PICTURE MY LIFE #101 - FILMEN, KOPTELEFOON & TELEFOONHOESJES - LoisLorinde.nl
19981
post-template-default,single,single-post,postid-19981,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #101 – FILMEN, KOPTELEFOON & TELEFOONHOESJES

mrt

*Het was weer een drukke laatste lesweek. Nu is het tijd voor de deadlines, presentaties en tentamens. Blegh. Maar naast school heb ik receptjes geprobeerd, mijn nieuwe koptelefoon getest, Bloempje geknuffeld, geurkaarsjes gebrand én ik plaatste eindelijk een foto van mijn telefoonhoesjes stash. Lees verder voor de 101ste editie Picture My Life!

mrt2

Filmen voor Production. We maken een korte film over een persoon met een obsessie voor kerstverlichting. Later word het persoon gek omdat één lampje het niet doet. We hebben met een groepje gefilmd en iedereen moet het individueel editen. Ben heel benieuwd!

mrt3

Mijn nieuwe Urbanears koptelfoon waar ik ontzettend blij mee ben. En Kwalianus ook. Hij pas ook heel mooi bij mijn Macbook met galaxy sticker erop.

mrt8

De reviews op de @YankeecandleDatabase Instagram gaan lekker! Samen met Sharmaine, Sharon, Demi en Kelly review ik elke dag een andere geur van Yankee Candle. Volg jij ons al?

mrt5

Mini recept voor 8 kokosmakroontjes:
– 10 eetlepels gemalen kokos
– 2 eetlepels sojamelk
– 1 eiwit

Mengsel aandrukken in een cakepop-vorm en daarna 2 minuten in de magnetron. Vorige week had ik dit receptjes zomaar verzonnen en had het meteen uitgeprobeerd. En ze waren lekker, hmmm! :)

mrt6

Afgelopen reviewde ik ook mijn nieuwe Bath and Body Works mason jar kaarsen. Vooral de geur Beach Bellini vind Kwalianus ook erg lekker. Ook heb ik weer eens mijn kledingkast uitgezocht en hing ik er een heerlijke car jar vind. Macintosch van Yankee Candle is een heerlijke appeltjes geur.

mrt7

Kattenfoto’s worden altijd massaal geliked op mijn Instagram. En ik plaats ze met liefde! Vooral Bloempje is fotogeniek en heel schattig als ze slaapt.

mrt4

*Eindelijk gooide ik een foto online van mijn telefoonhoesjes stash. Er ontbreken een paar op de foto, maar in totaal zijn het 28 exemplaren. Haha. Wow. Een aantal van mijn hoesjes komen van Smartphonehoesjes.nl. Ze verkopen niet alleen leuke telefoonhoesjes, maar ook hoezen voor tablets. Bijvoorbeeld een iPad Air 2 hoes of Surface 2 case. Of zelfs een universele 7 inch tablettas!

Hoe was jouw week?


10 Reactie's
 • Monique | WritingMonique
  Geplaatst op 08:30h, 24 maart Beantwoorden

  Ah! Gelukkig ben ik niet de enige met zoveel telefoonhoesjes haha. Leuke foto’s!

 • Denise
  Geplaatst op 09:35h, 24 maart Beantwoorden

  Je krijgt zoveel likes op je katten omdat ze zo lief zijn! Echt te cute! <33

 • chucky1012
  Geplaatst op 10:55h, 24 maart Beantwoorden

  Leuke foto’s van je lieve kat!
  Geweldig al die telefoonhoesjes en wat een verzameling!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 13:18h, 24 maart Beantwoorden

  Die kokosmacaroontjes zien er heel lekker uit

 • Kirsten
  Geplaatst op 13:45h, 24 maart Beantwoorden

  Super leuke foto’s, wat heb je veel mooie telefoonhoesjes.

 • Dina
  Geplaatst op 14:02h, 24 maart Beantwoorden

  Die verpakking van de Peach Bellini ziet er ook heel mooi uit!

 • Kelly
  Geplaatst op 14:56h, 24 maart Beantwoorden

  Leuke foto’s! :)

 • Manon
  Geplaatst op 17:43h, 24 maart Beantwoorden

  Leuke fotos, je case voor je macbook is echt gaaf

 • Rachel
  Geplaatst op 23:09h, 24 maart Beantwoorden

  erg leuk en ziet er smakelijk uit

 • Eline
  Geplaatst op 15:32h, 29 maart Beantwoorden

  Leuke foto’s en wat een gave koptelefoon <3

Geef een reactie