OTTO SPRING FAVORITES - LoisLorinde.nl
15458
post-template-default,single,single-post,postid-15458,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

OTTO SPRING FAVORITES

otto

*Jaaa, het is weer tijd voor een fashion favorites, vandaag is Ottoaan de beurt! Tijdens het rondneuzen door de webshop zag ik zo’n leuke gekleurde lentejas dat ik hem meteen besteld heb. Benieuwd naar al mijn lente favorieten uit de webshop? Lees dan verder. :)

otto3

Zalmroze is een kleurtje dat ik veel voorbij zag komen in de webshop. Zoals dit jurkje met allemaal libellen, heel grappig en zeer geschikt voor de lente. En de aztec trend blijft ook steeds maar terug komen, ik hou er van!

otto2

Zwart-wit is ook een trend dat nooit vergaat. Deze twee leuke jurkjes trokken gelijk mijn aandacht. Stripjes en streepjes gaan nooit vervelen! Vooral het gestreepte exemplaar zou ik zo toevoegen aan mijn garderobe.

otto6

Waar ik ook al een tijd naar op zoek ben is de perfecte maxi dress. Een lange zwierige jurk voor een dagje op het strand lijkt me heerlijk. Deze twee zijn heel verschillend maar ik vind ze allebei prachtig. Je hebt ook hele leuke badmode bij Otto met mooie bikini’s en strandjurkjes!

otto5

Zoals jullie wel weten ben ik dol op luchtige lente blousjes met dit weer. Mijn lievelings-kleur is paars en deze blouse heeft de perfecte tint! Geel is dan weer een kleur dat mij meestal niet aanspreekt. Maar geel in combinatie met dat lichtblauw geeft de blouse een frisse uitstraling. Stiekem best wel heel mooi.

otto7

Twee leuke zomerse jasjes voor op de vroege ochtenden en late avonden als het fris is buiten. De eerste met een lichtgekleurd leger printje vond ik erg heel gaaf uit zien. Ook al pas het niet helemaal bij mij. Daarnaast zie je een voorjaars-jas die ik eergisteren besteld heb bij Otto. Ik wilde al heel lang een gekleurde trenchcoat, dus ik kan niet wachten tot hij binnen komt! :D

Welk item is jouw favoriet?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

Tags:
10 Reactie's
 • Anniek
  Geplaatst op 16:43h, 09 april Beantwoorden

  Leuke items zeg, ik vind vooral dat jurkje met de libelles heel schattig! Ik ben benieuwd hoe je trenchcoat is, hoe hij staat!

 • Mandy
  Geplaatst op 17:00h, 09 april Beantwoorden

  Leuke items zitten er bij. Het legerjasje en het tweede jurkje vind ik erg tof!

 • Charlotte van de Mode
  Geplaatst op 18:12h, 09 april Beantwoorden

  Leuke items zitten erbij. Ik vind vooral de zalmroze aztec jurk en de trenchcoat die jij hebt besteld heel mooi!

 • Tineke
  Geplaatst op 18:30h, 09 april Beantwoorden

  Die jurkjes zijn zo mooi!
  Liefs

 • Amy
  Geplaatst op 19:37h, 09 april Beantwoorden

  Die witte met stippen is leuuk!

 • Malou
  Geplaatst op 20:07h, 09 april Beantwoorden

  Wat een leuke items, vooral de jurkjes!

 • Manon
  Geplaatst op 20:13h, 09 april Beantwoorden

  dat tweede en vierde jurkje <3

 • Linda
  Geplaatst op 01:24h, 10 april Beantwoorden

  Jaaaa die rode jas, geweldig! :)

 • Rosanne
  Geplaatst op 10:51h, 10 april Beantwoorden

  Dat jasje dat je besteld hebt, is inderdaad heel erg leuk!
  liefs x

 • Angela
  Geplaatst op 21:32h, 10 april Beantwoorden

  Ik heb bij Otto laatst net mijn bikini besteld, super blij mee!

Geef een reactie