ON MY WAY FROM EBAY #3 - LoisLorinde.nl
16961
post-template-default,single,single-post,postid-16961,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ON MY WAY FROM EBAY #3

boohoo11

Vandaag geen Friday DIYday omdat ik helaas geen tijd heb gehad om mijn ideeën uit te voeren. Maar wel een ander rubriekje dat erg populair is. Namelijk On my way from eBay! Vandaag kunnen jullie weer meegenieten met mijn eBay bestellingen. Minimalistische sieraden, gekke Disney telefoonhoesjes, paarse accessoires voor mijn MacBook, een sierkwal en meer. Kijk je mee?

boohoo6

Warm party lights kosten $2,95 = €2,27 op eBay.
Vrolijke feestlichtjes die ik wil gebruiken voor een hele toffe DIY dat ik in gedachten heb. Ik kan niet wachten om jullie het resultaat te laten zien. Deze zelfde lichtjes gebruikte ik ook voor mijn zelfgemaakte bubble lights.

Jellyfish aquarium ornament kost $2,35 = €1,81 op eBay.
Een sierkwal voor in een aquarium. Ik heb geen aquarium en toch bestelde ik er eentje. Wat ik er mee ga doen? Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Maar kwallen zijn gewoon cool.

boohoo8

Gold hearted necklace kost $0,99 = €0,76 op eBay.
Tijdens mijn zoektocht naar simpele gouden kettingen kwam ik deze mooierd tegen. Goudkleurige sieraden passen beter bij mijn huid en haar, ook al vind ik zilver ook erg mooi.

Nail snag ring kost $0,99 = €0,76 op eBay.
Hoe leuk is deze ring? Zoals je wel kan zien moet het een gebogen spijker voorstellen. Ooh, ik ben echt dol op dit soort originele en toch simpele sieraden.

Bracelet with &-sign kost $1,99 = €1,53 op eBay.
Het &-teken heb ik altijd al een mooi en sierlijk teken gevonden. Daarom gebruik ik hem ook zo vaak in mijn blogtitels. Daarom deze gave armband met een huge &-teken.

Shell necklace kost $2,19 = €1,68 op eBay.
Het laatste sieraad dat ik bestelde was dit kettinkje met een schelp bedeltje er aan. Heel mooi en simpel.

boohoo5

Moustache wallet kost $4,55 = €3,50 op eBay.
Op eBay was ik op zoek naar een nieuwe portemonnee. Het liefst een wat kleinere omdat mijn huidige zo onhandig groot is. Inmiddels heb ik deze vrolijke moustache portemonnee al binnen en hij was langer dan verwacht. Het is eerder een soort mini clutch, zelfs mijn mobiel past er in.

boohoo9

MacBook keyboard cover kost $1,06 = €0,81 op eBay.
Voor mijn nieuwe MacBook bestelde ik deze keyboard cover. Zo’n rubbertje voor over je toetsenbord is echt ontzettend handig tegen stof en kruimels. En als ik echt lange teksten moet schrijven haal ik hem er even af, dat typt toch wat fijner.

Cat Apple sticker kost $3,27 = €2,51 op eBay.
De kat sticker voor op mijn ‘Apple’ heb ik ook al binnen. Hij is iets minder mooi dan gehoopt, maar het idee blijft ontzettend tof. Als je op eBay zoekt met de woorden ‘vinyl apple sticker’ krijg je ontzettend veel leuke stickers voor op het Apple logo te zien. Echt de meest originele ontwerpen.

MacBook case kost $14,98 = €11,51 op eBay.
Een fel paarse hoes voor mijn nieuwe MacBook. Want ja, mijn laptop heeft die bescherming wel nodig. Wat duurder dan de meeste items op eBay, maar ik vond deze zo mooi.

boohoo10

Micky iPhone case kost $3,56 = €2,74 op eBay.
Everybody loves Disney! Het verbaasde me dat ik nog geen Disney telefoonhoesje in mijn collectie had. Daar moest verandering in gebracht worden. Dus ik bestelde een simpel Micky Mouse hoesje.

Sulley iPhone case kost $4,75 = €3,65 op eBay.
Nog leuker is dit hoesje van Monster Inc. Die film blijf ik echt geweldig vinden en ik zie elke keer weer nieuwe details. En binnenkort loop ik rond met Sully om mijn iPhone. Beter kan niet.

Wat is het laatste dat jij online bestelde?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's
 • Anniek
  Geplaatst op 06:47h, 05 september Beantwoorden

  Wow, echt ongelooflijk hoe veel je voor hoe weinig geld op Ebay kunt kopen! Zo te zien komt er weer een heleboel moois aan voor je, ik vind die sieraden echt prachtig! En hé, waarom geen kwallen inderdaad? Haha, leuk!

 • jana
  Geplaatst op 07:48h, 05 september Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuke en originele items :D x

 • Denise
  Geplaatst op 08:06h, 05 september Beantwoorden

  Aah ik ben ook echt nog op zoek naar een cover voor m’n Macbook. Nog even het internet bekijken dus!

 • Mirjam
  Geplaatst op 08:12h, 05 september Beantwoorden

  Oh die ring is echt heel leuk en origineel!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:19h, 05 september Beantwoorden

  HAHA wat heb je weer veel hoesjes besteld Lois! Alsof je er nog niet genoeg had :-D Ik ben benieuwd naar je Macbook hoes! Ik heb via eBay zo’n hardcover hoes die je op je laptop moet klikken gekocht. Ideaal!

 • Angela
  Geplaatst op 12:13h, 05 september Beantwoorden

  Wat een super leuke dingen heb je gekocht! Die cases zijn ZO leuk!

 • chucky1012
  Geplaatst op 12:45h, 05 september Beantwoorden

  Dat zijn leuke items ;-)

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 14:42h, 05 september Beantwoorden

  Wat een leuke aankoopjes! Ik ben dol op eBay en moet er zeker niet vaak kijken want alles is zo goedkoop totdat je een enorm bedrag bij het betalen hebt haha..

 • Manon
  Geplaatst op 15:14h, 05 september Beantwoorden

  Wat een leuke dingen heb je besteld

 • Suzanne
  Geplaatst op 21:06h, 05 september Beantwoorden

  Wat heb je leuke dingen besteld bij Ebay!

 • Isabella
  Geplaatst op 12:05h, 06 september Beantwoorden

  Super leuke bestelling! Vooral je telefoonhoesjes vind ik geweldig:) x

 • Angela
  Geplaatst op 16:13h, 06 september Beantwoorden

  Het is dat ik geen aquarium heb, anders had ik die kwallen direct besteld!

 • Manon
  Geplaatst op 12:42h, 08 september Beantwoorden

  Ah wauw dat hoesje voor je toetsenbord ga ik nu gelijk bestellen, en wauw kwallen zijn inderdaad erg leuk hahah beniewd wat je er mee gaat doen :)

Geef een reactie