallen omdat we Mr. Grey eruit vinden zien als een softy. Hahaha. Het plaatje klopte gewoon niet.

febs6

Al mijn ‘lege’ waxtarts verzameld in een lege large jar. Als ik genoeg kleurtjes heb ga ik een regenboogkaars maken! En mijn geliefde Yankee Candle stickerboekje. Volg jij @YankeeCandleNL en @YankeeCandleDatabase al op Instagram?

febs7

Lieve kat klontjes/garnaaltjes slapen samen op mijn bed.

febs8

Elk jaar komt MAC Cosmetics met een nieuwe Viva Glam lipstick waarvan de volledige opbrengst naar het MAC Aids Fund gaat. Dit keer is het de beurt aan Miley Cyrus en ze koos voor een prachtige Hot Pink! Lees hier mijn review inclusief Miley face met tong. Hahaha.

Ook deze week komt er weer om de dag een blogje online. Vandaag, woensdag, vrijdag en zondag.

Hoe was jouw week?


11 Reactie's
 • Dina
  Geplaatst op 06:32h, 23 februari Beantwoorden

  De lippenstift staat je mooi en ik moest wel een beetje lachen om Kwalianus. <3

 • Tineke
  Geplaatst op 07:43h, 23 februari Beantwoorden

  Wat heb je toch een leuke blog, ik reageer de laatste tijd niet zo vaak (maar kijk wel bijna dagelijks) Die lipstick staat je erg mooi! Ik heb nu ook heel veel zin in poffertjes gekregen!
  Liefs

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 08:41h, 23 februari Beantwoorden

  Mmm poffertjes! Die wil ik ook! De Miley lipstick staat je goed!

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:55h, 23 februari Beantwoorden

  Hele mooie candles en die lipstick van mac staat je erg goed.

  Xoxo

 • Kirsten
  Geplaatst op 10:09h, 23 februari Beantwoorden

  Vervelend dat je het zo druk hebt met school! De lipstick staat je ook heel mooi trouwens!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:15h, 23 februari Beantwoorden

  Hihi, ik was ook mijn lege tarts aan het verzamelen met hetzelfde idee. Wat leuk om te zien dat jij dat ook doet

 • Sophie
  Geplaatst op 10:17h, 23 februari Beantwoorden

  Oh wat een leuk idee van je lege tarts; ik ben heel benieuwd hoe dat gaat worden :D

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 11:51h, 23 februari Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s weer! Je katjes zien er zo schattig uit zo! Gelukkig is er niemand gewond geraakt door die auto klap, is toch even schrikken!:-( Ben trouwens erg benieuwd naar die regenboog kaars, ik weet niet zo goed wat ik mij erbij moet voorstellen of hoe je zoiets maakt.. :-)

 • Manon
  Geplaatst op 13:17h, 23 februari Beantwoorden

  Die Miley lipstick staat je echt super goed!

 • Kim
  Geplaatst op 11:15h, 24 februari Beantwoorden

  Mooie foto’s maak je! En die lippenstift ziet er goed uit :)

 • Anneleen
  Geplaatst op 21:33h, 02 maart Beantwoorden

  Die poffertjes zien er heerlijk uit! :D

Geef een reactie