OPROEPJE AAN JULLIE! - LoisLorinde.nl
20227
post-template-default,single,single-post,postid-20227,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

OPROEPJE AAN JULLIE!

oproepje

Heb jij wel eens een DIY of recept van mij geprobeerd? Stuur mij je foto’s! Ik ben namelijk al een tijdje ben ik van plan om een artikel te maken met al jullie creaties. Sturen kan via Twitter, Instagram en mail. Heb je een blog? Dan vermeld ik die natuurlijk ook!

Je kan je foto’s sturen door..

→ ..@LoisLorinde te mentionen bij je foto’s op Instagram of Twitter.

→ ..hashtag #LoisDIY te gebruiken bij je foto’s op Instagram of Twitter.

→ ..je foto’s te mailen naar info@loislorinde.nl.

Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties!


2 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 22:22h, 02 mei Beantwoorden

  Nee, heb nog nooit een recept of iets dergelijks gemaakt van jouw recept of zo.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:24h, 02 mei Beantwoorden

   Haha, dat kan. Wel jammer! Gelukkig heb ik al een aantal foto’s ontvangen :)

Geef een reactie