PICTURE MY LIFE #100 - BLOGGEN, STUDEREN & KINGSMAN - LoisLorinde.nl
19914
post-template-default,single,single-post,postid-19914,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #100 – BLOGGEN, STUDEREN & KINGSMAN

mart

Afgelopen week heb ik weer veel voor mijn studie Communication and Multimedia Design moeten doen. Maar gelukkig heb ik ook nog een beetje kunnen bloggen. Geurkaarsjes branden, nieuwe blender kopen, knuffeltjes maken, katten knuffelen en meer. En vrijdagavond ben ik ook met mijn vriend naar de film Kingsman geweest. Lees verder voor alweer de 100ste editie Picture My Life!!

mart2

Foto’s maken voor de blog! Een kleine sneakpeek van het artikel dat woensdag online komt. Hmmm!

Goed nieuws! Kwalianus is de komende weken weer terug op loislorinde.nl! En vrijdag kon je Kwalianus al zien in knuffel vorm. Dit was ik dus al die tijd van plan met de handschoenen. Klik hier voor de DIY.

mart4

Vrijdag ging ik naar de film Kingsman met mijn vriend.Een erg leuke vermakelijke film. Maar we vonden het einde allebei een beetje bizar, hahaha. Het veranderde meteen de kijk op de rest van de film.

mart3

Yes, ik heb eindelijk weer een nieuwe blendertje. Ik kocht dezelfde weer opnieuw die ik na anderhalf jaar stuk had gemaakt. Voor maar 10 euro van Action. Prima ding. Ik kan weer heerlijke sapjes maken!

mart6

Een heerlijke uitgebreide lunch. Cracottes met kaas, komkommer en avocado.

mart7

Natuurlijk gaan mijn favoriete Lush producten weer tegelijk op! Gelukkig had ik nog een reserve Ultrabland reiniger liggen. Maar ik moet snel weer naar de winkel voor een nieuwe Let The Good Times Roll en lipscrub. Ik denk dat ik nu voor de popcorn variant ga.

mart5

Mijn nieuwste Yankee Candle aanwinsten: Carrot Cake large jar en Cozy Sweater wax tart. Dank je wel, Christa! Ook probeerde ik eindelijk de heerlijke geur Fruit Salad. Heerlijke zoete zomerse fruitgeur! Ik ben zo blij dat ik hier een jar van heb kunnen kopen met korting.

Mijn klasgenootje, Didi, maakt prachtige tekeningen. De meeste tekeningen zijn geïnspireerd op Disney figuren, maar ze heeft haar hele eigen stijl. Ik ben dol op zeemeerminnen en ik mocht deze mok met zeemeermin-tekening van haar krijgen. Zo tof!

mart8

Zondagochtend wakker worden met een lief katje dat bij je in bed kruipt. Bloempje is een schatje.

Hoe was jouw week?


11 Reactie's
 • Dagmar
  Geplaatst op 07:55h, 16 maart Beantwoorden

  Waauw wat een mooie foto’s! En prachtige mok, wat een talent! Haha ik hoor het je gewoon zeggen bij de blender ‘prima ding’ xD Geweldig <3

 • Dina
  Geplaatst op 08:58h, 16 maart Beantwoorden

  Wat een prachtige foto’s weer! Je hebt echt talent.

 • Denna
  Geplaatst op 10:02h, 16 maart Beantwoorden

  Kingsman wil ik ook nogsteeds zien.
  En die laatste foto is echt geweldig.

 • chucky1012
  Geplaatst op 10:29h, 16 maart Beantwoorden

  Hele mooie foto’s.
  Grappige handschoenen ;-)

 • Sophie
  Geplaatst op 11:06h, 16 maart Beantwoorden

  Leuke foto’s! <3 Die mok is mooi zeg :-) En die handschoentjes, haha, ze zijn geweldig!!

 • Nicky
  Geplaatst op 12:04h, 16 maart Beantwoorden

  Hele leuke foto’s, de laatste is wel heel lief.

 • Kirsten
  Geplaatst op 12:36h, 16 maart Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s, super handige blender!

 • Manon
  Geplaatst op 12:37h, 16 maart Beantwoorden

  Leuke fotos, ik wil ook nog graag naar Kingsman !

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:23h, 16 maart Beantwoorden

  De zeemeerminmok is echt prachtig hoor

 • Denise
  Geplaatst op 18:46h, 16 maart Beantwoorden

  Ah wat is die blender leuk, bedankt voor de tip! <33

 • Anneleen
  Geplaatst op 19:28h, 21 maart Beantwoorden

  Oh die blender ziet er erg leuk uit! Ik wist niet dat ze deze bij de Action hadden :)

Geef een reactie