PICTURE MY LIFE #94 - LEREN, LUIEREN & LEUVEN - LoisLorinde.nl
19561
post-template-default,single,single-post,postid-19561,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #94 – LEREN, LUIEREN & LEUVEN

jans

Afgelopen week had ik een weekje vrij dus nam ik de tijd voor het leren van mijn auto-theorie. Maar daarnaast heb ik lekker veel kunnen luieren en relaxen, want dat was ook even nodig na alle presentaties en tentamens. En in het weekend ging ik samen met mijn vriend naar Leuven voor mijn blog, zo gaaf! Lees verder voor de 94ste editie Picture My Life!

jans2

De katjes gaan meteen in mijn warme bed liggen als ik net opgestaan ben. Aaawh, zo schattig.

jans3

Jaaa, ik ben weer helemaal in de Yankee mood! Elke dag brand ik een nieuw geurtje en afgelopen maandag was dat Fireside Treats. Een nieuwe favoriete geur waar ik meteen een large jar van kocht. Ook bestelde ik de Sweetest Valentine swirl candle, een heerlijke zoete combinatie van Sparkling Cinnamon en Vanilla Cupcake. Perfect voor Valentijn.

jans6

Lekkere lunch van twee boterhammen met mozzarella, tomaat en pesto. Daarnaast zie je een heleboel eBay pakketjes die binnengekomen zijn! Benieuwd wat ik bestelde? Klik dan hier.

Ik schreef een review over Clarisonic Plus. Een superfijne reinigingsborstel voor gezicht en lichaam!

jans4

Waaaaah! Ik behaalde de 888 volgers op Bloglovin en een mooier getal bestaat natuurlijk niet! Om het te vieren organiseerde ik een winactie waarbij ik 10 Yankee Candle votives verloot. Doe jij al mee?

jans5

Niet veel later behaalde ik de 900 volgers. Wowzaaa!

jans8

Mijn nieuwe Mr. Tea infuser van eBay. Zo handig en zo leuk! Oh, en lychees zijn zo lekker!

jans7

Bloempje is lief.

jans9

De eerste Valentijn DIY is een feit! Vier schattige valentijnskaartjes met woordgrapjes erin verwerkt. Nou zijn dit niet het soort valentijnskaarten waar je vriend op zit te wachten. Maar bijvoorbeeld wel erg leuk vriendinnen! Klik hier voor de DIY!

jans10

Het afgelopen weekend ging ik samen met mijn vriend naar Leuven. Heel gaaf zo’n eerste reisje voor mijn blog! We hebben door heel Leuven gelopen ee sliepen in het Novotel hotel vlakbij het centrum. Woensdag komt hier een verslagje over online!

jans11

Zondagochtend reden we weer terug naar huis. Thuis deed ik mijn nieuwe Vanilla Cupcake jar aan en was het tijd voor de laatste voorbereidingen want de derde periode van mijn opleiding begint vandaag!

Hoe was jouw week?


13 Reactie's
 • jana
  Geplaatst op 07:47h, 02 februari Beantwoorden

  Leuke foto’s allemaal :D Supertof dat je naar Leuven bent geweest :) Gefeliciteerd met de 900 volgers!! :D

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:05h, 02 februari Beantwoorden

  Wohooo van harte met je volgers, wat gaat dat hard! En zo leuk dat je ook in Leuven was hopelijk hebben jullie volop genoten <333

 • Dina
  Geplaatst op 08:10h, 02 februari Beantwoorden

  Woehoee 900 followers! Dat is echt heel veel. Ik kreeg ergens in januari het berichtje van BL dat ik 500 had bereikt. :)
  Lief dat je katjes zo in bed kruipen als het nog warm is. Mango en Daisy doen het ook altijd.

 • Deisy
  Geplaatst op 08:52h, 02 februari Beantwoorden

  Wat een mooie mijlpijl die 900 volgers (nu onderhand al weer 912 haha), echt iets waar je zeer trots op mag zijn meis. Die DIY is trouwens zo schattig haha, vind ik echt geweldig zeg. Liefs, Deisy

 • Denise
  Geplaatst op 09:49h, 02 februari Beantwoorden

  Waaauwie Lois, al weer 900 followers. You go girl! <3

 • Sophie
  Geplaatst op 10:11h, 02 februari Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s allemaal! Al die Yankees, heerlijk! <3 En oh, lychees zijn ZO lekker! Jum! Succes vandaag :)

 • chucky1012
  Geplaatst op 10:30h, 02 februari Beantwoorden

  Gefeliciteerd met al je volgers en nu op naar de 1000!

  Ik wens je een goede week met studeren en je gaat het halen Xoxo

 • EasyDailyFood
  Geplaatst op 10:37h, 02 februari Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je aantal volgers! Word zelf ook altijd zo blij als ik een volger erbij heb. Al heb ik er nog maar heuul weinig haha. Dat hangmannetje voor in je theemok is schitterend!

 • Kirsten
  Geplaatst op 11:43h, 02 februari Beantwoorden

  Wat een gave foto’s! Heerlijk die 900+ volgers :D!

 • Manon
  Geplaatst op 13:20h, 02 februari Beantwoorden

  Die kat is zo cute!!!! Leuke fotos ook

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 22:37h, 03 februari Beantwoorden

  Mr Tea is superschattig!

 • Anneleen
  Geplaatst op 13:55h, 05 februari Beantwoorden

  Woow gefeliciteerd met je 900 volgers, doe je super goed! En nu heb ik zin in lychees ;)

 • Yanna
  Geplaatst op 20:39h, 05 februari Beantwoorden

  Gefelicteerd met jouw volgers! En wat een mooie kat heb je zeg, so cute!:)

  Liefs

  xoxo

Geef een reactie