PICTURE MY LIFE #96 - YANKEES, DR. HAUSCHKA & GRONINGEN - LoisLorinde.nl
19739
post-template-default,single,single-post,postid-19739,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #96 – YANKEES, DR. HAUSCHKA & GRONINGEN

febr

Mijn Afgelopenw eek ging mijn Yankee Candle verslaving ging vrolijk verder. Woensdag ben ik met Kimberly naar een super mooi georganiseerd persevent van Dr. Hauschka geweest. Daarna werd ik helaas een beetje ziekjes. En zondag reisde ik met Dagmar naar het verre Groningen om Heleen haar nieuwe huisje te bekijken. Lees verder voor de 96ste editie Picture My Life!

febr2

Maandag ochtend met een schattig kat-monstertje in bed. En de week beginnen met de quote ‘The creative adult is the child who survived’. Dus doe maar lekker gek!

febr3

Bezig met Kwalianusjes tekenen op de Wacom. Zo grappig om te horen dan veel van jullie dat niet wisten. Dus bij deze: ik teken ze allemaal zelf. En het is zo leuk om te doen!

febr4

En mijn Yankee verslaving gaat vrolijk verder. Benieuwd hoe mijn verzameling verdubbelt is de afgelopen weken? Bekijk alles hier. Even later kreeg ik ook bestelling van het winkeltje DOT. in Middelburg binnen! Allemaal heerlijke exclusives.

febr5

Woensdagavond ging ik samen met lieve Kimberly naar het persevent van Dr. Hauschka. Het evenement was super mooi georganiseerd. Bij binnenkomst kregen we een hapje en een drankje aan de prachtig gedekte tafel met luxe kandelaars.

febr6

Daarna was het tijd om ons kennis te laten maken met het nieuwste product van Dr. Hauschka! Ik mag nog niet verklappen wat het is, maar ik ben erg enthousiast! En het was super gezellig! Van links naar rechts: Dagmar, Deisy, Anne, Kimberly en Linda.

febr7

Donderdagochtend had ik de griep te pakken. Na de hele dag in bed liggen kwam ik op het idee om een Yankee Candle Instagram account te beginnen. Nu heb ik samen met Sharon, Sharmaine, Kelly en Demi een Instagram account genaamd @YankeeCandleNL met shoplogjes, nieuws, favorieten en meer. En op @YankeeCandledatabase reviewen we elke dag een andere geur! Volg je ons al? :D

febr8

Ik schreef ‘Be happy and smile!’ met de nieuwe letterkaaltjes die net binnen kwamen van eBay. Ik weet nog niet precies wat ik er mee wil gaan doen, maar ze zijn in ieder geval erg leuk om mee te spelen.

febr9

Terwijl ik de griepjes had schreef ik twee nieuwe blogposts. Een makkelijke DIY voor mooie subtiele sieraden en een korte review over mijn nieuwste glazen wax brandertje.

febr10

Zondag ging het alweer stukken beter en ben ik samen met Dagmar helemaal naar het verre Groningen gereisd om Heleen haar nieuwe huisje te bekijken. Het was zo ruim en zo mooi!

febr11

We hebben gezellig geluncht bij Pure Frozen. Een super leuk eettentje in Groningen met heerlijke tosti’s, frisse smoothies en de mooiste cupcakes! Jaahaa, ik at mijn eerste Red Velvet cupcake!

Deze komt er weer even om de dag een blogje online. Vandaag, woensdag, vrijdag en zondag.

Hoe was jouw week?


12 Reactie's
 • Kirsten
  Geplaatst op 15:06h, 16 februari Beantwoorden

  Wat super leuk om te zien dat je Yankee Candle stash zo groeit! Ook is het leuk dat je de Kwalianusjes zelf tekent :D!

 • Anniek
  Geplaatst op 15:08h, 16 februari Beantwoorden

  Superleuke foto’s Loïs! Zo lekker kleurrijk en vrolijk, hier wordt ik meteen happy van. (terwijl ik eigenlijk mijn toetsen hoor te leren :O) Zo te zien heb je een hele leuke en gezellige week achter de rug, leuk ook dat je dat YC account bent begonnen! X

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 15:22h, 16 februari Beantwoorden

  Ik vind het zo leuk dat je dat er allemaal zelf bijtekend. Ik vind het al tijden zo’n goed idee!

 • Manon
  Geplaatst op 15:29h, 16 februari Beantwoorden

  Wat een leuke fotos allemaal!

 • Edith Sofia
  Geplaatst op 16:56h, 16 februari Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s en die cupcakes zien er heerlijk uit♥

 • Anneleen
  Geplaatst op 17:31h, 16 februari Beantwoorden

  Wauw jouw Yankee Candle stash ziet er zoo groot en mooi uit! :) echt heel leuk! En wat een mooie cupcakes!

 • Aurelie
  Geplaatst op 19:19h, 16 februari Beantwoorden

  Zo’n fijn overzicht. Ik ben echt jaloers op jouw Yankee Candle stash, hihi. Dat persevent van Dr. Hauschka leek mij ook erg leuk!

 • eline
  Geplaatst op 19:48h, 16 februari Beantwoorden

  Wat een goed overzicht, leuk om te zien! Leuk al die YC ook, ik wordt er helemaal gelukkig van en heb er weer wat kaarsjes bijgepakt!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 21:10h, 16 februari Beantwoorden

  Kwalianus is de leukste! Ik wist al dat je ze zelf maakte maar ik blijf hem leuk vinden!

 • sharmaine sarina
  Geplaatst op 22:26h, 16 februari Beantwoorden

  Super leuk geschreven!! xxx

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 07:32h, 17 februari Beantwoorden

  Oooh, die foto in Groningen vind ik tof!

 • Deisy
  Geplaatst op 21:59h, 17 februari Beantwoorden

  Wat een fijne week heb je gehad zeg en ik vind Kwalianus zo schattig hea: moet er altijd om lachen als ik weer een tekeningetje zie. Ik vond het trouwens zo leuk om je ontmoet te hebben hihi en ook zo grappig dat ik je gelijk herkende ;-) Was heel gezellig en leuk. X

Geef een reactie