NEW YANKEE CANDLE SCENTS! - LoisLorinde.nl
20122
post-template-default,single,single-post,postid-20122,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW YANKEE CANDLE SCENTS!

waxtarts

Afgelopen week ontving ik een heerlijk pakketje dat door de doos al lekker rook. Bij Sensational Home bestelde ik de vijf nieuwste geuren van Yankee Candle om uit te proberen. Pain Au Raisin, Tarte Tatin en Cappuccino Truffle van de Cafe Culture collectie. En Beach Holiday en Wild Sea Grass van de Life’s a Beach collectie. Inmiddels heb ik alle tarts een keer gebrand en geef ik mijn mening. :)

waxtarts3

PAIN AU RAISIN

Pain Au Raisin ruikt echt heerlijk in de verpakking. Een zoete geur van vanilledeeg met verse rozijntjes. Toen ik de waxtart ging branden was de geur veel minder sterk dan ik had gehoopt. Ook rook ik de vanille wat minder en beginnen de rozijnen te overheersen. Maar het blijft echt een goddelijke geur dat niet te vergelijken is met de geuren die ik al heb. Ik zou hier heel graag een jar van kopen!

waxtarts4

TARTE TATIN

Terwijl ik dit typ zit de geur van Tarte Tatin in mijn neus. Appeltjes, appeltjes en nog eens appeltjes. Het ruikt niet zomaar naar appel, maar naar warme appel op een versgebakken appeltaart. Heerlijk vind ik ‘m! Als je fan bent van appel is dit echt een geur voor jou.

waxtarts5

CAPPUCCINO TRUFFLE

Bij Cappuccino Truffle ruik ik eigenlijk alleen chocolade, en geen koffie. Hij doet mij denken aan de limited edition jar Chocolate Layer Cake die ik na één keer branden heb geruild. Chocolade geuren zijn gewoon niet mijn ding. Ik vind het te nep ruiken, doe mij maar een echte reep.

waxtarts6

BEACH HOLIDAY

Beach Holiday is ook geen geur voor mij. Een soort sterkere variant van Beach Walk. Het is een frisse geur die mij doet denken aan mannen aftershave. Lekker voor op de man, maar niet op mijn kamer. Mijn vader vond het zelfs naar vis ruiken, maar dat ruik ik er zelf gelukkig niet in.

waxtarts7

WILD SEA GRASS

Wild Sea Grass is een hele sterke grassige geur. Het geeft je hele huis een zomers gevoel. Hij ruikt warm precies hetzelfde als in de verpakking. Ook wordt hij veel vergeleken met Dune Grass. De geur Dune Grass heb ik zelf niet, dus daar kan ik niks over zeggen.

waxtarts2

Mijn top 5 van lekker naar niet-zo-lekker is: Pain Au Raisin, Tarte Tatin, Wild Sea Grass, Cappuccino Truffle en als laatst Beach Holiday. Van Pain Au Raisin ga ik zeker nog een jar halen! En van Tarte Tatin en Wild Sea Grass lust ik ook nog wel een paar tarts.

De Yankee Candle waxtarts kosten € 1,79 per stuk en zijn te bestellen bij Sensational Home. De nieuwe geuren zijn verkrijgbaar in alle Yankee Candle vormen en maten.

Welke nieuwe geur lijkt jou het lekkerst?


14 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:25h, 19 april Beantwoorden

  Ik ben zo benieuwd naar de cappucino.
  Ook naar de beach holiday ;-)
  Leuke namen voor de candles.

 • Dinja
  Geplaatst op 09:37h, 19 april Beantwoorden

  Met zo’n waxtart wil ik wel eens een Yankee geurtje proberen, de kaarsen zelf vind ik wat aan de prijzige kant :’)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:34h, 19 april Beantwoorden

   Klopt. De jar candles zijn inderdaad erg prijzig. Maar ik vind het het wel waard!

 • Fashionnewsforgirls
  Geplaatst op 10:21h, 19 april Beantwoorden

  Heerlijk

 • Ina
  Geplaatst op 10:51h, 19 april Beantwoorden

  Tarte Tatin lijkt mij een hele fijne geur!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:33h, 19 april Beantwoorden

   Ik vind ‘m erg lekker! :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 11:52h, 19 april Beantwoorden

  Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe geuren.

 • Dina
  Geplaatst op 12:12h, 19 april Beantwoorden

  Lijken me allemaal heerlijke geuren!

 • Kelly
  Geplaatst op 12:45h, 19 april Beantwoorden

  Yum, lijken me fijne geuren!

 • Femke
  Geplaatst op 12:46h, 19 april Beantwoorden

  Ben zelf ook niet zo van die chocoladegeuren haha, toch net niet. De rest lijkt mij wel allemaal suuuuuper lekker! XX

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:33h, 19 april Beantwoorden

   Haha, inderdaad. Het lijkt net niet genoeg op chocolade! Bedankt voor je leuke reactie :D

 • Manon
  Geplaatst op 13:20h, 19 april Beantwoorden

  Lijken me heerlijke geuren!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 00:36h, 20 april Beantwoorden

  Cappuccino Truffle lijkt mij erg fijn, Beach Holiday hoef ik daarentegen echt niet te hebben. Ik hou van vis maar niet als geur in mijn huis… haha

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:32h, 20 april Beantwoorden

   Hahaha, ik vind hem zelf niet naar vis ruiken. Maar wel naar zee!

Geef een reactie