NEW IN: OPENING PRIMARK ARNHEM - LoisLorinde.nl
17341
post-template-default,single,single-post,postid-17341,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: OPENING PRIMARK ARNHEM

arnhem

Gisterochtend was ik aanwezig bij de gezellige opening van Primark Arnhem. Het lijkt of er nu elke maand wel een of meerdere Primark winkels tevoorschijn komen, wow. Alleen maar leuk voor ons natuurlijk! En wat een toffe nieuwe items hebben ze weer. Na afloop zijn Kirsten, Danielle en ik nog wat gaan eten bij HEMA. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht?

arnhem2

En natuurlijk kan ik niet wachten tot het einde van deze blogpost, dus begin ik met het allerleukste. De Batman onesie! Sommigen van jullie weten misschien dat ik al twee onesies hebt. Maar die zijn zo ontzettend warm dat ik op zoek was naar een onesie met een wat dunner stofje. En dat is deze geworden!

arnhem3

Ook kocht ik deze prachtige sjaal. De basis is lichtroze met een grijze print erop. De print begint bij de puntjes als bomen en naar het midden toe worden het vogeltjes. Dat creëert een erg bijzonder maar gaaf effect. Misschien zelfs een beetje halloween-achtig.

arnhem4

Een oversized shirtjurk of jurkshirt, als je begrijpt wat ik bedoel. De rits aan de achterkant geeft al helemaal een comfy slaapzak gevoel. En bordeauxrood blijft een favoriet kleurtje.

arnhem5

Fluffy vesten kan je nooit genoeg hebben. Dit lange vest is net een dekentje zo zacht. En de capuchon vind ik ook een hele leuke en warme toevoeging.

arnhem6

Ondanks dat ik geen gaatjes in mijn oren heb, kocht ik een paar oorbellen. Ik heb namelijk een heel leuk DIY ideetje voor deze hangers. Ook kocht ik een gouden ring met blauwe steen. En ik kan niet thuis komen zonder een nieuw telefoonhoesje. Wat een leukerd is het!

arnhem7

Als laatst viel mijn oog op een aantal verzorgingsspulletjes om je eigen spa avondje mee te creëren. Een uitgebreide vijl voor zachte voetjes, een gezichtsborsteltje voor het reinigen en een maskertje om de ogen even te laten ontspannen.

Naar welke Primark ga jij het liefst?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

21 Reactie's
 • Charlotte
  Geplaatst op 07:30h, 01 oktober Beantwoorden

  Superleuk Lois! Vond het leuk dat ik je op het eind nog even heb gesproken. Dat lange vest is superleuk! En Waaah de onesie! Gaaf!

 • Marloes
  Geplaatst op 08:18h, 01 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan! Ah dat fluffy vest is ook zo leuk <3!

 • Sheling
  Geplaatst op 08:20h, 01 oktober Beantwoorden

  Wauw die blouse is echt heet tof! :D Leuke dingetjes heb je gekocht :D Ik kon er helaas niet bij zijn maar als Amsterdam is ga ik zeker weten ^^

 • Denise
  Geplaatst op 08:45h, 01 oktober Beantwoorden

  Ah wat een leuke aankoopjes Lois! Het fluffy vest staat je vast prachtig <3

 • Sophie
  Geplaatst op 09:09h, 01 oktober Beantwoorden

  Hele leuke aankopen heb je gedaan! Je Fluffy vest en oversized shirtjurk/jurkshirt vind ik echt heel erg leuk! Je bent goed geslaagd :-)

 • chucky1012
  Geplaatst op 09:12h, 01 oktober Beantwoorden

  Mooie foto’s! Wat een leuke items had je er geshopt ;-)

 • Daphne
  Geplaatst op 09:25h, 01 oktober Beantwoorden

  Ik vind je sjaaltje echt supermooi!

 • Dionne
  Geplaatst op 09:27h, 01 oktober Beantwoorden

  Dat vest ziet er heerlik warm uit!

 • Manon
  Geplaatst op 09:47h, 01 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!

 • Rowan - RebelliousyetRomantic
  Geplaatst op 09:48h, 01 oktober Beantwoorden

  Wat ben je leuk geslaagd! Dat grijze vest ziet er héérlijk uit. :) Liefs

 • Mirne
  Geplaatst op 10:13h, 01 oktober Beantwoorden

  Leuke items! Die onesie lijkt me fijn!

 • irene
  Geplaatst op 10:39h, 01 oktober Beantwoorden

  Leuke spulletjes! Liefs irene

 • Northflix
  Geplaatst op 10:54h, 01 oktober Beantwoorden

  Ik vind je lange grijze fluffy vest leuk! Had ik zo kunnen kopen als ik hem had gezien.
  Ik ben tot nu toe in Nederland in Rotterdam, Zaandam, Hoofddorp, Almere en Eindhoven (shoplog staat op mijn blog) geweest. Die in Eindhoven was zo druk! Maar wel groot. Rotterdam wil ik nooit meer naartoe! Almere is tot nu toe mijn favoriet in Nederland. (Ik ben ook in London geweest en in Bremen. Bremen was onwijs rustig en netjes! Erg fijn!)

 • Hesteranne
  Geplaatst op 11:25h, 01 oktober Beantwoorden

  De onesie is leuk! Je bent goed geslaagd.

 • Bertine
  Geplaatst op 11:35h, 01 oktober Beantwoorden

  Ik zocht die jurk, maar die kon ik niet vinden:( Die is leuk!

 • Annelie
  Geplaatst op 11:53h, 01 oktober Beantwoorden

  Leuke items heb je geshopt! Het lange vest lijkt me zo heerlijk om te dragen tijdens de herfst en winter :D

 • Mariëlle
  Geplaatst op 19:40h, 01 oktober Beantwoorden

  Leuke aankopen! Vooral de beauty spulletjes en de sjaal vind ik leuk :)

 • Claudia
  Geplaatst op 21:46h, 01 oktober Beantwoorden

  Ik zag je nog in een flits, maar niet meer gesproken. Die sjaal is echt te gek!

 • Angela
  Geplaatst op 08:18h, 03 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke sjaal, zulke mooie kleuren!

 • Inge
  Geplaatst op 14:47h, 03 oktober Beantwoorden

  Ik vind de sjaal en de oversized trui/jurk en het vest erg gaaf! Sindskort is er ook een Primark geopend in mijn eigen woonplaats Enschede, super om zo’n winkel in de buurt te hebben. :)

 • Joyce
  Geplaatst op 21:16h, 06 oktober Beantwoorden

  De sjaal en het telefoonhoesje vind ik echt super leuk!!

Geef een reactie