NEW IN: LENOVO LAPTOP + MEDEDELING - LoisLorinde.nl
15616
post-template-default,single,single-post,postid-15616,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: LENOVO LAPTOP + MEDEDELING

laptop2

Maandag ben ik met mijn vader gaan kijken naar een nieuwe laptop. Mijn oude laptop kon het allemaal niet meer aan en viel af en toe uit. We kochten een mooie HP maar eenmaal thuis deed het toetsenbord gek, dus moesten we terug. Bij de andere winkel kozen we uiteindelijk deze prachtige Lenovo! En ik heb een mededeling voor jullie. :)

laptop

De laptop heeft een 8GB RAM-geheugen en 1TB opslag. Een 15.6 Full HD-scherm (1920×1080) en grafische kaart. De overstap van Windows XP naar Windows 8.1 is enorm wennen, maar ik kan het. En ik noemde de laptop ‘LoisLenovo’, hahaha.

MEDEDELING:

Ik ga om de dag bloggen tot 21 mei. Misschien heb je het al een beetje gemerkt, maar het lukt mij even niet om elke dag te bloggen. Eerst heb ik mijn herkansingen en daarna centraal examen in wiskunde B en scheikunde. Er zullen artikelen online komen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Dus op maandag Picture My Life, vrijdag Friday DIYday, andere artikelen op woensdag en zondag. En soms misschien wat extra blogjes. Maar dat merk je vanzelf als je mij volgt op bloglovin. Ik hoop dat jullie het begrijpen! ♥

Wat voor laptop heb jij?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

24 Reactie's
 • Manon
  Geplaatst op 09:02h, 16 april Beantwoorden

  Veel plezier met je nieuwe laptop en heel veel succes met je herkansingen en centraal examen! Fingers crossed

 • Jorinda
  Geplaatst op 09:02h, 16 april Beantwoorden

  Heel veel succes met alles =)
  Ik heb zelf ook een Lenovo laptop , bevalt me super goed !
  Liefs Jorinda

 • Joyce
  Geplaatst op 09:04h, 16 april Beantwoorden

  Succes met je tentamens en je her!

 • Sophie
  Geplaatst op 09:25h, 16 april Beantwoorden

  Wat leuk een nieuwe laptop! Ik heb tijdelijk een nieuwe laptop met Windows 8, ik vind het verschrikkelijk; snap er helemaal niets van haha! En heel veel succes met al je toetsen en tentamens, het gaat je lukken! <3

 • Eline
  Geplaatst op 09:37h, 16 april Beantwoorden

  Mooie laptop! Succes met je tentamens lieve Lois, het gaat je lukken <3

 • Suzanne
  Geplaatst op 09:37h, 16 april Beantwoorden

  Dat is heel begrijpelijk. Succes met alles meid! En wat een mooie laptop, ik heb zelf een macbook.

 • Dagmar
  Geplaatst op 09:45h, 16 april Beantwoorden

  Mooie laptop sweety en heel begrijpelijk je situatie. Denk goed aan jezelf en even vlammen <333 Ben nu al trots op je!

 • vintagirie
  Geplaatst op 10:20h, 16 april Beantwoorden

  Jeah ook een nieuwe laptop. Ja windows 8 is echt wennen he! Ik leer er nu steeds beter mee omgaan.

 • Mariska
  Geplaatst op 11:57h, 16 april Beantwoorden

  Komt helemaal goed met de artikelen denk ik, succes!

 • Dana
  Geplaatst op 12:14h, 16 april Beantwoorden

  Jeeeeetje je laptop is wel een toppertje! Veel succes met je herkansingen en examens, ik moet ook eraan beginnen maar dan alle 7 vakken :/

 • Kirsty
  Geplaatst op 13:30h, 16 april Beantwoorden

  Wat een mooie nieuwe laptop heb je! Veel plezier ermee :) En heel veel succes met je examens!!

 • Cindy
  Geplaatst op 14:24h, 16 april Beantwoorden

  Succes met je examens! Mooie laptop heb je!

 • Angela
  Geplaatst op 15:44h, 16 april Beantwoorden

  Wat fijn dat je een nieuwe hebt! Succes met je school!

 • Sara
  Geplaatst op 16:07h, 16 april Beantwoorden

  Veel plezier met je nieuwe laptop. Ik heb een behoorlijk verouderde Dell laptop. Wanneer ik in September met mijn nieuwe studie ga beginnen ga ik een nieuwe kopen. :)

 • Sophie
  Geplaatst op 17:18h, 16 april Beantwoorden

  Veel plezier met je laptop! Succes met school:)

 • Linde
  Geplaatst op 18:03h, 16 april Beantwoorden

  Deze heb ik ook! Ik vind m heel fijn :D Alleen windows 8 verwarde me in het begin enorm! Heb jij daar ook last van?
  Zou je op een of andere manier kunnen laten weten hoe je herkansingen en centraal gaan? Daar ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar!

 • margriet kuper
  Geplaatst op 19:09h, 16 april Beantwoorden

  succes met school.

 • Petra
  Geplaatst op 13:01h, 17 april Beantwoorden

  Hoi Lois,
  Euhhh allereerst wil ik je toch zeggen dat ik je DIY blogs altijd met veel plezier bekijk, ook al reageer ik niet altijd overal op…Eigenlijk vind ik het heel erg knap dat je kan beslissen om je opleiding voor het bloggen te laten gaan…tenslotte is je opleiding natuurlijk wel de basis leggen voor een groot gedeelte van je leven en soms moet je dus eventjes voor jezelf kiezen…en Ik hoop dat ook dat je je herkansingen en centrale examens heel erg goed zult afleggen…
  Ik zelf heb eeb Siemens laptop, en die bevalt prima en heeft al heel wat overuurtjes gemaakt…

  Succes, Petra

 • Roxanne
  Geplaatst op 13:08h, 17 april Beantwoorden

  Allereerst enorm veel succes met je examens. En even over je laptop. Geweldige keuze Lenovo ;) Ik kan je zeggen, ik ben al jaren flink bezig met alle informatie verzamelen over merken van laptops, welke is beter etc. Hp is laat ik zeggen niet het beste merk, ondanks dat vele dat wel denken. Maar lenovo is echt qua prijs en kwaliteit goed in balans!

 • Bertine
  Geplaatst op 14:03h, 17 april Beantwoorden

  suc6 met je herkansingen en examens!

 • Malou
  Geplaatst op 16:41h, 17 april Beantwoorden

  Natuurlijk begrijpen we dat, heel veel succes met alles :)

 • claudia
  Geplaatst op 11:37h, 18 april Beantwoorden

  Succes met de toetsen! Ik heb een geweldige Asus laptop waar ik heel blij mee ben!

 • Geanne
  Geplaatst op 13:18h, 18 april Beantwoorden

  Natuurlijk begrijpen we het dat je nu iets minder blogt. School gaat altijd voor! Heel veel succes!

 • Pingback:PICTURE MY LIFE #53 – NIEUWE LAPTOP, DUITSLAND & PASEN | LoisLorinde
  Geplaatst op 11:16h, 21 april Beantwoorden

  […] maar deze moest al snel terug omdat het toetsenbord gek deed. Uiteindelijk kwam ik thuis met deze mooie Lenovo, waar ik ontzettend blij mee […]

Geef een reactie