NEW IN: BEAUTYGLOSS PARTY 2015 - LoisLorinde.nl
20245
post-template-default,single,single-post,postid-20245,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

NEW IN: BEAUTYGLOSS PARTY 2015

bgparty2015

Afgelopen vrijdag was ik bij de Beautygloss Party samen met vriendinnetje Elisa. De 18+ party heeft een hele andere sfeer en het is stuk rustiger in alle zalen. Ideaal vind ik! Naast de leuke goodiebag die we meekregen kocht ik ook een aantal mooie producten. Lees verder voor mijn shoplogje!

bgparty20152

In de goodiebag zat een Catrice nagellakje, Essence mascara, Water & Fresh flesje, Andrélon föhnspray, rode lipstick, Playboy condooms, een zelfbruiner sample en een Grazia tijdschrift. Een aantal producten ga ik zelf niet gebruiken, dus die bewaar ik voor een leuke winactie!

bgparty20153

Bij Lush is de verleiding altijd heel groot om iets te kopen. Dus dat deed ik ook. Ik kocht een heerlijke Popcorn lipscrub en Jason and the Argan Oil shampoo bar. Beide producten ruiken echt heerlijk.

bgparty20156

Een heerlijke Revo lip balm met de smaak Strawberry. Ik vind ‘m erg fijn!

thinkimaginary4

Samen met Elisa kocht ik een setje metallic tattoos van Think Imaginary. Zo leuk voor een feestje!

bgparty20157

Er was een stand met allerlei gedroogd fruit en superfoods. Daar kocht ik een zakje groente chips!

bgparty20154

Ook Fogan was weer aanwezig op de party en ik kocht drie producten voor 1,25 euro per stuk. Een parelmoer eyeliner, concealer stick en mascara. Ben erg benieuwd naar de kwaliteit.

bgparty20155

Wat is Philosophy toch een heerlijk merk. Mijn Purity gezichtsreiniger was weer eens op en ik had echt een nieuwe nodig. Soms gebruik ik het ook als shampoo met mijn gevoelige hoofdhuid. Dit is alweer mijn derde verpakking! En zeker niet de laatste, haha.

Ben jij wel eens bij een Beautygloss Party geweest?


15 Reactie's
 • Julie
  Geplaatst op 10:48h, 06 mei Beantwoorden

  Wat een mooie producten nam je mee naar huis! :-) Ik wist helemaal niet dat je Purity ook als shampoo kon gebruiken! :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:05h, 06 mei Beantwoorden

   Haha, ja ik ook niet! Maar ik deed het zelf gewoon, en medewerker van Philosophy zei het zelf ook nog :)

 • fashionnewsforgirls
  Geplaatst op 11:40h, 06 mei Beantwoorden

  leuk hoor

 • Elise
  Geplaatst op 12:13h, 06 mei Beantwoorden

  Leuke geshopte items, de popcorn lipscrub lijkt me heerlijk! ooh ik heb het gedroogd fruit niet gezien, jammer.

 • mariëlle
  Geplaatst op 12:59h, 06 mei Beantwoorden

  Leuk om te zien, ik geloof dat ik je wel even heb gezien! Leuke dingen heb je gekocht

 • Christa
  Geplaatst op 17:32h, 06 mei Beantwoorden

  Hihi, toch nog Purity kunnen kopen dus! Stiekem moest ik lachen om de condooms en “Een aantal producten ga ik zelf niet gebruiken, dus die bewaar ik voor een leuke winactie!”

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:19h, 06 mei Beantwoorden

   Hahhaha, ik had daar helemaal niet over nagedacht. Helaas voor jou, de condooms houd ik lekker zelf.

 • Tineke
  Geplaatst op 18:45h, 06 mei Beantwoorden

  Hele mooie aankopen meid! Die Lush producten lijken me zo lekker!
  Liefs

 • Stephanie
  Geplaatst op 18:50h, 06 mei Beantwoorden

  Leuk dat je er ook was, helaas heb ik je niet gezien! Ik vind Philosophy en Lush ook erg fijne merken :). En ik had die groentechips achteraf ook eigenlijk moeten kopen, die leken me ook erg lekker. Wat ze verder verkochten in die stand vond ik juist helemaal niet lekker (gedroogde ananas? Iee)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:34h, 06 mei Beantwoorden

   Oh, leuk dat jij er ook was! Ik houd inderdaad ook helemaal niet van gedroogd fruit, doe mij maar vers, haha!

 • Rachel
  Geplaatst op 19:03h, 06 mei Beantwoorden

  wat een leuke dingen heb je geshopt meid, zie je dan heb ik jou ook wel zien lopen vrijdagavond! ik heb loreal producten gekocht 3 voor 10 euro en bij de body shop!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:35h, 06 mei Beantwoorden

   Oh, jammer dat ik je niet gezien heb! Heerlijk aankopen ook!

 • Kelly
  Geplaatst op 19:21h, 06 mei Beantwoorden

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht -en gekregen-!

 • jana
  Geplaatst op 20:00h, 06 mei Beantwoorden

  Wat leuk om te zien :D Toffe aankoopjes heb je gedaan, ik ben benieuwd naar de Fogan make-upjes :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:16h, 07 mei Beantwoorden

  Leuke spulletjes heb je aangekocht zeg!

Geef een reactie