NEW IN: PRIMARK NIJMEGEN - LoisLorinde.nl
20004
post-template-default,single,single-post,postid-20004,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: PRIMARK NIJMEGEN

prim

Is het je al opgevallen dat Primark Nijmegen mijn favoriete Primark is? Er staan al twee shoplogs online met precies dezelfde naam. En ook nu ben ik weer goed geslaagd bij de Primark in Nijmegen! Een zomerse hoed met bloemen, het zoveelste telefoonhoesje, een prachtig nieuw dekbed met bijpassende kussentjes, een paar schoenen voor 3 euro en meer. Kijk je mee?

prim8

Ik heb echt een hoofd voor hoeden/mutsen. En vorige week kocht ik ook mijn eerste zomerhoed! De hoed is wit en heeft vrolijke bloemetjes. Zonder de bloemen vind ik ‘m eigenlijk leuker dus daarom haal ik ze eraf. Zonnebrillen staan mij vaak juist minder goed, maar dit exemplaar kon er mee door.

prim6

prim7

Kwalianus speelt weer eens verstoppertje

Een nieuw dekbed met een gaaf geometrisch printje! Grijs met wit en leuke pasteltintjes. Ook kocht ik zes van deze bijpassende kussentjes voor aan de rand van mijn bed zodat er niks achter valt. Worden jullie ook zo blij van een nieuwe vrolijk dekbed om onder te liggen? :D

prim2

Deze zwart-grijze poncho was in de aanbieding voor maar 7 euro. Het printje is prachtig! En hij is ontzettend lekker warm en zacht, alsof je altijd een dekentje bij je hebt.

prim3

Ook in de aanbieding waren deze laarsjes. Voor maar 3 (!) euro nam ik ze mee! De enkellaarsjes zijn roodbruin van kleur en zitten erg lekker. Ik ben benieuwd hoe lang ze mee gaan.

prim4

Simpele donkerblauwe zomerse loafers. Makkelijk om snel even aan te trekken als het warm is, maar je geen zin hebt in slippers of sandalen. Ideaal en toch stijlvol.

prim5

Het was liefde op het eerste gezicht met dit uilen-hoesje. Zo schattig qua vorm en kleur! Als laatste gooide ik nog een paar scrub-handschoentjes in mijn mandje. Altijd fijn!

Welke Primark bezoek jij het meest?


22 Reactie's
 • Tineke
  Geplaatst op 07:21h, 08 april Beantwoorden

  Hele mooie aankopen, vooral die schoenen vind ik erg leuk!
  Liefs

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:23h, 08 april Beantwoorden

  Je hebt zoveel leuke items gekocht ;-)

 • Denise
  Geplaatst op 08:40h, 08 april Beantwoorden

  Oh wauw, die zonnebril is echt heel gaaf! Ik heb ook echt zin om zomerhoedjes te kopen, ze zijn zo leuk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:43h, 08 april Beantwoorden

   Aah dankjewel Denise! Jaaa, ik word er ook helemaal vrolijk van, zo lekker zomers!

 • Tamarah
  Geplaatst op 08:47h, 08 april Beantwoorden

  Oeh, die loafers zijn echt leuk!

 • Ina
  Geplaatst op 09:03h, 08 april Beantwoorden

  Mooie aankopen, dat hoesje is zo schattig!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:06h, 08 april Beantwoorden

  De schoenen vind ik erg leuk!

 • Anneleen
  Geplaatst op 09:42h, 08 april Beantwoorden

  Wat een leuke spulletjes! Dat dekbed vind ik echt heel leuk en die enkellaarsjes ook!

 • Laura
  Geplaatst op 10:19h, 08 april Beantwoorden

  Gave aankopen, het zomerhoedje vind ik heel leuk met de bloemetjes! <3 Ik moet binnenkort ook maar weer eens naar Primark toe.

 • sharmaine sarina
  Geplaatst op 10:30h, 08 april Beantwoorden

  Super leuk artikel weer! En dat dekbed is echt te leuk! Ik vind Primark gewoonweg verschrikkelijk, haha! Laatst weer een poging gedaan in Zaandam, maar wat een mierenhoop zo druk! En dan de rij voor de paskamers… Al met al gewoon dingen meegenomen die ik nu weer terug kan brengen omdat het niet zit. Bummer! De sieraden enzo vind ik dan weer wel leuk, dus ik hou het daar maar bij met Primark denk ik haha! Xx

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:42h, 08 april Beantwoorden

   Oohh, dat is echt balen! In Nijmegen was het best rustig. Maar ik ging dan ook op een donderdag ochtend. Jammer dat de aankopen tegen vielen :(

 • Ingeborg
  Geplaatst op 10:32h, 08 april Beantwoorden

  Leuke dingen heb je gekocht! Het dekbed en de kussentjes vind ik ongelooflijk cute!

 • Kirsten
  Geplaatst op 11:17h, 08 april Beantwoorden

  Wat een leuke items heb je gescoord! Ik ben al heel lang niet meer bij Primark geweest eigenlijk.

 • Kimberly
  Geplaatst op 11:59h, 08 april Beantwoorden

  Ik vind je dekbedovertrek echt onwijs leuk! past ook helemaal bij je haha. Leuk dat hoedje trouwens ook, zo lekker vrolijk :D

 • Withlovefroms
  Geplaatst op 12:03h, 08 april Beantwoorden

  Die loafers zijn erg leuk!! En die speciale handschoentjes kocht ik ook! Haha! <3

 • Manon
  Geplaatst op 13:29h, 08 april Beantwoorden

  Wat een gave spullen allemaal! ah als je de volgende keer er weer bent, stuur mij een berichtje, ik woon er zo dicht bij in de buurt! hihi lijkt me wel leuk om je eens te ontmoeten. Die laarsjes zijn echt te leuk! en dat voor maar 3 euro wow?! moet weer snel eens daarnatoe. Ik heb zwarte enkellaarsjes van de primark 6 euro en die heb ik nu een jaar, nog steeds heel mooi!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 05:11h, 09 april Beantwoorden

   Ah, wat leuk! Zal de volgende keer zeker een berichtje sturen. Het lijkt mij ook erg leuk om jou te ontmoeten! :) Goed om te horen dat je enkellaarsjes al een jaar mee gaan! Hopelijk houden die van mij het ook zo lang vol. Zo niet, dan was het gelukkig maar drie euro, haha.

 • mariëlle
  Geplaatst op 17:54h, 08 april Beantwoorden

  Wat een koopjes :) Ik shop graag bij Primark, vooral het filiaal in Eindhoven, want daar woon ik dichtbij haha

 • jana
  Geplaatst op 20:03h, 08 april Beantwoorden

  Leuke shoplog :D Vooral die laarsjes zijn mooi en wat goedkoop! Dat hoesje vind ook leuk ^^

 • Bertine
  Geplaatst op 21:48h, 08 april Beantwoorden

  die zonnebril ziet eruit als een hele dure, mooi vind ik m!

 • Eva
  Geplaatst op 09:09h, 10 april Beantwoorden

  Ik ben eigenlijk pas 2x in mijn hele leven in een Primark geweest haha! 1x in Hoofddorp en 1x in Eindhoven en die in Eindhoven vond ik het fijnste. De laarsjes zijn trouwens echt super leuk! En 3 euro… dat is toch geen geld!? :D

 • Vanessa
  Geplaatst op 20:06h, 14 april Beantwoorden

  Leuke shoplog! Ik vind je dekbed heel leuk. En wow, enkellaarsjes voor 3 euro, wat een koopje!

Geef een reactie