NEW IN: YANKEE CANDLES! - LoisLorinde.nl
19660
post-template-default,single,single-post,postid-19660,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: YANKEE CANDLES!

yanke

De afgelopen paar weken is mijn Yankee Candle collectie verdubbelt. Ja, je leest het goed. Ik ben nog meer fan dan dat ik al was! Ik heb een aantal Yankee Candles online besteld, kunnen scoren in verschillende winkeltjes en ik heb ook nog wat gekregen van mijn lieve vriend. Elke dag brand ik een ander geurtje en daar kan ik zo vrolijk van worden! Kijk je mee?

yanke2

yanke3

Cartney in Zeist was de eerste winkel met Yankee Candles die ik bezocht. Voorheen bestelde ik altijd alles online, maar dat er zoveel winkeltjes zijn die het merk verkopen wist ik niet! Bij Cartney kocht ik twee large jars Vanilla Cupcake. Één voor mijzelf en eentje om te ruilen. De Icicles small jar geef ik binnenkort weg in een winactie! Ook kocht ik nog een aantal votives in de geuren Sugared Apple, Black Cherry, Moroccan Argan Oil, Loves me Loves me not, Turquoise Sky en Ginger Dusk.

yanke4

yanke5

Een pakketje van YankeeCandlestore.nl met daarin eindelijk een large jar Fireside Treats! Oh, ik kon niet langer wachten op deze heerlijke marshmallow geur! Daarnaast bestelde ik ook nog een Christmas Cupcake votive en een aantal waxtarts in de geuren Vanilla Cupcake, Christmas Cookie, Vanilla Satin, Soft Blanket, Shea Butter, Salted Caramel, Vanilla Chai en Red Velvet. Én ik kreeg er nog een gratis Red Velvet votive bij, super lief! Met de code janfebmaa2015 krijg je 10% korting op je bestelling!

yanke7

Via de ‘Yankee Candle ~ Ruilen & Verkopen’ Facebook groep kon ik deze Christmas Cookie large jar overkopen voor een mooi prijsje. Wat een heerlijke vanille koekjes geur. Super bedankt, Ilse!

yanke8

yanke9

Om te vieren dat we vier jaar samen zijn is Bram op pad gegaan om Yankee Candles voor mij te scoren. Ik was er een beetje stil van, echt ontzettend lief! Twee large jars in de geuren Icicles en Aloe Water. Vooral met Aloe Water had hij mij enorm verrast. Ik had de geur namelijk nog nooit geroken maar hij wist dat ik het lekker zou vinden. En dat was nog niet alles! Ook kreeg ik heerlijke waxtarts in de geuren Baby Powder, Home Sweet Home, Fluffy Towels, Nature’s Paintbrush, Red Velvet, Macintosch Spice, Country Lemonade en Blissful Autumn. Wauw!

yanke10

Via eBay bestelde ik ook nog een aantal speciale geurtjes. Merry Marshmallow, Pumpkin Buttercream, Whoopie Pie, Autumn Wreath, Peppermint Cocoa, Sparkling Snow, North Pole en Holiday Bayberry. Veel food geuren, want daar houd ik van, haha. Zo verleidelijk om nog een bestelling te plaatsen..

yanke11

yanke12

Bij The Secret Garden in Enschede scoorde ik een medium jar van Garden Hideaway. Normaal ben ik niet zo van de bloemengeuren, maar deze doet mij denken aan het spelen (en eten van honingbloempjes) in de tuin vroeger. Hahaha. Bloemig, fris, maar ook zoet. En ook daar kocht ik een aantal tarts: Sweet Apple, Cinnamon Stick, Wild Passion Fruit, Sparkling Snow, Silver Birch, Bahama Breeze, Happy Christmas en Christmas Eve.

yanke13

Ja, het is veel, ik weet het. En het is duur, dat weet ik ook. Maar ik kan er zo intens van genieten! Gelukkig heb ik voor geen enkele jar de volle prijs betaalt, dat scheelt ook weer. Het is bijna een soort jacht naar aanbiedingen en speciale geuren. Als je meer wilt weten over een bepaalde geur of kaars, just let me know! En wie weet schrijf ik er ook nog een review over. :D

Wat is jouw favoriete Yankee Candle geur?


27 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:43h, 11 februari Beantwoorden

  Super leuk en fijn dat je deze collectie candles goed hebt aangevuld!
  Heel mooi.

  Xoxo

 • Mirjam
  Geplaatst op 06:50h, 11 februari Beantwoorden

  Oh wat een heerlijke verzameling heb je! Wauw! Ging Dusk lijkt me een heerlijke geur :) Geniet er van!

 • Kirsten
  Geplaatst op 09:31h, 11 februari Beantwoorden

  Wauw het is inderdaad veel maar wel super fijn dat je er zo intens van kan genieten! Ik vind Yankee Candle ook echt heerlijk.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:48h, 11 februari Beantwoorden

  Wat ontzettend lief van Bram. Ik kan daar ook altijd zo stil van worden bij mijn vriend. Ik was jarig en hij haat Lush omdat hij daar de geuren te sterk vind. Is hij speciaal daar iets gaan kopen voor mij en heeft hij zich nog laten informeren ook. Zo lief!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:10h, 11 februari Beantwoorden

   Aaawh, wat super lief ook!

 • Pauline
  Geplaatst op 09:50h, 11 februari Beantwoorden

  Oooh, wat een fijne collectie heb je! Ik ben superfan van de vanilla cupcake, mmm om in te bijten hahaha. ;)

 • Sophie
  Geplaatst op 10:05h, 11 februari Beantwoorden

  Holy shizzle, Lois wat een hoop! Maar als jij het zo heerlijk vind, waarom niet?! Ik geef mijn geld aan (veel te veel en te dure) make-up uit :’) Brand je iedere dag een andere geur? Toch wel een kwartje van een tart neem ik aan 8) Anders gaan ze zo snel op! :( <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:10h, 11 februari Beantwoorden

   Hahaha, ja! Het is maar waar je veel geld aan uit wilt geven :D. Ja, bijna elke dag! Een halve waxtart of ik doe een jar aan. ^^

 • Ilja
  Geplaatst op 10:15h, 11 februari Beantwoorden

  Wow! Ik ben stiekem wel jaloers ;) Ik ben heel benieuwd naar die Icicles geur.

 • Priscilla
  Geplaatst op 10:55h, 11 februari Beantwoorden

  Ooooh wauw, nog zo een verslaafde! Ik blijf ze ook maar kopen haha.

 • Denise
  Geplaatst op 11:14h, 11 februari Beantwoorden

  Aaaah wauw, wat heb je er veel! Super super lekker <3

 • Kimberly
  Geplaatst op 12:06h, 11 februari Beantwoorden

  Ooooo alleen maar liefde voor alles! Te veel lekkers!! <3

 • Manon
  Geplaatst op 12:13h, 11 februari Beantwoorden

  Wauwie wat een collectie!

 • Bouke
  Geplaatst op 13:33h, 11 februari Beantwoorden

  Oeeew, ik ben jaloers!

  Mag ik vragen bij welke verkoper je gekocht hebt op Ebay?

  Liefs, Bouke

 • Charlotte
  Geplaatst op 14:05h, 11 februari Beantwoorden

  Holy moly, wat heb je er veel!! Maar wat gaaf en wat een leuke foto’s. Het is shocking maar: ik heb er nog geen één. Misschien moet ik er ook maar eens eentje kopen hahaah

 • Sharmaine
  Geplaatst op 15:28h, 11 februari Beantwoorden

  super veel lekkere Yankees besteld meid!! En hoe ruikt die peppermint cocoa? Ik stond namelijk in dubio om t te bestellen haha!! Heb jij btw bepaalde leveranciers via Ebay waar je besteld? Of haal jij ze ook uit Amerika? Ik doe namelijk altijd alleen Europa omdat ik bang ben voor de importkosten haha! Xxx

 • Dina
  Geplaatst op 16:51h, 11 februari Beantwoorden

  Woeeeh wat een boel! Lekker hoor!

 • Wendy
  Geplaatst op 17:24h, 11 februari Beantwoorden

  Wat zou ik graag willen dat je via je laptop/computer kon ruiken hoe iets ruikt, want het klinkt allemaal echt heerlijk. Geniet maar van je verzameling. ;)

 • BySilke
  Geplaatst op 19:30h, 11 februari Beantwoorden

  Zo’n mooie collectie heb je! Ik zou het altijd zo’n zonde vinden om ze op te branden haha, ik doe hier al eeuwen met 1 kaarsje! :)

 • Rosanne
  Geplaatst op 20:25h, 11 februari Beantwoorden

  Waaaauw om jaloers op te worden. Geniet er maar lekker van, doe ik ook en dat is het geld zeker waard. liefs

 • Wendy (B)
  Geplaatst op 20:27h, 11 februari Beantwoorden

  Bij welke verkoper heb je op Ebay gekocht?

 • Rachel
  Geplaatst op 20:30h, 11 februari Beantwoorden

  wauw mega veel en mega leuk en lekker!

 • Dana
  Geplaatst op 20:48h, 11 februari Beantwoorden

  Zo dat is een hoop!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 23:53h, 11 februari Beantwoorden

  Wauw, je kan wel een winkel beginnen! ;-) Maar ik geef je gelijk, ze zijn zo fijn!

 • Anneleen
  Geplaatst op 20:59h, 16 februari Beantwoorden

  Wauw wat een mooie verzameling! :) lijkt me echt geweldig om zoveel lekkere kaarsen te hebben! Geniet er van !

 • Cynthia
  Geplaatst op 21:52h, 17 februari Beantwoorden

  Bij welke Ebay verkoper heb jij besteld?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:09h, 17 februari Beantwoorden

   De verkoper heet Jes210! :)

Geef een reactie