NEW IN: PRIMARK NIJMEGEN - LoisLorinde.nl
17230
post-template-default,single,single-post,postid-17230,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: PRIMARK NIJMEGEN

pri

Wooehoee, ik heb weer lekker geshopt bij Primark! Deze drie items hebben jullie al voorbij zien komen op Instagram en bij Picture My Life van afgelopen maandag. Maar stiekem heb ik nog veel meer mooie herfstkleding gekocht. Net nu het deze hele week zonnig en warm is, hahaha. Benieuwd naar mijn aankopen van Primark Nijmegen? Lees dan verder!

pri4

Yes, ik vond eindelijk een goedkope satchelbag! Het tasje heeft een hele lichte blauwe kleur. Stiekem sluit het tasje gewoon met een magneet, en dat is ook veel handiger. De kwaliteit kan beter, maar voor die 8 euro had ik ook niet meer verwacht. But I love it.

pri3

Bij binnenkomst werd ik overspoeld met allemaal awesome truien en vesten van de nieuwe herfst/winter collectie. Dit wit met blauwe vest trok meteen mijn aandacht. De vrolijke print doet mij denken aan sneeuwvlokjes waardoor ik meteen een kerstgevoel krijg.

pri7

Vest nummer twee. Het is gemaakt van een dikke stof, lekker warm. De witte en zwarte ‘pluisjes’ zorgen ervoor dat het vest een gemêleerd effect krijgt. Dat maakt ‘m een stuk specialer dan de andere vesten.

pri8

Een wat koeler vest voor de warmere herfstdagen. Simpel, wijdvallend met grote zakken en donkerblauw van kleur. Nu merk ik pas dat ik best veel voor blauwtinten heb gekozen, haha.

pri5

Vrolijke leggings heb ik nooit genoeg. Dit grijze exemplaar met roosjes print ziet er mooi uit en zit ongelooflijk lekker. Zo zacht. Erg leuk onder een simpel jurkje.

pri6

Dit doorschijnende T-shirt met lange mouwen was afgeprijsd en kostte nu maar 6 euro. Het structuurtje van de stof vind ik erg tof en ik ga hem dan ook zeker vaak dragen. En het is zo’n prachtige blauw!

pri2

Wat ik ook een prachtig kleurtje vind is turkoois. Daarom kocht ik deze turkooise blouse. Hij valt erg sierlijk, en dat komt deels omdat de achterkant langer is. Vinden jullie dat ook altijd zo mooi? Of heb je liever een blouse dat gewoon recht is aan de onderkant?

En heb jij de herfst/winter collectie van Primark al gespot?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

Tags:
20 Reactie's
 • Tineke
  Geplaatst op 06:34h, 17 september Beantwoorden

  Hele mooie aankopen meid, die vesten zijn zo leuk!
  Liefs

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:10h, 17 september Beantwoorden

  Prachtige aankopen heb je gedaan ;-)

 • Denise
  Geplaatst op 08:37h, 17 september Beantwoorden

  Fantastische kleding! Ik heb helemaal zin om te gaan winkelen <3

 • Rianne
  Geplaatst op 08:45h, 17 september Beantwoorden

  Je hebt erg leuke dingen gekocht! Vooral dat tweede vest vind ik wel leuk!

 • Mirne
  Geplaatst op 09:29h, 17 september Beantwoorden

  Ik baal echt enorm dat ik die tas niet heb meegenomen.

 • Dionne
  Geplaatst op 10:10h, 17 september Beantwoorden

  Wat een leuke vesten heb je gekocht!

 • Daphne
  Geplaatst op 10:17h, 17 september Beantwoorden

  Wat een mooie vesten, vooral die eerste vind ik onwijs mooi!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:24h, 17 september Beantwoorden

  Ah al die fluffy vesten, wat heerlijk! En die satchel is amazing! <3

 • Marloes
  Geplaatst op 11:19h, 17 september Beantwoorden

  Wat een heerlijke items heb je gekocht. De fluffy vesten zien er heerlijk uit!

 • irene
  Geplaatst op 12:38h, 17 september Beantwoorden

  Leuke items! liefs irene

 • Svenja
  Geplaatst op 14:17h, 17 september Beantwoorden

  Prachtige items heb je er bij <3 Vooral het vest met de blauwe print vind ik onwijs mooi. Het tasje is ook super cute!

 • jana
  Geplaatst op 15:15h, 17 september Beantwoorden

  Dat hemdje dat zo langer is , vind ik erg mooi :) x

 • Manon
  Geplaatst op 15:56h, 17 september Beantwoorden

  dat witte tasje is echt super leuk!

 • Manon
  Geplaatst op 16:07h, 17 september Beantwoorden

  Super leuke dingen heb je gekocht!

 • Bianca
  Geplaatst op 18:40h, 17 september Beantwoorden

  Leuke aankopen!

 • Stephanie
  Geplaatst op 19:15h, 17 september Beantwoorden

  Ohh wat een mooie aankopen :3
  Vooral vest 1 vind ik mooi!

 • Dianne Overbeeke
  Geplaatst op 19:27h, 17 september Beantwoorden

  Wat een leuke items zeg!! Het tasje vind ik heel erg leuk!

 • Bertine
  Geplaatst op 21:02h, 17 september Beantwoorden

  dat tasje vind ik het leukst! grappig om te zien dat je je aan een kleurenthema hebt gehouden;)

 • Claudia
  Geplaatst op 17:06h, 18 september Beantwoorden

  Die vesten zijn gaaf! Ik heb echt een vesten tik! (A)

 • Kimberly
  Geplaatst op 17:43h, 19 september Beantwoorden

  Alles wat je gekocht hebt vind ik super leuk! Dat tasje heb ik zelf ook en ben er dol op! :D De kwaliteit kan beter idd maar voor die 8 euro is het een prima tasje!

Geef een reactie