NEW IN: FLYING TIGER, LUSH, KRUIDVAT, ETC. - LoisLorinde.nl
17013
post-template-default,single,single-post,postid-17013,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

NEW IN: FLYING TIGER, LUSH, KRUIDVAT, ETC.

tiger

Het werd weer eens tijd voor een blogje met allemaal nieuwe spulletjes, want de laatste New In post is alweer twee maanden geleden online gekomen. En binnenkort kunnen jullie ook weer een nieuwe On My Way From eBay verwachten, want ik heb heel wat mooie items besteld. Afgelopen week kocht ik dingen bij onder anderen Flying Tiger, Lush, Kruidvat, Action en Bruna. Kijk je mee? :D

tiger2

Bij de Executie Uitverkoop in Utrecht kocht ik twee zakjes met plak-oogjes, want ik kreeg spontaan zin om leuke knuffelbeestjes te gaan maken. Ik moet alleen nog bedenken hoe en wat, hahaha. Maar jullie zijn natuurlijk de eerste die het te zien krijgen! De vrolijke Shaun the Sheep compact Tangle Teezer die ik bestelde bij John Beerens krijg jullie ook nog te zien in een uitgebreid review. En ik kocht bij Bruno het heerlijke inspiratie volle tijdschrift Moodiez, waar ik ook een agenda van heb.

tiger3

Als ik een bezoekje breng aan Lush ga ik bijna nooit met lege handen weer naar buiten. En de winkel ruikt ook zo lekker dat je eigenlijk niet meer weg wilt. Ik kocht een heerlijke naar-aardbei-ruikende massage bar genaamd Strawberry Feels Forever. En de leuke multifunctionele FUN zeep met een frisse limoen geur. Ook over deze twee producten wil ik nog een review gaan schrijven.

tiger4

Oh, wat heeft Flying Tiger toch geweldige hebbedingetjes! Zo kocht ik een nieuw fleece dekentje met appeltjes print, om mijn oude met snorretjes af te kunnen wisselen. Een super schattige paars pandabeertje als telefoonhoesje. En mooi roze ijzerdraad om mee te DIY’en.

tiger5

Bij de Action viel mijn oog op de 100% sapjes die te koop waren voor maar 75 cent per half liter pak. Ik kocht alle vier de smaken en ik vind ze errugg lekker. The Green Mile en Cherry-Oh-Baby zijn mijn favorieten. Woensdag een reviewtje over deze sapjes!

tiger6

Bij vijf verschillende Kruidvat winkels ben ik geweest tot de roze lipstick uit de Catrice limited edition Metallure collectie eindelijk níét uitverkocht was. Na het lezen van meerdere reviews wist ik dat ik Alluring Pink wilde hebben. De verpakking is ook zo prachtig! Ook kocht ik bij Kruidvat twee mooie felle nagellak kleurtjes van Sinful Colors.

tiger7

En twee jelly candles, een roze en een blauwe. Nu het weer wat kouder wordt ben ik extra dol op kaarsjes. En deze zijn niet van hard kaarsvet, maar doorzichtig gel-achtig spul. Ontzettend leuk. Als laatste kocht ik nog de nieuwste Batiste droogshampoo Strengt & Shine. Altijd handig.

Wat heb jij nog ‘écht’ nodig?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

19 Reactie's
 • Denise
  Geplaatst op 18:03h, 01 september Beantwoorden

  Aaah wat een mooie spulletjes! Je lush aankopen, wauw! Ik ben jaloers! <3

 • Eva | Realitijd
  Geplaatst op 18:07h, 01 september Beantwoorden

  Wat een leuke spulletjes! Die massagebar van Lush moet ik nog altijd eens proberen..

 • Miss Happinez
  Geplaatst op 18:21h, 01 september Beantwoorden

  Wat heb je leuke spulletjes gekocht! Ik ben heel benieuwd naar die drankjes :)

 • Dagmar
  Geplaatst op 18:31h, 01 september Beantwoorden

  Aah superleuke new in! Heel veel plezier van de mooie items <3

 • Mirjam
  Geplaatst op 18:47h, 01 september Beantwoorden

  Ah wat een mooie kleuren nagellak, ben benieuwd naar de swatches! :) En dat dekentje met aardbeien is cute :)

 • Eline
  Geplaatst op 19:20h, 01 september Beantwoorden

  Wat een superleuke dingetjes heb je gekocht! Echt tof, ik kijk nu al uit naar je reviews!

 • Mira
  Geplaatst op 19:26h, 01 september Beantwoorden

  Wat een leuke inkopen, de Tiger is zo gaaf!

 • Rianne
  Geplaatst op 19:26h, 01 september Beantwoorden

  Leuke dingetjes heb je gekocht, mooi lijstje zo!

 • Mariëlle
  Geplaatst op 19:31h, 01 september Beantwoorden

  Nou flink geshopt hoor! En dit zijn ook gewoon zulke leuke winkels :)

 • Manon
  Geplaatst op 19:34h, 01 september Beantwoorden

  Wow veel leuke dingen heb je gekocht

 • marloes
  Geplaatst op 19:40h, 01 september Beantwoorden

  Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan!

 • jana
  Geplaatst op 19:56h, 01 september Beantwoorden

  Leuke nieuwe spulletjes :D x

 • irene
  Geplaatst op 20:27h, 01 september Beantwoorden

  Leuk leuk allemaal! liefs irene

 • Dionne
  Geplaatst op 20:50h, 01 september Beantwoorden

  Wat een mooie spulletjes heb je geshopt!

 • Suzanne
  Geplaatst op 20:56h, 01 september Beantwoorden

  Wat heb je weer leuke aankopen gedaan! Hoeveel kostte de fleece deken bij tiger? Die is zo leuk!

 • Suzanne
  Geplaatst op 20:57h, 01 september Beantwoorden

  Veel sterkte trouwens nog met de exzeem, het lijkt me echt heel vervelend!

 • Dana
  Geplaatst op 22:33h, 01 september Beantwoorden

  Leuke spulletjes heb je geshopt!

 • Angela
  Geplaatst op 13:09h, 02 september Beantwoorden

  Flying Tiger is erg leuk! Ik heb al een hele tijd niets gekocht, mag ook niet van mijzelf!

 • Suzanne
  Geplaatst op 16:57h, 02 september Beantwoorden

  Superleuke dingen heb je gekocht!

Geef een reactie