NEW IN: YANKEE CANDLE & BATH AND BODY WORKS - LoisLorinde.nl
24790
post-template-default,single,single-post,postid-24790,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: YANKEE CANDLE & BATH AND BODY WORKS

yankee-candle-shoplog-2

In het artikel met de best bekeken blogjes van vorig jaar werd duidelijk dat kaarsen shoplogs erg goed in de smaak vallen. En laat ik nou net weer een heleboel kaarsjes besteld hebben! Want hé, als er een nieuwe collectie uit is moet natuurlijk elke geur uitgebreid getest worden. Klik snel verder!

yankee-candle-shoplog-1

Jaaa, ik ben dol op Bath and Body Works! Met een groepje lieve kaarsenliefhebbers hebben we bestellingen gedaan uit Amerika. Zo bestelde ik deze heerlijke Joy 3-wick candle via BathandBodyWorks.com. Een bijzondere én lekkere combinatie van pepermunt en marshmallow. Oh, en zoals je ziet heeft de jar de lange reis niet helemaal overleefd.. Gelukkig kunnen we hem ‘rejarren’! :)

yankee-candle-shoplog-6

Ook ben ik dol op de mini candles van Bath and Body Works. Ik bestelde zes verschillende geuren: Cinnamon Spices Vanilla, Pineapple Mango, Watermelon Lemonade, Mango Dragon Fruit, Island Margarita en Guava Piña Colada. Allemaal heerlijke realistische fruitgeuren! Behalve Cinnamon Spiced Vanilla, die lijkt erg op mijn favoriete Cinnamon Sugared Doughnut geur.

yankee-candle-shoplog-5

De nieuwe voorjaarsgeuren uit Amerika moesten natuurlijk ook besteld op YankeeCandle.com. Bakery Air, Strawberry Lemon Ice, Catching Rays, Line Dried Cotton en Flowers in the Sun. En een Market Blossoms votive omdat daar geen tart van was. April Showers heb ik overkocht van Anika. En Paradise Spice (een oude geur) kreeg ik als lief extraatje van Christa, super lekker!

yankee-candle-shoplog-4

Maar ik heb ook gewoon een bestelling geplaatst in Nederland, namelijk op YankeeCandlestore.nl. Twee 3-packs met car jars in de geuren French Vanilla en Christmas Cookie. Ik vind het heerlijk om ze in mijn kledingkast te hangen. Nu krijgen mijn kleren een subtiele vanillegeur, haha.

yankee-candle-shoplog-3

Én natuurlijk de nieuwe Europese geuren! Vanilla, Verbena en White Tea. Vanilla is een heerlijke subtiele vanille geur die bijna iedereen wel kan waarderen. Verbena is een fruitige en kruidige bloemengeur. En White Tea is een zachte maar toch frisse geur van witte thee met citroen. White Tea is helaas alleen als votive verkrijgbaar. En zoals je ziet heb ik alles dubbel, want ik ga ook weer een setje weggeven!

Stel, je kan een van deze geuren ruiken door je computerscherm. Welke geur zou je dan keizen?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

17 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:02h, 02 maart Beantwoorden

  Dat zijn prachtige candles etc..
  Ik ga meteen even kijken voor de geurkaarten voor in een garderobekast.

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:24h, 07 maart Beantwoorden

   Jaaa, het is echt heerlijk om te hangen in je kledingkast!

 • Linda
  Geplaatst op 09:00h, 02 maart Beantwoorden

  Wow, je hebt weer een lekkere voorraad kaarsen erbij. Leuk m te zien dat er in de kaarsen, ook met de seizoenen word meegegaan. Als er een geur comouterscherm zou zijn, dan ging ik dan zou ik de White Tea, Vanilla, Cinneamon spiced Vanilla en Joy. Wat leuk,dat ze autohangers hebben, daar ga ik even naar kijken :-) Geniet van je nieuwe kaarsen.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:25h, 07 maart Beantwoorden

   Awh, dank je wel Linda, dat gaat zeker lukken! :D Haha, goede keuze! Die vind ik allemaal erg lekker!

 • Jamey
  Geplaatst op 09:17h, 02 maart Beantwoorden

  ooh wat een hoop leuks!

 • Jessica J.
  Geplaatst op 09:20h, 02 maart Beantwoorden

  Oeeeh, mooie bestellingen! ♥ En met meerderen uit de USA bestellen is toch iets voordeliger dan alleen, haha!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:25h, 07 maart Beantwoorden

   Haha, ja! Echt ideaal om een groepsbestelling te doen.

 • Elbrich
  Geplaatst op 09:49h, 02 maart Beantwoorden

  Hier word je toch blij van!

  Liefs, Elbrich

 • Kelly
  Geplaatst op 10:57h, 02 maart Beantwoorden

  Wat een mooie aankopen, jeetje. En ook zo lekker veel!

 • Dinja
  Geplaatst op 14:26h, 02 maart Beantwoorden

  Nog steeds moet ik een keer Yankee candles proberen. Het lijken me allemaal echt zulke lekkere geuren!
  De Strawberry Lemon Ice zou ik wel door mijn beeldscherm willen ruiken xD

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:26h, 07 maart Beantwoorden

   Zeker een keer proberen! Helaas vond ik Strawberry Lemon Ice (nu ik ‘m getest heb) toch een beetje chemisch. Maar anderen vinden juist weer van niet, smaken kunnen zo verschillen!

 • priscilla
  Geplaatst op 16:54h, 02 maart Beantwoorden

  Aaah wat heerlijk veel. Ik ben wel weer toe aan wat lente geuren dus ik ga eens rondneuzen op het internet :)

 • Saraya
  Geplaatst op 21:06h, 02 maart Beantwoorden

  Oehhh…mooie bestelling, het lijken mij allemaal heerlijke geuren :)
  X

 • Rose
  Geplaatst op 10:25h, 03 maart Beantwoorden

  Ohh wat ziet het er allemaal weer heerlijk uit, ik word er hebberig van ;) Ik zou de verbena wel eens willen ruiken, die klinkt echt goed!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:27h, 07 maart Beantwoorden

   Als je van bloemengeuren houdt is Verbena echt een aanrader!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 21:14h, 05 maart Beantwoorden

  Wat gaat je huis weer heerlijk ruiken

 • sabrina
  Geplaatst op 20:37h, 20 maart Beantwoorden

  O heaven!! Ik heb laatst handgelletjes van Bath and Body works gekregen, ik wil heel graag de kaarsen ook proberen!

Geef een reactie