NEW IN: URBANEARS HEADPHONES - LoisLorinde.nl
19919
post-template-default,single,single-post,postid-19919,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: URBANEARS HEADPHONES

urban

Voor mijn opleiding Communication and Multimedia Design had ik een mooie koptelefoon nodig. We zijn nu bezig met film en daar hoort natuurlijk ook geluid bij. Bij mijn MacBook krijg ik een Apple tegoedbon en die kon ik nu goed gebruiken om een koptelefoon van te kopen. Ik koos voor deze Urbanears Plattan Plus headphones. Kijk je mee?

urban3

Het ontwerp is mooi en strak qua vorm. Na mijn knalroze Skull Candy hoef ik ook niet te veel poespas, hahaha. De koptelefoon is donkerblauw van kleur en neigt een klein beetje naar paars. Ik vind het een prachtig kleurtje. Ook kan hij worden ingeklapt zodat het makkelijk is om mee te nemen.

urban4

De Urbanears koptelefoon heeft een ingebouwde audio splitter zodat iemand anders ook zijn koptelefoon aan kan sluiten en mee kan genieten van jouw muziek. Dat zijn nog eens coole extraatjes. Als ik de koptelefoon op heb hoor ik bijna niks van de omgeving. Minder handig in het verkeer, maar wel ideaal bij het editen van video’s. En daar kocht ik ‘m voor! Ook kan je met de mini afstandsbediening aan het koord het volume aanpassen. En er zit een klein microfoontje in voor telefoongesprekken.

urban5

Kwalianus heeft er ook eentje.

urban2

Het ontwerp van de Urbanears Plattan Plus koptelefoon is mooi, strak en stevig. Het geluid klinkt erg goed en je hoort bijna niks van de omgeving. Met een ingebouwde audio splitter, microfoon en mini afstandsbediening voor het geluid. Wel denk ik dat je voor minder geld een koptelefoon kan vinden met even goede geluidskwaliteit. Maar ik had dan ook nog een Apple tegoedbon om uit te geven. :)

De Urbanears Plattan Plus koptelefoon kost € 59,95 en is te bestellen bij Apple Store.

Waar luister jij je muziek mee?


12 Reactie's
 • Denise
  Geplaatst op 10:32h, 22 maart Beantwoorden

  Aaah die kleur is echt heel gaaf!

 • Sofie
  Geplaatst op 10:42h, 22 maart Beantwoorden

  Dit lijkt me een fijne koptelefoon! Mooie blauwe kleur.

 • Deisy
  Geplaatst op 11:04h, 22 maart Beantwoorden

  Wat een fijne koptelefoon zeg en die kleur is ook echt prachtig. Ook fijn dat er een splitter in zit, kan je lekker samen muziek luisteren als het uitkomt ;-) Veel plezier er in ieder geval dame. X

 • Rianne
  Geplaatst op 12:04h, 22 maart Beantwoorden

  Oh die is leuk! Vooral de kleur!

 • Anneleen
  Geplaatst op 12:07h, 22 maart Beantwoorden

  Lijkt me een heel fijne koptelefoon! Veel plezier ermee!

 • Kelly
  Geplaatst op 12:42h, 22 maart Beantwoorden

  Wat een mooie koptelefoon, lijkt me erg prettig!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 12:53h, 22 maart Beantwoorden

  Ik vind het een heel gave kleur

 • Dina
  Geplaatst op 13:55h, 22 maart Beantwoorden

  Wat een gave kleur! Wij hebben ze ook (ook heel leuk, want je kunt twee aan elkaar aansluiten).

 • chucky1012
  Geplaatst op 17:09h, 22 maart Beantwoorden

  Mooie en een fijne opvallende kleur ;-)

 • Merel
  Geplaatst op 20:00h, 22 maart Beantwoorden

  Het lijkt me echt een super fijne koptelefoon. Zelf heb ik Beats, die zijn ook echt super fijn.

 • Monique | WritingMonique
  Geplaatst op 08:21h, 23 maart Beantwoorden

  Wat een gave koptelefoon zeg! Ik vind de kleur fantastisch!

 • alexa
  Geplaatst op 12:28h, 23 maart Beantwoorden

  zien er tof uit! vette kleur!

Geef een reactie