NEW IN: YANKEE CANDLE EXCLUSIVES! - LoisLorinde.nl
19763
post-template-default,single,single-post,postid-19763,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: YANKEE CANDLE EXCLUSIVES!

yank

Sinds mijn vorige Yankee Candle shoplog heb ik alweer heel veel nieuwe geuren gescoord. Niet zomaar geuren, maar exclusieve Yankee Candle geuren! En ik ben er helemaal blij mee! Drie medium jars, drie small jars en een heleboel waxtarts. Ook heb ik qua fotografie een beetje gespeeld met de schaduw. De volgende keer ga ik toch weer voor egale belichting, hahaha. Kijk je mee?

yank2

yank3

Bij Onder de Lindeboom in Nunspeet ben ik lekker los gegaan op alle exclusive geurtjes. Ik kocht niet alleen een heleboel frisse en fruitige tarts. Maar ook een aantal votives en twee small jars in de geuren Blueberry Scone en Macintosh Spice.

yank9

Bij een Yankee winkeltje in Huizen heeft mijn vriend deze heerlijke waxtarts gehaald. Ze zijn allemaal lekker kruidig en daar ben ik dol op! Hoe kruidiger hoe beter. Ook al is Sandalwood Vanilla wel weer wat zachter qua geur, maar ook errug lekker!

yank4

yank5

En nog meer heerlijke waxtarts en een Autumn Fruit medium jar. Sandalwood doet mij echt denken aan een verre buitenlandse bestemming. En het Amerikaanse drankje Eggnog ken ik helemaal niet, maar het ruikt in ieder geval ontzettend lekker. Oh, en met juicy fruit zit je altijd goed.

yank7

Deze goddelijke Blueberry Scone waxtart gekregen bij een ruil. Ik heb dan wel een small jar, maar nu ook een mooie sticker voor in ‘t boekje! En dat is nodig. Ja echt.

yank15

En het houdt nog niet op met de lekkere exclusieve waxtarts. Deze heeft lieve Sharon voor mij geregeld bij het winkeltje DOT in Middelburg. Neem zeker even een kijkje op de facebookpagina!

yank12

yank13

Een aantal votives en tarts van tuincentrum Krans in Schijndel. Stuk voor stuk weer heerlijke geuren. De Gingerbread en Ginger Citrus votives kreeg ik er gratis bij omdat ze zo oud waren. Echt ontzettend lief.

yank10

yank11

Bij Adarte in Veenendaal heb ik een aantal waxtarts gescoord. Ook zag mijn vriend ineens de exclusieve Fruit Salad jar in een hoekje staan en ik heb ‘m kunnen kopen met 25% korting! Net als de heerlijke Be Thankful small jar. Ik ben er zo blij mee!

yank6

Nog twee bijzondere waxtarts die ik heb kunnen krijgen bij een ruil. Oh, ik houd echt van fruit geuren!

yank8

En nóg een hele geslaagde ruil met Sharon. Wat ruiken Candied Apple en Island Guave toch fantastisch! De andere tarts had ik al, maar vind ik zo lekker dat ik er meer van wilde hebben, haha.

yank14

Ik bestelde bij YankeeCandlestore.nl snel een van de laatste Red Velvet jars. Ik kon het niet laten. De geur is steeds moeilijker te verkrijgen en ik ben zo blij dat ik toch nog een jar heb. Met de code janfebmaa2015 krijg je trouwens 10% korting op je bestelling!

Heb jij een exclusieve Yankee Candle in je collectie?


17 Reactie's
 • Dina
  Geplaatst op 08:50h, 28 februari Beantwoorden

  Soms vind ik het jammer dat we nog niet een soort van geur-samples aan elkaar kunnen doorsturen via internet.

  En dan denk ik direct ook aan de andere kant: NO THANKS. Wie weet wat voor smerige luchtjes anderen je voor de grap sturen hihi.

 • Ingeborg
  Geplaatst op 09:38h, 28 februari Beantwoorden

  Wauw, mega veel kaarsen en tarts! Ze klinken allemaal zo ongelooflijk lekker!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:23h, 28 februari Beantwoorden

  Lois, allemachtig :’) Iedere keer denk ik dat je er veel hebt en dan overtref je jezelf weer! Ik vergeet ze altijd te branden terwijl ik dolblij ben dat ik ze heb :’)

 • Tineke
  Geplaatst op 10:30h, 28 februari Beantwoorden

  Wow. jij hebt flink ingeslagen. Deze kaarsen lijken mij zo lekker!
  Liefs

 • Eva
  Geplaatst op 11:20h, 28 februari Beantwoorden

  Wow, wat een verzameling! Volgens mij ruikt het echt heerlijk bij jou :)

 • Joek
  Geplaatst op 13:08h, 28 februari Beantwoorden

  Wauw, zoveel lekkere exclusieve geurtjes!! Ik ben vooral jaloers op Tutti Frutti, Candied Apple, Vineyard en Napa Valley Sun. Ik heb een tijdje geleden een hoop exclusives gekocht bij yankeescents4u (Erg prijzig wel!) dus gelukkig heb ik er nu zelf ook een aantal. Waarom zitten er in België geen winkeltjes met van die verborgen schatten vol oude exclusives en retired geuren? :-(

 • Kelly
  Geplaatst op 13:51h, 28 februari Beantwoorden

  Jeetje wat een enorme shoplog! Heerlijke geuren zitten er bij.

 • Kirsty
  Geplaatst op 14:53h, 28 februari Beantwoorden

  Wat een heerlijke geuren zeg! Je kunt hier zeker nog wel weer een tijdje mee vooruit! Ik ben stiekem erg benieuwd naar Blueberry Scone geworden, dat klinkt als een goddelijke geur!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 19:07h, 28 februari Beantwoorden

  Wat heb je veel Yankee Candle producten. Ik word er een beetje jaloers van :). Nee grapje, ik ben blij dat je er zo van kunt genieten

 • Wieneke
  Geplaatst op 22:52h, 28 februari Beantwoorden

  wow wat veel!! Heerlijk! Ik zit even met een krap budget. Dus ban mezelf even van de fb groep en dit soort leuke blogjes haha.

 • Het SushiMeisje
  Geplaatst op 15:24h, 01 maart Beantwoorden

  Deze kleurrijke kaarsen kende ik nog niet! Maar ik koop ook altijd van die goedkope kaarsen bij de Kruidvat en de Blokker ;)

  Je hebt er wel veel zeg! Steek jij zo vaak kaarsen aan?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:18h, 03 maart Beantwoorden

   Dankjewel voor je reactie! En ja, ik brand elke dag wel een ander geurkaarsje, haha (:

   • Het SushiMeisje
    Geplaatst op 14:24h, 03 maart Beantwoorden

    Ik had een periode waarin ik veel wierrook brandde. Tot er veel wetenschappelijke onderzoeken werden gepubliceerd die stelden dat dit schadelijk was voor de gezondheid :(

    • Lois Lorinde
     Geplaatst op 14:50h, 03 maart Beantwoorden

     Jaaa.. Wierook is inderdaad niet zo goed voor je longen. Erg jammer :(

 • Anneleen
  Geplaatst op 20:21h, 01 maart Beantwoorden

  Wauw wat een mooie verzameling! Ziet er super uit! Geniet van al deze lekkere geurtjes! ;)

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:46h, 02 maart Beantwoorden

  Wooow méga veel beauties <333 Veel plezier ervan!

 • Stephanie
  Geplaatst op 22:33h, 02 maart Beantwoorden

  Wat een onwijs gave verzameling!

Geef een reactie