OSAKA LAPTOP RUGTAS VAN XD DESIGN - LoisLorinde.nl
21293
post-template-default,single,single-post,postid-21293,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

OSAKA LAPTOP RUGTAS VAN XD DESIGN

xddesign8

Voor mijn studie loop ik altijd met mijn laptop te sjouwen en dan is een goede tas zeker niet overbodig. Van XD Design heb ik deze handige Osaka laptop rugtas mogen ontvangen. Mijn MacBook Pro 15 inch past er perfect in. Nu kan ik het schooljaar weer goed beginnen! Kijk je mee?

xddesign

xddesign6

xddesign4

XD Design is een Nederlands designermerk dat zich richt op duurzame, bruikbare en betaalbare producten. Het moet handig zijn, het moet mooi zijn, het moet duurzaam zijn en het moet betaalbaar zijn. Een betere combinatie kan een product volgens mij niet hebben. Ook deze Osaka rugtas is gemaakt van rPET materiaal (van o.a. gerecyclede PET-flessen). De stof is lekker dik en de tas voelt stevig aan.

xddesign5

xddesign2

xddesign3

Het is een mooie grijze tas waar mijn laptop perfect in past. En er is ook nog genoeg extra ruimte. Een apart vak voor de laptop, twee grote vakken voor bijvoorbeeld studieboeken en een kleiner voorvakje. Over de vakken hangt een asymmetrische flap dat vast kan met een kliksluiting. Toch oogt de tas niet zo groot en dat vind ik wel een groot voordeel. Het simpele model past bij bijna elke outfit!

xddesign

Een handige, stevige én mooie tas voor mijn laptop om mijn tweede studiejaar weer goed te beginnen.

De Osaka laptop rugtas kost € 44,95 en is te bestellen bij XD Design.

Pssst, ben je nu ook benieuwd geworden naar XD Design? Morgen komt er een toffe actie online!

Wat voor laptoptas heb jij?


Follow

8 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:39h, 22 augustus Beantwoorden

  Mooie en stevige bag!
  Ik heb een kijkje in de webshop genomen waar dit te koop is en ik zie er handige drinkbekers etc…..

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:56h, 22 augustus Beantwoorden

   Dank je wel! Leuk dat je hebt gekeken, ze hebben inderdaad hele handige drinkflessen. Ze zien er nog mooi uit ook!

 • Eline
  Geplaatst op 07:52h, 22 augustus Beantwoorden

  Mooie tas! Ik vind de kleur ook echt top!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:00h, 22 augustus Beantwoorden

   Jaaa, het is echt een mooie grijs!

 • Sophie
  Geplaatst op 08:51h, 22 augustus Beantwoorden

  Oohhh ik vind deze stiekem dus echt echt echt heel erg mooi! Zoiets zou ik voor school absoluut willen gebruiken en ik vind de kleur/materiaalkeuze echt te leuk! :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:01h, 22 augustus Beantwoorden

   Hahaha, ik vind het leuk dat je zo enthousiast bent! Misschien is de winactie van morgen dan wat voor jou, Sophie :D

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 12:20h, 22 augustus Beantwoorden

  Wat een gave tas. Ik ga kijken in de webshop. Niet om iets te kopen, maar wel om te kijken naar de producten.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:02h, 22 augustus Beantwoorden

   En heb je leuke dingen gezien Michelle? :D

Geef een reactie