NEW IN: OPENING PRIMARK DEN HAAG - LoisLorinde.nl
18169
post-template-default,single,single-post,postid-18169,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: OPENING PRIMARK DEN HAAG

denhaag

Zoals ik gisteren vertelde ben ik afgelopen donderdagochtend samen met lieve Kimberly naar de opening van Primark Den Haag geweest. Een ontzettend groot filiaal met maar liefst drie verdiepingen. Het was heel erg gezellig en natuurlijk ben ik niet met lege handjes naar huis gegaan. Benieuwd naar mijn geshopte items? Lees dan snel verder!

denhaag2

Als eerst een oversized shirtjurk iets dat ik ook kocht bij de opening van Primark Arnhem. Maar dan in een blauw kleurtje. Ik leef er bijna in, zo lekker comfy!

denhaag4

Een mooi lang gebreid vest in een olijfgroen kleurtje. Kimberly kocht hem ook. De volgende keer dat we elkaar weer zien kunnen we onze outfits matchen, haha.

denhaag3

De laatste tijd komt er geen shoplog voorbij zonder een leuk geometrisch item. Deze gouden ketting trok meteen mijn aandacht! Of ik de ketting zo laat weet ik nog niet. Misschien doe ik er nog wel een leuk projectje mee. Dat krijgen jullie dan uiteraard te zien.

denhaag5

De perfecte enkellaars. Elastisch, dus geen gedoe met veters en ritsen. En de hak is niet te hoog en niet te laag. Maar omdat ik al veel zwarte schoenen heb ga ik ze misschien nog een kleurtje geven, als dat lukt. Ook zijn ze zijn net iets aan de grote kant dus daar moet een zooltje bij gebruikt worden.

denhaag6

Dus ik kocht ook gelijk twee paar schoenzooltjes, normale en extra warme met nepwol. Ik heb schoenmaat 36,5 en koop vaak maat 37 zodat ik er nog een zacht zooltje bij kan doen. Ik verwacht er niet te veel van, maar toch ben ik erg benieuwd naar de kwaliteit van de zooltjes.

denhaag7

Oh nee, bijna was ik vergeten om bij de telefoon accessoires te kijken. Op het laatste moment gooide ik nog snel even dit geweldige cupcake telefoonhoesje in mijn mandje. Zo’n vrolijke design!

Naar welke Primark ga jij het liefst?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

12 Reactie's
 • Pingback:NEW IN: OPENING PRIMARK DEN HAAG | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:35h, 16 december Beantwoorden

  […] Zoals ik gisteren vertelde ben ik afgelopen donderdagochtend samen met lieve Kimberly naar de opening van Primark Den Haag geweest. Een ontzettend groot filiaal met maar liefst drie verdiepingen. Het was heel erg gezellig en natuurlijk ben ik niet met lege handjes naar huis gegaan. Benieuwd naar mijn geshopte Lees verder […]

 • Anneleen
  Geplaatst op 07:36h, 16 december Beantwoorden

  Haha dat cupcake telefoonhoesje! Je hebt leuke spulletjes gekocht!

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:20h, 16 december Beantwoorden

  Je hebt leuke items geshopt!
  Dat telefoonhoesje is schattig ;-)

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 08:45h, 16 december Beantwoorden

  Ben ook al een tijdje op zoek naar zo’n schoenen!

 • Kirsten
  Geplaatst op 10:24h, 16 december Beantwoorden

  Oh oh wat heb je weer heerlijk geshopt meis! (: Dat hoesje is echt geweldig, de schoenen trouwens ook!

 • jana
  Geplaatst op 10:51h, 16 december Beantwoorden

  Leuke dingen :D Haha leuk dat cupcake hoesje :D

 • mariëlle
  Geplaatst op 13:17h, 16 december Beantwoorden

  Leuke shoplog!!

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 18:37h, 16 december Beantwoorden

  Oooh, dat oversized shirt is leuk!

 • Tineke
  Geplaatst op 19:03h, 16 december Beantwoorden

  Wauw, wat een mooie enkellaarzen! Prachtige aankopen meid!
  Liefs

 • Manon
  Geplaatst op 20:52h, 16 december Beantwoorden

  Wat een leuke dingen heb je gekocht

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 00:09h, 17 december Beantwoorden

  Wat een leuke aankoopjes! Ik wil ook heel graag naar de primark in den haag, 3 etages(!!) dat jurkje is erg schattig en die schoenzolen lijken mij heerlijk vooral die met wol!

 • Kimberly
  Geplaatst op 18:50h, 18 december Beantwoorden

  Het was echt een hele gezellige dag!! En je hebt ook zulke leuke dingen gekocht :D Die schoenen draag ik nu trouwens bijna elke dag, ze zitten echt lekker haha

Geef een reactie