NEW IN: DREAMCATCHER CASE - LoisLorinde.nl
20709
post-template-default,single,single-post,postid-20709,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: DREAMCATCHER CASE

dreamcase

*Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens een update moet doen van mijn telefoonhoesjes collectie.. Want ik heb alweer een nieuwe! Deze dreamcatcher case heb ik ontvangen van Telefoonhoesjestore.nl en is perfect voor de zomer. Zo vrolijk en kleurrijk. Kijk je mee?

dreamcase2

dreamcase3

Dromenvangers vind ik altijd wat bijzonders hebben. Het is echt een hele mooie illustratie! Normaal ben ik meer van de siliconen hoesjes, maar een flip case als deze is ook erg leuk voor de afwisseling. Hij voelt lekker stevig aan en is fijn in gebruik. En je kan er ook nog eens wat geld en pasjes in kwijt!

dreamcase4

dreamcase5

Bij Telefoonhoesjestore.nl vind je hoesjes voor de nieuwste smartphone modellen. Van Samsung Galaxy S5 hoesjes tot iPhone 6 hoesjes! Maar ook voor mijn ‘oude’ iPhone 4 zijn er nog genoeg leuke exemplaren te vinden. Inmiddels heb ik zoveel hoesjes dat ik elke dag van de maand een andere kan doen.. Haha, oeps!

Ben jij nog op zoek naar een vrolijk hoesje voor de zomer?
Morgen komt er een toffe winactie online voor jullie!


12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:23h, 24 juni Beantwoorden

  Mooi en zo apart!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:24h, 24 juni Beantwoorden

   Ja he! Dank je wel :)

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:56h, 24 juni Beantwoorden

  Wat een leuk en opvallend hoesje!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:24h, 24 juni Beantwoorden

   Haha, ik heb alleen maar opvallende hoesjes :D

 • Denise
  Geplaatst op 09:58h, 24 juni Beantwoorden

  Wat een apart hoesje, zo een heb ik er nog niet eerder gezien. Leuk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:25h, 24 juni Beantwoorden

   Jaaa, daarom vind ik ‘m ook leuk haha!

 • Demi Fu
  Geplaatst op 10:54h, 24 juni Beantwoorden

  Ik heb deze ook gehad via Miniinthebox.com! :) Ik heb eigenlijk bijna altijd een flipcase omdat ik dan altijd mijn ID bij me heb ;) verslijt die dingen zo veel haha.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:26h, 24 juni Beantwoorden

   Wat grappig dat je deze ook had! En jaaa, daar is het echt heel handig voor!

 • Manon
  Geplaatst op 14:12h, 24 juni Beantwoorden

  Ik vind het een mooi en kleurrijk hoesje!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:26h, 24 juni Beantwoorden

   Ik ook! :D

 • Nathalie | insideandout.nl
  Geplaatst op 20:31h, 24 juni Beantwoorden

  Goh wat een geinig hoesje! Ik heb nooit eerder een flipcase gehad maar ik denk dat het wel leuk is om wat extra ruimte te hebben voor pasjes, etc.

 • Wendy
  Geplaatst op 22:08h, 24 juni Beantwoorden

  Mooi met al die kleurtjes en het past ook zo mooi bij elkaar.

Geef een reactie