NEW IN: PRIMARK NIJMEGEN - LoisLorinde.nl
16291
post-template-default,single,single-post,postid-16291,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: PRIMARK NIJMEGEN

primark

Eergisteren ben ik met mijn vriendinnetje Elisa naar de Primark in Nijmegen geweest. En ik ben goed geslaagd! Printjes, printjes en nog eens printjes. Kleding fotograferen blijf ik lastig vinden, dus ik probeerde weer wat nieuws. Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar de kledingstukken zijn in ieder geval goed in beeld. Kijk je mee?

primark3

Wat ik als eerst in mijn mandje gooide was dit lange witte vest. Het vest heeft een mooi gaatjes-patroon en is daarom heerlijk fris voor in de zomer. I like! Gisteren had ik hem al aan en het is best lastig om zo’n lang zwierig kledingstuk wit te houden. Ik moet beter leren om gaan met witte kleding, haha.

primark5

High waisted shorts met prachtig zwart-wit Aziatisch krul-patroon. Altijd heb ik moeite met het kopen van shorts, want ze zitten nooit goed bij mij. Maar deze zit echt heerlijk!

primark6

Love de tie-due trend! Een beetje in dezelfde kleuren als mijn maxi dress, maar dat een aantal tinten lichter. Dit vrolijke strandjurkje ga ik vaak dragen deze zomer! :)

primark4

Een luchtige paarse blouse met hetzelfde soort Aziatische patroontje. Omdat hij toch niet helemaal perfect zit, heb ik een tof DIY ideetje bedacht die dat kan oplossen. En als het lukt, krijgen jullie het natuurlijk uitgebreid te zien.

primark2

Yeheeess, eindelijk heb ik een goede maxi dress gevonden! Bij de Primark hadden ze er ontzettend veel en toch was er maar eentje die ik echt mooi vond, en dat was deze. Met een prachtig tie-dye patroon in mijn lievelingskleurtjes; paars, roze en turkoois. En hij heeft de perfecte lengte.

Wanneer shopte jij voor het laats bij Primark?

Liefs,
Lois Lorinde

23 Reactie's
 • Dionne
  Geplaatst op 11:06h, 28 mei Beantwoorden

  Wat een leuke items!

 • Claudia
  Geplaatst op 11:27h, 28 mei Beantwoorden

  De shorts zijn geweldig!

 • Rosanne
  Geplaatst op 11:42h, 28 mei Beantwoorden

  Die maxi dress is onwijs leuk! liefs x

 • Judith
  Geplaatst op 11:51h, 28 mei Beantwoorden

  Wat een leuke printjes! XO

 • Mariëlle
  Geplaatst op 11:58h, 28 mei Beantwoorden

  Vooral de laatste jurk vind ik erg mooi!

 • Denise
  Geplaatst op 12:11h, 28 mei Beantwoorden

  Wat een gave short!

 • jana
  Geplaatst op 12:19h, 28 mei Beantwoorden

  Hele leuke kleding :D x

 • Kelly
  Geplaatst op 13:15h, 28 mei Beantwoorden

  Leuke aankoopjes!

 • Julie
  Geplaatst op 14:13h, 28 mei Beantwoorden

  Wat een leuke printjes hebben die items allemaal! :-)

 • rachel
  Geplaatst op 14:32h, 28 mei Beantwoorden

  oeh erg leuke items meid liefs

 • Mandy
  Geplaatst op 14:37h, 28 mei Beantwoorden

  Leuke aankopen, vooral dat shortje is leuk!

 • Manon
  Geplaatst op 15:39h, 28 mei Beantwoorden

  Aah jammer dat ik niet wist dat je er was anders had ik je weleens een keer willen zien ik woon er namelijk zo dichtbij! Leuke aankopen heb je gedaan :)

 • Isabella
  Geplaatst op 15:55h, 28 mei Beantwoorden

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Die laatste jurk vind ik echt awesome:) x

 • Kimberly
  Geplaatst op 16:32h, 28 mei Beantwoorden

  Vooral je maxi jurk vind ik echt zooo gaaf :D Super leuke dingen heb je gekocht zeg :D

 • Tineke
  Geplaatst op 16:32h, 28 mei Beantwoorden

  Hele leuke aankopen! Die maxi jurk is mooi! Wat een leuk vest.
  Liefs

 • Meike
  Geplaatst op 18:15h, 28 mei Beantwoorden

  Die maxi jurk vind ik echt heel leuk! Dat printje doet me wel aan de jaren ’90 denken, haha.

 • Mirjam
  Geplaatst op 18:22h, 28 mei Beantwoorden

  Oh die maxi jurk is mooi!

 • Sas
  Geplaatst op 19:05h, 28 mei Beantwoorden

  Erg leuke spulletjes!

 • Wendy (B)
  Geplaatst op 20:27h, 28 mei Beantwoorden

  December 2013 dus dat is al een hele tijd geleden ;)
  Reden: geen Primark in de buurt.

 • chucky1012
  Geplaatst op 22:06h, 28 mei Beantwoorden

  Pretty maxi dress ;-)

 • Kirsty
  Geplaatst op 22:21h, 28 mei Beantwoorden

  Leuke aankoopjes! Vooral je shortje vind ik erg leuk! Ik ben in de meivakantie voor het laatst bij de Primark geweest, toevallig ook in Nijmegen :)

 • Evelien
  Geplaatst op 08:47h, 30 mei Beantwoorden

  wat een leuke aankoopjes! Die maxi dress is zo mooi. :)

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 15:51h, 05 juni Beantwoorden

  Te leuk!

Geef een reactie