NEW IN: HEMA, XENOS & FLYING TIGER - LoisLorinde.nl
22305
post-template-default,single,single-post,postid-22305,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: HEMA, XENOS & FLYING TIGER

glittershoplog13

Zoals ik begin deze week al zei kan ik echt genieten van alle kerstartikelen die in de winkels verschijnen. En natuurlijk heb ik ook wat mooie spullen gekocht. En, echt waar, ik heb mijzelf nog ingehouden. Alle spullen hebben ook een beetje hetzelfde thema. Glitters, glitters en nog eens glitters. Kijk je mee?

glittershoplog6

glittershoplog4

glittershoplog5

In Utrecht heeft HEMA een hele mooie kersthoek. De paper diamonds – 3 voor 50 cent(!) – trokken meteen mijn aandacht. Ook kocht ik zilver glitter-lint en een witte glitter-kerstboom van hout. Op de foto komt het zilveren lint niet goed tot zijn recht. In het echt lijkt het namelijk bijna holografisch. Het kerstboompje ga ik gebruiken als achtergrond voor mijn kerstfoto’s. Want de kerstweken komen er weer aan!

glittershoplog15

glittershoplog12

glittershoplog11

Bij Xenos kocht ik een nieuwe mintgroene aansteker en mijn favoriete Barkleys cinnamon mints. Maandag liet ik al de kersthoek van Xenos zien met allerlei prachtige pastelkleurige kerstballen. Daar heb ik deze twee kerstballen vandaan. Een doorzichtig ‘besneeuwde’ kerstbal met pastelkleurige stippen. En een roze kerstbal met reliëf in het glas dat een ‘ijzig’ effect geeft.

glittershoplog7

glittershoplog8

Ook bij Flying Tiger kocht ik twee toffe glitter-dingen. Een prachtige set glitter-tape en een nóg prachtigere rol glitter-pakpapier. Ook dit gouden pakpier lijkt in het echt bijna holografisch. En laat ik daar nou net ontzettend dol op zijn. Oh, en de tape is mooi te gebruiken om kerstballen mee te versieren.

Zo, dat was weer genoeg glitter voor vandaag.
Heb jij al kerstspullen gekocht dit jaar?


Follow

21 Reactie's
 • Wies | Nature of Happiness
  Geplaatst op 14:32h, 08 november Beantwoorden

  Leuke spulletjes, ik krijg al helemaal zin in de kerst! Zelf hou ik niet zo van pastelkleurtjes, maar ze hebben vast meer leuke kerstdecoraties bij de Xenos :) Ga ik binnenkort ook maar eens een kijkje nemen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:06h, 08 november Beantwoorden

   Jaaa, leuk he! Dank je wel. Klopt! Ze hebben ook een heleboel andere niet-pastel spullen. :D

 • Amy
  Geplaatst op 14:40h, 08 november Beantwoorden

  Wat schattig! Ik vier geen Kerst dit jaar (omdat ik in het buitenland zit) maar wil mijn kamer wel versieren met lichtjes!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:07h, 08 november Beantwoorden

   Dank je Amy! Jammer dat je geen kerst viert dit jaar. Maar lichtjes zijn natuurlijk altijd leuk!

 • Kelly
  Geplaatst op 14:59h, 08 november Beantwoorden

  Leuke aankoopjes! Zag het pakpapier ook bij de Hema in zilver, maar was bang voor een enorme troep wat betreft glitters.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:06h, 08 november Beantwoorden

   Dank je wel! Dit lint en pakpapier met glitters geeft niets af. Het ziet er 3D uit, maar is het niet gelukkig niet :)

 • Fleur Sophia
  Geplaatst op 15:46h, 08 november Beantwoorden

  Wat een super leuke en schattige dingen heb je gekocht! Ik ben nog steeds niet in de Flying Tiger geweest, maar wil daar al heel lang een keertje heen! Toch maar eens doen dan binnenkort..

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:29h, 08 november Beantwoorden

   Oooh, Flying Tiger is een van mijn favoriete winkels. Ze hebben zoveel mooie en verschillende dingen. Laat maar weten als je geweest bent, ik ben benieuwd of je het ook zo leuk vind!

 • Withlovefroms
  Geplaatst op 16:14h, 08 november Beantwoorden

  Oh wat een leuke aankopen! Ik krijg al helemaal zin in de kerstsfeer!

 • Deisy
  Geplaatst op 16:17h, 08 november Beantwoorden

  Wat een fijne aankopen zeg meis. Die pastelkleurige kerstballen zijn echt helemaal geweldig. Lekker fleurig tijdens deze donkere dagen ;-)

 • Anneleen
  Geplaatst op 16:24h, 08 november Beantwoorden

  Wat een mooie kerstbal, heel leuke spulletjes!

 • Marion
  Geplaatst op 16:31h, 08 november Beantwoorden

  Wat een super leuke spulletjes, kan dit jaar zelf waarschijnlijk geen kerst versiering opzetten maar of ik het kan weerstaan? Ziet er ook zo leuk uit!

 • chucky1012
  Geplaatst op 18:24h, 08 november Beantwoorden

  Zulke fijne spullen had je gekocht.
  Mooie DIY die versierde kerstballen.

  Xoxo

 • Sann | Piixel
  Geplaatst op 20:07h, 08 november Beantwoorden

  Leuke spullen, hou van al die glitter :D Vooral dat kerstboompje vind ik geweldig.

 • Inge
  Geplaatst op 21:13h, 08 november Beantwoorden

  Leuke kerstspulletjes heb je gekocht! Ik heb nog geen kerstspullen gekocht, weet ook niet of ik wat ga kopen eigenlijk.

 • Janine
  Geplaatst op 22:02h, 08 november Beantwoorden

  Leuke dingen heb je gekocht!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 23:15h, 08 november Beantwoorden

  Ahh wat een leuke spulletjes!

 • Monique | WritingMonique
  Geplaatst op 13:48h, 09 november Beantwoorden

  Oh, ik word hier heel blij van! Wat een glitter!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:44h, 09 november Beantwoorden

  Die glittertapes vind ik wel leuk!

 • Beauty& gezondheid
  Geplaatst op 16:37h, 09 november Beantwoorden

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht, vooral de kerstballen!

 • Dinja
  Geplaatst op 21:08h, 15 november Beantwoorden

  Wat een leuke spulletjes – al die glitters :D :D
  Ik heb dit jaar nog geen kerstspullen gekocht, maar dat komt nog wel ;)

Geef een reactie