NEW IN: DR. MARTENS SHOES - LoisLorinde.nl
21908
post-template-default,single,single-post,postid-21908,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: DR. MARTENS SHOES

drmartens6

Op Instagram heb je mijn nieuwe Dr. Martens al voorbij zien komen. Al een jaar liep ik op nepperds van H&M – die ik overigens nog steeds ontzettend fijn vind – en ik besloot om eindelijk echte Dr. Martens te kopen. Vandaag laat ik lekker veel foto’s zien omdat daar veel vraag naar was. Kijk snel verder!

drmartens2

drmartens

Dr. Martens. Je vind ze vreselijk of je vind ze geweldig. Ik moet toegeven dat het bij mij ook even duurde. Het was echt geen liefde op het eerste gezicht, maar liefde is het zeker. Ze zijn gaaf, stoer en zitten ontzettend lekker comfy en stevig! Mijn oog viel meteen op dit mooie donkerpaarse exemplaar.

drmartens5

drmartens4

drmartens3

Eerst lijken de Dr. Martens bijna zwart. Maar zodra er veel licht op schijnt krijgen de schoenen een prachtige paarse gloed. De metallic glans maken ze extra stoer. De schoenen hebben zeker wat inlooptijd nodig. Maar ze beginnen zich gelukkig al steeds meer naar mijn voeten te vormen.

Deze paarse Dr. Martens schoenen kosten € 134,95 en ik bestelde ze bij Omoda.

Wat is jouw favoriete paar schoenen?


Follow

8 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:47h, 01 oktober Beantwoorden

  Geweldig en zo mooi!
  Kan goed begrijpen dat je er super blij mee bent ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:29h, 05 oktober Beantwoorden

   Hihi, dank je wel! :D

 • Melissa
  Geplaatst op 16:29h, 01 oktober Beantwoorden

  Ze zijn echt super gaaf! Mijn favoriete paar schoenen zijn ook mijn Dr. Martens! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:38h, 05 oktober Beantwoorden

   Aah, wat leuk om te horen! Wat voor model/kleur heb jij? :D

 • Mandy
  Geplaatst op 21:54h, 01 oktober Beantwoorden

  Wat een ontzettend gave kleur!!! Grappig dat je Dr. Martens of leuk vindt of verschrikkelijk, ik vind ze leuk!! Veel plezier met je mooie schoenen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:41h, 05 oktober Beantwoorden

   Dank je wel Mandy!! Grappig dat de meningen zo verschillen inderdaad.

 • Martine
  Geplaatst op 22:53h, 03 oktober Beantwoorden

  Jaaaa, dat zijn heerlijke schoenen! Ik heb ook een aantal paar. ^_^

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:41h, 05 oktober Beantwoorden

   Dankje! Oeeh, meerdere paren zelfs?

Geef een reactie