NEW IN: YANKEE CANDLE EXCLUSIVES - LoisLorinde.nl
20460
post-template-default,single,single-post,postid-20460,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: YANKEE CANDLE EXCLUSIVES

yanks

Ja, het is weer zo ver. Er zijn nieuwe Yankee Candle besteld! Afgelopen weken ontving ik een pakket van Kadoshop De Duizendpoot, Time and Light en The Store 91. En vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in zat. Het zijn bijna alleen maar exclusives die moeilijk te verkrijgen zijn. Kijk je mee?

yanks2

Bij Kadoshop De Duizendpoot is er nu een super Yankee Candle sale tot alles op is! Dus wees er snel bij! Zelf bestelde ik de limited edition large jars van Bunny Cake en Berrylicious. En daarbij kreeg ik gratis vier heerlijke waxtarts. Ook verkoopt Annemarie sinds kort Village Candle. Een merk dat erg vergelijkbaar is met Yankee Candle en door sommigen zelfs beter wordt gevonden. Zelfs heb ik nog geen Village Candle geprobeerd maar ik ben ontzettend benieuwd!

yanks4

Op de Duitse website Time and Light zijn nog een heleboel exclusives te koop. Ik bestelde twee small tumblers in de geuren Banana Cream Cake en Red Velvet Cake. Een small jar Snowflake Cookie omdat ze daar ietsjes goedkoper zijn en de verpakking zo mooi is. Ook bestelde ik een Mulled Wine votive en ruilde ik een Blissful Autumn tart. Kwalianus vindt ook dat ik verslaafd ben.

yanks5

Samen met alle vriendinnetjes van onze Yankee Instagram en Facebook bestelde ik bij The Store 91 een heleboel exclusive tarts en votives. Ik koos alle geuren die ik nog niet had en mij lekker leken. Als eerst zes Simply Home waxtarts: Beach Fire, Frosted Cinnamon, Toasted Marshmallow, Peach Smoothie, Christmas Treat en Sweet Vanilla. Simply Home is een soort goedkopere collectie.

yanks6

Ook bestelde ik nog een aantal andere waxtarts en ruilde ik er een paar met Sharmaine. Harvest, Cucumber & Cantaloupe, Island Mango, Buttermilk Pancakes, Biscotti, White Chocolate Mint, Berry Bramble, Carrot Cake en Apple Pie. Stuk voor stuk heerlijke geuren.

yanks7

Ook de votives mochten niet ontbreken! Bij The Store 91 zijn ze namelijk even duur als de waxtarts. Votives snijd ik altijd doormidden en doe ik vervolgens in mijn brandertje alsof het een waxtart is. Zo komt er veel meer geur van af! Ook van de Simply Home collectie: Christmas Pine, Merry Berry, Bamboo, Vanilla Frosting, Vanilla Honey, Spice Cake en Sugared Vanilla.

yanks8

Nog meer votives! Luscious Plum, Fireside, Season’s Blessings, Apple Pumpkin, Be Jolly, Pumpkin Ginger Bark en Farmhouse Apple. Valt het al op dat ik van foody geuren houd? Haha!

yanks9

En als laatst nog een aantal votives met een oud label. Macintosh & Peach, Sweet Melon, Tea & Honey, Blueberry Muffin, Peach & Sweet Berry, Jasmin Green Tea, Lemon Zest, Sage & Cinnamon en Starfruit & Orange. Veel heerlijke fruit geurtjes.

Brand jij ook geurkaarsen in de zomer?


13 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:53h, 27 mei Beantwoorden

  Dat ziet er zo leuk uit!

  Xoxo

 • Denise
  Geplaatst op 07:22h, 27 mei Beantwoorden

  Waaauw Lois, wat heb je een énorme hoeveelheid Yankee Candles thuis liggen nu. Ik ben echt extreem jaloers <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:41h, 27 mei Beantwoorden

   Aawh, gewoon verslaafd zijn, dan komt die hoeveelheid vanzelf wel, hahaha!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 11:20h, 27 mei Beantwoorden

  Wat een leuke tip van die sale zeg

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:42h, 27 mei Beantwoorden

   Graag gedaan! En heb je iets gekocht? :D

 • Nienke
  Geplaatst op 12:04h, 27 mei Beantwoorden

  Wauw wat een hoop lekkere geurtjes! Op al deze websites moet ik ook maar eens kijken :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:42h, 27 mei Beantwoorden

   Jaaa, ik zal zeker een kijkje nemen! Vooral bij Kadoshop De Duizendpoot omdat daar nu een super sale is!

 • Manon
  Geplaatst op 12:26h, 27 mei Beantwoorden

  Wooowie ik kijk mijn ogen uit, wat een lekkere geuren heb je allemaal en ook veel haha!

 • agneta
  Geplaatst op 13:27h, 27 mei Beantwoorden

  Zo jij kunt nog wel even vooruit! Zo jammer op deze momenten er geen geurlaptop bestaat.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:42h, 27 mei Beantwoorden

   Haha, ja jammer he.. Misschien ooit in de toekomst!

 • Rachel
  Geplaatst op 23:04h, 27 mei Beantwoorden

  wat heb je toch een prachtige stash ben nu wel erg nieuwsgierig!

 • Linda Annink-Vonk
  Geplaatst op 10:31h, 28 mei Beantwoorden

  Heeeeeeeerlijk! !!!

 • Isa
  Geplaatst op 16:20h, 28 mei Beantwoorden

  Wooww vet veel en heel mooi hoor , idd een yc stash artikel/ eventueel video zou mij ook heel tof lijken :) .
  xxxxx

Geef een reactie