PICTURE MY LIFE #93 - TENTAMENS & RECEPTJES - LoisLorinde.nl
19420
post-template-default,single,single-post,postid-19420,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #93 – TENTAMENS & RECEPTJES

janua

Wat een week! Ik had mijn laatste presentatie en tentamen van mijn studie Communication and Multimedia Design. Voor deze periode dan, haha. Daarnaast ben ik ook weer lekker aan het kokkerellen geweest en kwamen er twee receptjes online. Nu heb ik een weekje vrij en ga ik mij concentreren op autotheorie. En natuurlijk lekker bloggen! Lees verder voor de 93ste editie van Picture My Life!

janua2

Maandag had ik de eind expo met mijn projectgroep. Hier zie je een aantal van mijn ontworpen blacklight posters. Oh, ik was zo zenuwachtig! Maar uiteindelijk kregen we hele positieve feedback. Het cijfer moet nog worden berekend met het verslag en het individuele deel.

janua3

Ben je dol op de peanut butter cups van Reese’s? Dan is dit recept wat voor jou! Ik maakte een gezondere variant op de peanut butter cups met alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Ik heb een aantal oude spulletjes omgetoverd tot nieuwe neonroze exemplaren. Waaronder dit schattige spaarvarkentje! Benieuwd hoe ik dat heb gedaan? Bekijk hier de DIY!

janua4

Mjam, meneertje stoofpeertje met een schepje slagroomijs! En leren voor mijn laatste tentamen met lieve Bloempje op mijn schoot. Deze cutie heeft nooit genoeg aandacht.

janua7

Aaaaah, sneeeeuw! Dat mooie witte laagje maakt mij zo vrolijk! Zo jammer dat de volgende dag alweer bijna helemaal verdwenen was.. En ik had ook geen sneeuwpop meer gemaakt. :(

janua5

Een Purity familiefoto! Ik ben echt fan van de Purity reiniger van Philosophy. Op de foto ernaast zie je wat er gebeurt als ik lucifers probeer te gebruiken. Doe mij toch maar een aansteker, haha.

De 7e editie van On my way from eBay kwam online! Het houdt maar niet op met mijn eBay verslaving. Ik blijf steeds weer leuke en gekke dingen ontdekken.

janua6

#unicornhornselfie.

janua8

Bij het zien van de collectie ging mijn hartje meteen sneller kloppen. Ik heb het over de Lush Valentijn collectie van dit jaar. Heart Throb en Unicorn Horn zijn twee hele nieuwe badproducten in de collectie en trokken meteen mijn aandacht. Ze zien er prachtig uit!

janua9

Hmmmm, homemade framboos-soja ijs! Mijn vader deed bevroren frambozen, soja-yoghurt en een vleugje slagroom in een grote kom. Even blenden met de staafmixer en je ijs is gemaakt. Zo lekker!

Samen met 8 andere bloggers deed ik de €3 food challenge! Dit is een initiatief van Serena om te laten zien dat lekker én gezond koken helemaal niet duur hoeft te zijn. Bekijk hier mijn recept voor de heerlijke gevulde ei-wraps!

Hoe was jouw week?


11 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 12:26h, 26 januari Beantwoorden

  Fijn dat je na het leren voor je studie nu even goed bij kan komen!
  Funny foto van je als unicorn ;-)

 • Kirsten
  Geplaatst op 12:49h, 26 januari Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s allemaal! Ik wil de peanut butter cups ook nog echt maken :D ze lijken me heerlijk!

 • Manon
  Geplaatst op 12:51h, 26 januari Beantwoorden

  Die peanut butter cups wil ik ook nog wel een keer proberen te maken, lijkt me erg lekker.

 • Heleen
  Geplaatst op 13:32h, 26 januari Beantwoorden

  Oehhh die peanut butter cups zien er heerlijk uit! Die ga ik binnenkort ook eens proberen. :) Leuke foto’s!

 • Kelly
  Geplaatst op 17:34h, 26 januari Beantwoorden

  Leuke en lekkere foto’s!

 • Marije
  Geplaatst op 20:16h, 26 januari Beantwoorden

  Heey wat een leuk blog heb je! Ik heb je gevolgd via bloglovin en ga nu meteen het peanut butter cups recept lezen want ahh zoveel liefde voor reeses.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:13h, 26 januari Beantwoorden

   Aawh, dankjewel! En leuk dat je mij nu volgt! Hopelijk bevalt het recept :D

 • Agneta
  Geplaatst op 22:51h, 26 januari Beantwoorden

  Ik volg je geloof ik wel op meerdere kanalen, maar nu ook via Bloglovin. Hoe ik niks meer te missen want heb heb erg gelachen om je creatieve foto’s op deze manier.

  Liefs Agneta

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 06:39h, 27 januari Beantwoorden

   Aaah, wat leuk dat je mij nu volgt! Je bent nummer 888 :D Dankjewel! En voor het compliment over de creatieve foto’s, haha! <3

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 23:20h, 26 januari Beantwoorden

  Wat een leuk overzichtje weer! Die peanut butter cups wil ik nog steeds gaan maken, ziet er heerlijk uit!

 • Dina
  Geplaatst op 07:34h, 27 januari Beantwoorden

  Wat een vrolijke foto’s allemaal zo bij elkaar!

Geef een reactie