ON MY WAY FROM EBAY #6 - JUMP FROM PAPER BAGS - LoisLorinde.nl
18954
post-template-default,single,single-post,postid-18954,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ON MY WAY FROM EBAY #6 – JUMP FROM PAPER BAGS

jumpfrompaper

No worries, ik heb maar één tas besteld en niet alle 14 tassen die je hier ziet. In de nieuwste video van Michelle Phan liet ze twee Jump from Paper Bags zien. Ik kende de tassen al maar was ze eigenlijk helemaal vergeten. Na de video ben ik ze meteen op eBay gaan zoeken en ik keek mijn ogen uit. Jump from Paper Bags zijn tassen die eruit zien alsof ze getekend zijn. Maar nee, je kan ze echt gebruiken!

Voor mijzelf bestelde ik de paarse rugzak die je linksonder in de foto ziet. En omdat ik er zelf zo enthousiast over ben, lijkt het mij ook erg gaaf om er eentje weg te geven aan jullie. Dus bij deze de vraag: welk van bovenstaande tassen vind jij het leukst?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

7 Reactie's
 • Pingback:ON MY WAY FROM EBAY #6 – JUMP FROM PAPER BAG | Mode Blogs
  Geplaatst op 23:34h, 21 december Beantwoorden

  […] Lees verder […]

 • Minke
  Geplaatst op 14:18h, 25 december Beantwoorden

  Deze zijn zo ontzettend leuk! Ik vind de rode handtas linksboven het leukst! :) xx Minke

 • chucky1012
  Geplaatst op 15:35h, 25 december Beantwoorden

  Heel mooi en ook handig!
  De camera tas is leuk ;-)

  Xoxo

 • Manon
  Geplaatst op 17:25h, 30 december Beantwoorden

  Hele leuke tassen, had ze nog nooit gezien! Ik vind degene die jij hebt gekozen ook het leukste, goede keus dus. :) Liefs

 • Eveline
  Geplaatst op 13:24h, 14 januari Beantwoorden

  Fantastisch die dingen! Waar koop je ze?
  De geel met witte handtas heeft toch echt mijn voorkeur, maar jouw keuze is ook fantastisch!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:19h, 14 januari Beantwoorden

   Ze zijn van eBay! Als je zoekt op ‘jump bag’ vind je er een heleboel :) Ja, leuk zijn ze he ;D

Geef een reactie