NEW IN: DUITSLAND - DM, MÜLLER, H&M, ORSAY & XENOS - LoisLorinde.nl
15738
post-template-default,single,single-post,postid-15738,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: DUITSLAND – DM, MÜLLER, H&M, ORSAY & XENOS

Precies een weekje geleden liep ik door het stadje Bocholt in Duitsland. En daar heb ik natuurlijk lekker geshopt! Mooie make-upjes bij drogisterijen DM en Müller, accessoires bij Orsay, kleertjes van H&M en meer. Oh, en wat voor een winactie. Lees snel verder en bekijk mijn aankopen uit Duitsland. :D

new2

Als eerst ging ik langs Müller, een grote drogisterij in het centrum van Bocholt. Opzoek naar de make-up boxen van Essence! Want die zijn alleen daar te koop. Ik kocht de ‘How To Make Nude Eyes’ box voor een winactie die online komt bij 700 bloglovin volgers! Bij Müller kocht ik ook nog de eyeshadow base van Artdeco waar ik erg benieuwd naar ben.

new2

Daarna ging ik langs DM, de Duitse drogisterij die ik nog leuker vind dan Müller! In Duitsland liggen alle limited edition collecties van Essence en Catrice altijd een stuk eerder in de winkels. Zoals de Haute Future collectie van Catrice. Ik kocht de prachtige Haute Futuru holographic liner, prachtige glitter topcoat van Catrice en de Blush Up ombre blush van Essence.

new3

Het Duitse budgetmerk P2 trekt ook altijd mijn aandacht. Ik kocht drie mooie producten. De koraal kleurige lipstick Copacabana, Perfect Eyes highlighter potlood en de Fantastic Chrome kajal potlood. Deze mooie aankopen doe ik een keer samen in één review, inclusief make-up look natuurlijk!

new4

Aawh, moet je deze schattige TreacleMoon mini’s zien! Vergeleken met de grote flessen zijn deze 5 keer zo klein. En super handig voor op reis. Dit leuke setje geef ik ook weg bij 700 volgers op bloglovin! So stay tuned. :)

new5

Bij DM kan je niet snoep scheppen, maar badparels scheppen! Ze zijn maar 15 cent per stuk. Ik koos 5 sterretjes en 5 haasjes, want deze vond ik het mooiste en het lekkerst ruiken. Ook erg leuk om cadeau te doen, met Moederdag bijvoorbeeld.

new6

Als laatste kocht ik bij DM nog twee kleine hand-reinigingsgels. Er zijn eigenlijk best wel veel momenten dat ik denk: ‘Had ik maar even zo’n reinigingsgel’. En nu heb ik er altijd eentje bij me.

new10

Bij H&M in Duitsland hebben ze altijd net wat andere dingen. In ieder geval, dat gevoel heb ik. Ik kocht er een leuk lang vestje met polka dots. En een simpel strand jurkje met prachtige turquoise print. Yay!

Bij Orsay waren heel veel sieraden afgeprijsd. Heel tof! Deze prachtige gouden ring met gouden steentjes vind ik echt prachtig. Ook kocht ik twee mooie haarspelden en twee paar oorbellen. Met de oorhangers maakte ik uiteindelijk twee DIY kettingen, en eentje daarvan geef ik weg!

En als laatste ging ik nog even langs Xenos. Daar zag ik super leuke washitape met snorren erop! Inmiddels heb ik al een hele verzameling met decoratie tape, haha. Ook kocht ik nog wat veterklemmetjes voor komende DIY’s. :)

Een fijne Koningsdag iedereen! Wat doe jij vandaag?

Liefs,
Lois Lorinde ♥

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

Tags:
20 Reactie's
 • Anniek
  Geplaatst op 07:20h, 26 april Beantwoorden

  Ah, wat een gave aankoopjes zeg! Ik moet ook gauw weer eens naar Duitsland, je kan daar zo heerlijk shoppen! Ik ga zometeen, over 10 minuutjes al, naar de rommelmarkt, sinds tijden dat ik zelf weer eens ga verkopen!

 • Tineke
  Geplaatst op 08:05h, 26 april Beantwoorden

  Geweldige aankopen, je vest en jurkje zijn mooi!
  Liefs

 • Merdjelin
  Geplaatst op 08:22h, 26 april Beantwoorden

  Wat ben jij goed geslaagd zeg!!! Echt een leuke aankopen! x

 • Eline | Just Little Things
  Geplaatst op 08:34h, 26 april Beantwoorden

  Wauw, zoveel mooie, leuke aankoopjes! Veel plezier ermee

 • Eline
  Geplaatst op 09:17h, 26 april Beantwoorden

  Ik wil die box winneeeeeeeeeeeen! Hij is zo leuk!

 • Isabella
  Geplaatst op 09:24h, 26 april Beantwoorden

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! :) Vooral al die make-up items vind ik erg leuk. X

 • Angela
  Geplaatst op 11:09h, 26 april Beantwoorden

  Ik vind winkelen in Duitsland erg leuk! Ik heb alleen geen idee wanneer ik er heen ga!

 • Kimberly
  Geplaatst op 11:31h, 26 april Beantwoorden

  Je hebt echt heel veel leuke dingen gekocht zeg! Dat setje van Treacle moon is echt cute <3

 • Jana
  Geplaatst op 12:13h, 26 april Beantwoorden

  Leuke dingen heb je gekocht :) x

 • dionne
  Geplaatst op 13:08h, 26 april Beantwoorden

  Wat een mooie aankopen!

 • Mariska
  Geplaatst op 13:48h, 26 april Beantwoorden

  Wat leuk die badparels :) die vond ik vroeger altijd zo leuk in verschillende vormpjes en dingetjes

 • Bertine
  Geplaatst op 21:16h, 26 april Beantwoorden

  leuke dingen heb je gekocht! die badparels zijn heel cute!

 • Willemijn
  Geplaatst op 21:53h, 26 april Beantwoorden

  Ik was een paar weken geleden voor mijn werk in Berlijn. Toen heb ik ook gelijk mijn slag bij de DM geslagen. Echt fijn hoeveel goedkoper veel producten daar zijn! Essie nagellak was maar 7,- bijvoorbeeld.

 • Sophie
  Geplaatst op 09:10h, 27 april Beantwoorden

  Die washitape; awesome! En die Treaclemoon mini’s vind ik echt te gek; ik wist niet dat ze die überhaupt hadden!

 • Dagmar
  Geplaatst op 11:09h, 27 april Beantwoorden

  Waauw wat een heerlijke nieuwe items! Love them all <3

 • BeautyNailsJana
  Geplaatst op 16:52h, 27 april Beantwoorden

  Je hebt veel geshopt voor de winactie :) Dat jurkje heeft een prachtige print, ben benieuwd naar het model ;)

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 18:46h, 27 april Beantwoorden

  Leuke aankopen!!

 • Claudia
  Geplaatst op 20:31h, 27 april Beantwoorden

  Die mini treacle moons zijn zo schattig!! Nog 31 te gaan!

 • Alexandra
  Geplaatst op 18:40h, 02 mei Beantwoorden

  Oeeh, leuke aankopen!

 • Tessabd
  Geplaatst op 18:53h, 03 mei Beantwoorden

  omg die mini’s heb ik niet gezien toen ik paar weken geleden in de DM was :-o cute. Want ik twijfelde nog om de grote maar heb niks van treacle moon gekocht omdat de flessen zo groot waren x

Geef een reactie