NEW IN: LUSH & FLYING TIGER - LoisLorinde.nl
19145
post-template-default,single,single-post,postid-19145,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: LUSH & FLYING TIGER

niew

Afgelopen vrijdag ben ik met mijn beste vriendinnetje Elisa even gaan shoppen in Utrecht. Het was weer ontzettend gezellig! En ik mocht nog wat leuke dingetjes uitzoeken voor mijn verjaardag, zo lief! Natuurlijk zijn we Flying Tiger ingelopen en ook moest er een kijkje genomen worden bij de Lush sale. Lees verder als je benieuwd bent wat ik allemaal hebt uitgezocht! :D

niew2

Dinsdag kon je ‘m al zien, de Stencil Set van Flying Tiger. Eerst dacht ik dat het gewoon een mooi blik was om je tekenspullen in op te bergen, maar toen ik beter keek zag ik dat het de verpakking is van een stencil set. Met zo’n set kan je allerlei vrolijke figuurtjes en patroontjes tekenen! Net als vroeger!

niew3

Reuze pushpins en huge ass plakoogjes. Bij Flying Tiger vind je echt de leukste gekke DIY spulletjes. Ik heb zo’n zin om het DIY project met de plakoogjes uit te voeren. Maar we moeten nog even geduld hebben.. Het is namelijk iets wat beter past bij de lente.

niew4

Aaawh, Kwalianus heeft oortjes gekregen.

Naast de Flying Tiger goodies kreeg ik ook nog een deel van deze Lush cadeaudoos. Alle kerst producten zijn nu met 50% korting te koop zolang de voorraad strekt. En in de winkel lagen er echt nog ontzettend veel cadeaudozen. Ik koos voor de Jingle Bells cadeaudoos vol met heerlijke badproducten. Luxury Lush Pud bath bomb, Christmas Hedgehog bubble bar, Golden Wonder bath bomb, The Comforter bubble bar, Drummers Drumming bubble bar en Magic Wand bubble bar.

Heb jij ook wat gescoord bij de Lush sale?

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

22 Reactie's
 • Angela
  Geplaatst op 06:43h, 08 januari Beantwoorden

  Ik ben helaas (nog) niet naar de lush sale geweest. Maar je hebt leuke dingen gescoort!

 • jana
  Geplaatst op 07:43h, 08 januari Beantwoorden

  Ik moet precies dringend eens bij Lush gaan :D Hopelijk hebben ze nog wat keuze in Brussel :D x

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:49h, 08 januari Beantwoorden

  Fijn en leuke spullen ;-)

 • BySilke
  Geplaatst op 08:55h, 08 januari Beantwoorden

  Leuke dingetjes heb je gevonden! Door m’n examens heb ik nooit iets van in de solden :( Maar het is leuk wat anderen konden scoren!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:04h, 08 januari Beantwoorden

   Awh, je had ook online kunnen bestellen! Maar volgens mij is online het meeste wel uitverkocht nu. :(

 • Anneleen
  Geplaatst op 09:19h, 08 januari Beantwoorden

  Wat een leuke spulletjes van lush, geniet er van !

 • Pauline
  Geplaatst op 09:26h, 08 januari Beantwoorden

  Oooh die Lush producten lijken te leuk! Die doos alleen al! Ik ben maandag naar de Lush sale geweest en kocht er de Snow Faiy box (ik heb er ook een artikeltje over geschreven mocht je interesse hebben) .

  Liefs
  Pauline

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:03h, 08 januari Beantwoorden

   Aaah, Snow Fairy is ook zo’n heerlijke geur! Geniet er van!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:34h, 08 januari Beantwoorden

  De Lush kortingen op dit moment van het jaar zijn heerlijk!!!

 • mariëlle
  Geplaatst op 09:36h, 08 januari Beantwoorden

  Ik heb er niets gekocht, maar ze hebben veel leuks!

 • Denise
  Geplaatst op 10:45h, 08 januari Beantwoorden

  Aaaah die spulletjes van Lush, heerlijk! <33

 • Sophie
  Geplaatst op 10:54h, 08 januari Beantwoorden

  Oh lush! <3 Je hebt echt een prachtige doos meegenomen! Drummers Drumming heb ik zelf ook gehad en die vond ik heel erg lekker! <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:03h, 08 januari Beantwoorden

   Oeeeh, ik kan niet wachten om ‘m te gebruiken!

 • EasyDailyFood
  Geplaatst op 12:10h, 08 januari Beantwoorden

  mooie kleurrijke foto’s heb je gemaakt!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:02h, 08 januari Beantwoorden

   Aawh, dankjewel! Het zijn ook zulke vrolijke kleurrijke producten. :D

 • Dinja
  Geplaatst op 15:04h, 08 januari Beantwoorden

  Echt hele leuke spulletjes! Ik moet echt weer eens langs bij de Flying Tiger, en sowieso de stad in (ik woon tenslotte in Utrecht, en ga echt te weinig shoppen!)

 • angelique
  Geplaatst op 15:53h, 08 januari Beantwoorden

  Leuke spullen, nee niks gekocht bij de lushsale

 • Manon
  Geplaatst op 17:16h, 08 januari Beantwoorden

  Ah wat een leuke spulletjes!

 • Kirsty
  Geplaatst op 17:54h, 08 januari Beantwoorden

  Ohh die giftset van Lush lijkt me zo fijn! Gaaf dat je die kreeg :)

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 21:11h, 08 januari Beantwoorden

  Leuke dingen heb je geshopt! Ik vind Flying Tiger zo leuk! Binnenkort komt er ook één in mijn woonplaats! Can’t wait!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:30h, 08 januari Beantwoorden

   Oeehoeh, wat leuk! Ik wil er ook wel een in mijn dorpje, haha.

 • Daphne
  Geplaatst op 23:27h, 08 januari Beantwoorden

  Leuke spullen! Zelf heb ik de Santa Baby liptint, de Drummer Drumming Bubble Bar & de Magic Wand bubble bar gekocht en ik ben er erg blij mee!

Geef een reactie