NEW IN: FLYING TIGER, YANKEE CANDLE, LUSH & KIKO - LoisLorinde.nl
21312
post-template-default,single,single-post,postid-21312,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: FLYING TIGER, YANKEE CANDLE, LUSH & KIKO

newin2

Eindelijk weer eens een New In blogpost! Het is alweer lang geleden dat ik zoveel kocht ik een korte tijd. Samen met anderen kaarsverslaafden bestelde ik Yankee Candle op eBay. En ik bracht een aantal ‘bezoekjes’ aan Flying Tiger, Lush, Kiko, Waar en Bol.com. Benieuwd wat ik allemaal kocht?

newin9

Na de opening van EXKi zijn we nog even langs de nieuwe Kiko op Amsterdam Centraal geweest. Wat is het filiaal mooi geworden! Ik kocht de Liquid Intense eyeliner in 02 Purple en 03 Blue van de nieuwe Rebel Romantic collectie. De Miami Click Slick eyeliner in 04 Aureus Tourquaise en de Power Pop mascara in 02 Electric Blue van de Miami Beach Babe collectie. En de Definition eyeliner van de normale collectie.

newin4

Samen met Peggy heb ik Yankee Candle besteld bij Time and Light en eBay. Een mooi illumalid voor mijn jars, Cranberry Twist waxtart, Gingerbread Maple waxtart en een driedubbele votive brander. Drie heerlijke zoete large jars: Tutti Frutti, Juicy Peach en Cotton Candy. En een Spring Bouquet votive als extraatje. Heel lief!

newin6

Ook samen met Anika heb ik besteld op eBay. Een fragrance oil van Brazilian Passion Fruit. En allemaal heerlijke waxtarts: Lush Berries, Sugar & Spice, Crisp Morning Air, Autumn in the Park, Fruit Smoothie, Vanilla Bourbon, Berry Tangerine en Mountain Pine. En als extraatje kreeg ik een votive van Blackberry. Zo lief!

newin5

Op Bol.com bestelde ik de Fitbit Flex Activity tracker waarmee ik nu fanatiek mijn stappen bijhoud. Kwalianus doet ook mee. En de matchende zeegroene Dopper kocht ik bij Waar. Wat een prachtige kleur!

newin7

Van Peggy kreeg ik de heerlijke Golden Wonder bath bomb. Ook al zo lief! Zelf kocht ik ook nog wat dingetjes bij Lush. Curly Wurly kokosshampoo, T for Toes voetpoeder en Stepping Stone voetscrub. Ik ben erg benieuwd naar deze producten. Het ruikt in ieder geval allemaal heerlijk!

newin8

Flying Tiger blijft een van mijn favoriete winkels. Ik kocht een nieuwe lijmpistool en een voorraadjes lijmsticks. Ook was ik toe aan een nieuwe kniptang. En het biscuit notitieboekje was gewoon te schattig om te laten liggen. Hier ga ik voortaan al mijn DIY ideetjes in tekenen.

Wat is de laatste winkel die jij bezocht?


Follow

13 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 10:23h, 26 augustus Beantwoorden

  Leuke en fijne aankopen!
  Ben erg benieuwd naar de aankoopjes van de make-up winkel.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:26h, 26 augustus Beantwoorden

   Dank je wel! Over de KIKO producten komt morgen een review online! :D

 • Bertine
  Geplaatst op 12:27h, 26 augustus Beantwoorden

  wat heb je veel leuks gekocht! vooral die kiko producten vind ik mooi!

 • Saraya
  Geplaatst op 13:53h, 26 augustus Beantwoorden

  mooie aankoopjes, Kiko is zo mooi merk :)
  X

 • Luna
  Geplaatst op 21:00h, 26 augustus Beantwoorden

  Ik kijk uit naar je review van Curly Wurly :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:38h, 28 augustus Beantwoorden

   Hoi! Ik ga er geen uitgebreide review over schrijven maar hij komt morgen wel even langs in een artikel met mijn mening erover.

 • Dinja
  Geplaatst op 10:39h, 27 augustus Beantwoorden

  Wat veel aankoopjes! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die Stepping Stone voetscrub :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:38h, 28 augustus Beantwoorden

   Hihi, leuk! Helaas is deze gebroken dus ga ik ‘m niet reviewen. Misschien de volgende keer als hij wel nog heel is, haha!

 • Maaike
  Geplaatst op 15:28h, 27 augustus Beantwoorden

  Hoii Lois!
  Wat een super leuke shoplog.
  De yankee spullen vond ik het leukst om te lezen, ben zelf ook een yankee fan!
  Wat een mooie exclusives!! Veel ruikplezier :-)
  Groetjes maaike

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:39h, 28 augustus Beantwoorden

   Dank je wel, Maaike! Haha jaaa, ben super blij met mijn Yankees!

 • Peggy
  Geplaatst op 22:58h, 29 augustus Beantwoorden

  Die bath bomb heb je wel onder één voorwaarde gekregen: ik wil een foto van je bad zien als hij erin is! Hahaha

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:04h, 30 augustus Beantwoorden

   Haha, leuk! Dat moet helemaal goed komen! Waarschijnlijk al ergens volgende week!

 • Anneleen
  Geplaatst op 11:41h, 10 september Beantwoorden

  Wauw wat een heuse shoplog, zalig! :)

Geef een reactie