NEW IN: XENOS, FLYING TIGER & HEMA - LoisLorinde.nl
17730
post-template-default,single,single-post,postid-17730,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: XENOS, FLYING TIGER & HEMA

shopgeo

Nog meer geometrie! Altijd ben ik al gek geweest op geometrische printjes en dan voornamelijk kubussen. En laat dat nou net een grote trend zijn van nu! Bij Flying Tiger is het één grote geometrische hemel en HEMA kan er ook wel wat van. Kleden, papiertjes, tissues, blousjes, onderzetters en meer. En ik shopte ook nog wat Mod Podge bij Xenos. Kijk je mee?

shopgeo2

Iedereen die wel eens Amerikaanse DIY video’s bekijkt ziet Mod Podge regelmatig voorbij komen. Een waterige lijm die je kan gebruiken voor allerlei knutsel projecten. Toen ik door de Xenos liep zag ik daar ineens een hele rij met verschillende soorten Mod Podge. Mat, glanzend, kleur, glitter of voor textiel. Om te beginnen kocht ik alleen nog maar een matte en een glanzende variant.

shopgeo4

Kwalianus: “Als ik mij camoufleer, dan zie je me niet meer”.

Bij Flying Tiger werd ik meteen verliefd in de grote geometrische hemel. Het lijkt steeds meer en meer te worden. Als eerst kocht ik een rol pakpapier en een pakje tissues met kubus-print. Eigenlijk gebruik ik nooit tissues, maar hé, ze zijn geometrisch.

shopgeo3

Nog leuker vind ik de decoratieve papiertjes met allerlei geometrische printjes. Wat ik er allemaal mee ga maken weet ik nog niet. Ik heb iets te veel ideeën. Maar wat een geweldige vormen en kleuren, ik vind ze bijna te mooi om te gebruiken!

shopgeo6

Bij HEMA hebben ze ook steeds meer producten met geometrie, en dan vooral driehoekjes. De kurken onderzetters die je ziet in de foto heb ik vorige week al gebruikt voor het maken van deze sieraden. Ook kocht ik het grijze kleed dat ik als achtergrond heb gebruikt in deze blogpost.

shopgeo5

Het laatste geometrische item uit dit rijtje is een ontzettend gave blouse van HEMA. De blouse is nog van de zomercollectie en was afgeprijsd naar tien euro! Vier metallic eyeliners in de kleuren brons, zilver, paars en blauw. Mijn favoriete eyeliner wordt niet meer verkocht en daarom ben ik opzoek naar de nieuwe perfecte vloeibare eyeliner. Binnenkort een review!

Wat voor printjes vind jij mooi?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

22 Reactie's
 • Pingback:NEW IN: XENOS, FLYING TIGER & HEMA | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:37h, 19 november Beantwoorden

  […] Nog meer geometrie! Altijd ben ik al gek geweest op geometrische printjes en dan voornamelijk kubussen. En laat dat nou net een grote trend zijn van nu! Bij Flying Tiger is het één grote geometrische hemel en HEMA kan er ook wel wat van. Kleden, papiertjes, tissues, blousjes, onderzetters Lees verder […]

 • Denise
  Geplaatst op 06:50h, 19 november Beantwoorden

  Leuk!! Ik vind de Flying tiger echt een toffe winkel, ze hebben altijd wel leuke hebbedingetjes!

 • Ingeborg
  Geplaatst op 07:36h, 19 november Beantwoorden

  Wat een gave spullen heb je gekocht! Geometrie vind ik ook wel wat hebben!

 • Tineke
  Geplaatst op 07:49h, 19 november Beantwoorden

  Wat een mooie aankopen, die eyeliners en blouse lijken mij vooral erg mooi!
  Liefs

 • Sas
  Geplaatst op 07:53h, 19 november Beantwoorden

  Leuke aankoopjes, veel plezier ermee!

 • Ilse
  Geplaatst op 09:07h, 19 november Beantwoorden

  Oe, vet leuk! Die printjes zijn zo gaaf! Vooral dat van de HEMA, met die driehoekjes. ^.^

 • Sophie
  Geplaatst op 09:24h, 19 november Beantwoorden

  Te gekke spullen! Ik vind geometrische printjes ook echt heel leuk, je steekt me ermee aan :D Die eyeliners van de Hema zijn heel fijn; die heb ik vroeger echt jaren gebruik. Wat vet dat ze zulke gave kleuren hebben!

 • Manon
  Geplaatst op 09:45h, 19 november Beantwoorden

  Leuk ik hou van dat geometrische!

 • Denise
  Geplaatst op 10:13h, 19 november Beantwoorden

  Wat een te gekke items heb je weer gescoord! Ik ben heel benieuwd waar je alles voor gaat gebruiken! :D

 • Renate
  Geplaatst op 10:16h, 19 november Beantwoorden

  Ik hou heel erg van printjes, geometrische print, bloemen print of dieren print.

 • Manon
  Geplaatst op 10:34h, 19 november Beantwoorden

  Ah al die printjes zijn echt super gaaf!!

 • Dagmar
  Geplaatst op 11:00h, 19 november Beantwoorden

  Oelalaaa so pretty! Wat een heerlijke aankopen, ik kan ook zo blij worden van deze vormen en kleuren <3

 • jana
  Geplaatst op 14:04h, 19 november Beantwoorden

  Heel leuk al die items met printjes :D

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 17:05h, 19 november Beantwoorden

  Wat een leuke aankoopjes! Die modpodge heb ik ook, ben er helemaal weg van!

 • Dinja
  Geplaatst op 18:11h, 19 november Beantwoorden

  Leuke aankopen! Ik vind het een cool printje, ik heb niet echt een favoriet printje trouwens… Vind alles wel leuk denk ik :p !

 • Jessica
  Geplaatst op 19:01h, 19 november Beantwoorden

  Mod Podge! Daar ben ik al zoooo lang naar op zoek :D

 • Petra
  Geplaatst op 19:41h, 19 november Beantwoorden

  wat een leuke dingen heb je gekocht, ik zelf ben gek op dierenprintjes

 • Angela
  Geplaatst op 20:14h, 19 november Beantwoorden

  De HEMA heeft altijd leuke dingen!

 • Wendy
  Geplaatst op 22:49h, 19 november Beantwoorden

  Ik vind die printjes ook echt allemaal geweldig. Wat word ik daar toch hebberig van. ;)

 • Anneleen
  Geplaatst op 18:52h, 21 november Beantwoorden

  Oh wat een leuke spulletjes! Die papieren zakdoekjes zien er heel schattig uit

 • Pingback:HEMA METALLIC EYE LINERS | Mode Blogs
  Geplaatst op 15:04h, 23 november Beantwoorden

  […] ik in mijn shoplog al aangaf zit ik midden de zoektocht naar de perfecte vloeibare eyeliner. Nu was het tijd om het […]

 • Jessica
  Geplaatst op 23:58h, 12 december Beantwoorden

  Was eeuwen op zoek naar mod podge, maar dankzij jouw blogpost heb ik ze laatst ook bij de Xenos opgehaald :D.

Geef een reactie