PICTURE MY LIFE #92 - STUDEREN EN ZEEFDRUKKEN - LoisLorinde.nl
19321
post-template-default,single,single-post,postid-19321,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #92 – STUDEREN EN ZEEFDRUKKEN

janu

Het mag dan wel Blue Monday zijn.. maar we gaan er deze week gewoon weer tegen aan! Vandaag heb ik de presentatie voor het Project en donderdag nog een Theory tentamen. Eerst kijken we nog even terug naar vorige week met alle leuke dingetjes tussen het studeren door. Oh, en ik ging posters zeefdrukken samen met mijn projectgroepje! Lees verder voor de 92ste editie van Picture My Life!

jumpbag2

Op Instagram kreeg ik al ontzettend veel reacties op mijn nieuwe tas. Het is een Jump from Paper Bag dat ik bestelde op eBay. Jump from Paper Bags zijn tassen die eruit zien alsof ze getekend zijn. Maar nee, je kan ze echt gebruiken! Bekijk hier mijn review.

janu4

Mijzelf verwennen met twee heerlijke producten uit de valentijn collectie van Lush. Hier zie je een halve Heart Throb bubble bar. Daarnaast deed ik voor het eerst sinds tijden weer eens mijn lavalamp aan. Past helemaal bij de romantische valentijn sfeer!

janu2

Afgelopen maandag had ik mijn presentatie voor het vak Creative. ‘s Avonds kreeg ik mijn uiteindelijke cijfer te horen en ik heb een 8,5! Wauwie! En dat ondanks alle zenuwen. Mijn feedback was ook dat ik niet zo onzeker moest zijn, haha.

janu5

Spelen met eten! Een dolfijn-banaan met een druif-bal. En met zo’n grote wortel heb ik de dagelijkse portie groente ook weer gehad. Hahaha.

janu6

Op mijn nieuwe dummy plakte ik mijn naam met snorren stickers. En het effect is zo grappig! Pas als je goed kijkt zie je dat het snorretjes en oogjes zijn. En een fotootje terwijl ik bezig was met het bewerken van foto’s met YouTube op de achtergrond.

janu3

Jaaaa, eindelijk heb ik ze weer! De witte tijger sloffen van Scapino! Ik heb inmiddels al twee paar versleten maar ik blijf ze zo geweldig vinden. So fluffy.

janu7

Een weekje geleden liet ik een aantal gekke DIY spulletjes zien die ik had gekocht bij een bouwwinkel. Eigenlijk zijn het gewoon metalen bouwonderdelen die ik er cool uit vond zien. En ik heb er toffe originele kettingen mee gemaakt! En van de zilverkleurige variant maakte ik er nog twee extra, speciaal voor jullie! Klik hier en doe mee aan de winactie.

janu9

Jaaa, een vrolijke selfie tijdens het zeefdrukken met Nicolien en Lisa. Het was een lange dag van 10 tot 10, maar gelukkig ook ontzettend gezellig. En het resultaat is ook erg mooi geworden!

janu10

Bloempje vond dat ik een grondige wasbeurt nodig had, hahaha. Bekijk hier het filmpje.

Wat doe jij op deze Blue Monday?

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's
 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:15h, 19 januari Beantwoorden

  Superleuk om te lezen

 • Stacey
  Geplaatst op 14:21h, 19 januari Beantwoorden

  Wat een super goed cijfer zeg, je mag trots op jezelf zijn! :)

 • Anita
  Geplaatst op 14:32h, 19 januari Beantwoorden

  Wat lief die tijger sloffen!

 • Kirsten
  Geplaatst op 14:39h, 19 januari Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s allemaal, de tas van eBay is ontzettend gaaf en wat een lief filmpje van Bloempje.

 • Manon
  Geplaatst op 15:38h, 19 januari Beantwoorden

  Hele leuke fotos!

 • Anneleen
  Geplaatst op 15:43h, 19 januari Beantwoorden

  Dat hartje uit de lush collectie vind ik er zo vrolijk uit zien en lief uit zien! En je tijger sloffen zijn geweldig! ;)

 • Kelly
  Geplaatst op 15:58h, 19 januari Beantwoorden

  Leuke foto’s! Die zeefdrukken zijn ook super geworden.

 • Daphne
  Geplaatst op 16:48h, 19 januari Beantwoorden

  Ik vind die kettingen echt superleuk geworden!

 • chucky1012
  Geplaatst op 19:52h, 19 januari Beantwoorden

  Leuke foto’s!
  Drukke week ;-)

  Succes met leren Xoxo

 • Wendy
  Geplaatst op 20:09h, 19 januari Beantwoorden

  Heerlijk zulke warme sloffen. Ik heb bij de Primark heat socks (of zoiets) meegenomen. Die zijn zo lekker warm!

 • Rachel
  Geplaatst op 20:13h, 19 januari Beantwoorden

  Erg leuke foto’s!

 • Silvana
  Geplaatst op 19:28h, 20 januari Beantwoorden

  Hihi, wat een leuk artikel! Supergoed, die 8,5. :) En zeefdrukken vind ik zo tof. Ik wil het binnenkort weer een keertje gaan doen!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 22:57h, 20 januari Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Heb erg moeten lachen om die wortel foto! :-D

Geef een reactie