NEW IN: SINTERKLAAS & VERJAARDAG - LoisLorinde.nl
18150
post-template-default,single,single-post,postid-18150,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: SINTERKLAAS & VERJAARDAG

jarig

December is een echte feestmaand! Eerst vierde ik twee keer Sinterklaas en een paar dagen later was ik alweer jarig. Omdat er veel vraag naar was laat ik vandaag zien wat ik allemaal voor moois heb gekregen. De sinterklaas- en verjaardags-cadeautjes staan dit jaar in het teken van geometrische printjes en lekker ruikende dingen. Kijk je mee?

jarig6

We vierden Sinterklaas met de hele familie en mijn vriend Bram had mij getrokken. Zijn surprise voor mij was een miniatuur van mijn slaapkamer met allemaal schattige kaarsjes en een miniatuur Bloempje op het bed. Helaas zat ik zo in het moment dat ik er geen foto van heb gemaakt. In de surprise zelf zaten ook nog allemaal leuke kaarsjes van Yankee Candle. Hmmm, heerlijk!

jarig8

Wat ik ook nog in mijn surprise vond was een heerlijke Satsuma body mist van The Body Shop die ook op mijn lijstje stond. Jullie hebben hem vorige week ook al in een review voorbij zien komen.

jarig3

Een week later vierden we Sinterklaas met vrienden in Zeeland. Inge maakte een hele leuke Lois Lorinde nagellak suprise voor mij. Met daarin weer een prachtige blauwe nagellak van HEMA en een mooie cadeaudoos met geometrische print.

jarig4

De dag erna was het weer feest want we vierden mij verjaardag! Van mijn ouders kreeg ik een houten puzzel om zelf te versieren. En een bon voor een fotolamp met softbox die nog binnen moest komen.

jarig2

Ook mijn ouders hebben mijn liefde voor geometrie niet over het hoofd gezien. Een toffe opbergdoos en fleece plaid met geometrische print die ik zeker nog eens ga gebruiken als foto-achtergrond. Leuk!

jaRIG9

Kwalianus houdt ook van een warm koppie thee.

Van mijn zus kreeg ik twee zakjes heerlijke verse thee uit een winkeltje in Enschede. Ananas-kaneel en sterrenmix. Ik moet ze nog proberen, maar het ruikt al ontzettend lekker!

jarig5

Van vrienden waar we mee naar Zeeland gingen kreeg ik een lief kaartje met daarin twee bioscoopbonnen voor Pak van mijn hart. Een hele grappige Sinterklaas film waar ik afgelopen weekend met Bram heen ben geweest. En een blikje met Zeeuwse roomboter babbelaars!

jarig7

Aaaaahh, de FujiFilm instax mini 8 gekregen van mijn vriend! Stiekem wist ik dit al, want ik had hem een stille hint gegeven toen hij vroeg wat ik wilde hebben. Binnenkort kunnen jullie een review verwachten over deze schattige polaroid camera. Ook kreeg ik van Bram nog een geurkaarsje met een sterke kaneelgeur. Kaneel is always a good idea!

Vier jij Sinterklaas, Kerst of beide?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

24 Reactie's
 • Marloes
  Geplaatst op 14:43h, 18 december Beantwoorden

  De instax mini is nog steeds zo leuk! Mooie dingetjes heb je gekregen zeg!

 • Dionne
  Geplaatst op 14:55h, 18 december Beantwoorden

  Die polaroid camera is leuk!

 • angelique
  Geplaatst op 14:59h, 18 december Beantwoorden

  Wat een leuke items!

 • Kirsten
  Geplaatst op 15:05h, 18 december Beantwoorden

  Wat ben je weer lekker verwend! Wij vieren thuis kerst en ik kan niet wachten op alle cadeaus en gezelligheid. (:

 • Svenja
  Geplaatst op 15:09h, 18 december Beantwoorden

  Wat ben je lekker verwend! Heerlijk ook al die YC kaarsjes, kan je weer even vooruit <3

 • Ina
  Geplaatst op 15:22h, 18 december Beantwoorden

  Leuke cadeautjes heb je gekregen!

 • Pingback:NEW IN: SINTERKLAAS & VERJAARDAG | Mode Blogs
  Geplaatst op 15:22h, 18 december Beantwoorden

  […] December is een echte feestmaand! Eerst vierde ik twee keer Sinterklaas en een paar dagen later was ik alweer jarig. Omdat er veel vraag naar was laat ik vandaag zien wat ik allemaal voor moois heb gekregen. De sinterklaas- en verjaardags-cadeautjes staan dit jaar in het teken van geometrische printjes Lees verder […]

 • Manon
  Geplaatst op 16:18h, 18 december Beantwoorden

  woowwwiee wat ben jij lekker verwend!

 • Manon
  Geplaatst op 16:19h, 18 december Beantwoorden

  Ben zo benieuwd naar de kwaliteit van de camera! Wel echt stuk voor stuk leuke kadootjes heb je gehad

 • Kimberly
  Geplaatst op 16:43h, 18 december Beantwoorden

  Je hebt echt heel veel leuke cadeautjes gehad!! Je bent lekker verwend <3 En al die leuke dingen met geometrische printjes die konden niet ontbreken hihi

 • Charlotte
  Geplaatst op 17:05h, 18 december Beantwoorden

  Ik wil de Instax mini ook zoo graag! Gelukkig ben ik ook bijna jarig en heb ik een ook een ‘stille hint’ gegeven aan mijn vriendinnen;) Nog gefeliciteerd!

 • BySilke
  Geplaatst op 17:23h, 18 december Beantwoorden

  Toffe cadeautjes! & Origineel ook :)

 • julia
  Geplaatst op 19:43h, 18 december Beantwoorden

  We vieren geen van beide haha :(

 • Mandy
  Geplaatst op 19:55h, 18 december Beantwoorden

  Oh wat vet die polaroid camera! En de Yankee Candles zijn ook erg leuk ^^

 • Kim
  Geplaatst op 20:30h, 18 december Beantwoorden

  Leuke dingetjes heb je gekregen!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 21:35h, 18 december Beantwoorden

  Wat een leuke cadeautjes heb je gehad! Die puzzel is echt leuk!

 • Withlovefroms
  Geplaatst op 21:38h, 18 december Beantwoorden

  Oeh wat een fijne dingen! Ik ben benieuwd naar de nagellak! Heb hem gekocht in het grijs-groen! <3

 • Wendy
  Geplaatst op 22:12h, 18 december Beantwoorden

  Die fotocamera is zo leuk. Althans, wat ik er van moet geloven dan, want zelf heb ik hem niet. Mijn vriend weet dat ik het leuk vind, maar denk niet dat ik hem krijg voor kerst. Hij snapt het niet helemaal, wat ik daar nou zo leuk aan vind. Hahaha. Leuk ook de rest van je cadeaus.

 • Alyssa
  Geplaatst op 22:14h, 18 december Beantwoorden

  Die fotocamera is zo geweldig leuk <3! Ik wil er ook echt graag eentje hebben :-D (maar dan wel als cadeautje aan mezelf, lol)

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 22:46h, 18 december Beantwoorden

  Wat een leuke kadootjes heb je gekregen

 • Dinja
  Geplaatst op 10:52h, 19 december Beantwoorden

  Errug leuke spulletjes allemaal! Je bent flink verwend ;)

 • Isabella
  Geplaatst op 22:40h, 19 december Beantwoorden

  JE HEBT EEN POLAROID-CAMERA?! Ahh, ik ben zo jaloers. Wat een super leuke cadeautjes allemaal :)

 • Petra
  Geplaatst op 19:37h, 20 december Beantwoorden

  wat een leuke kadootjes heb je gekregen, je bent heerlijk verwend!…leuk!

 • Anneleen
  Geplaatst op 20:39h, 26 december Beantwoorden

  Wat een leuke spulletjes! Erg tof idee dat je die puzzel zelf kan versieren!

Geef een reactie