NEW IN: DAGJE DUITSLAND - LoisLorinde.nl
23356
post-template-default,single,single-post,postid-23356,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 
Aankopen uit Duitsland

NEW IN: DAGJE DUITSLAND

Aankopen uit Duitsland

Gisteren ging ik samen met mijn ouders en vriend een dagje naar Duitsland. We gaan altijd naar dezelfde plaats in Duitsland en dat is Bocholt. We hebben geshopt, over de kerstmarkt gelopen en zijn heerlijk uiteten geweest. En ik deed aankoopjes bij H&M, Saturn en natuurlijk DM. Lees snel verder!

Aankopen uit Duitsland

Bij Saturn kocht ik nieuwe in-ears. En het paarse detail maakt het natuurlijk helemaal af.

Aankopen uit Duitsland

Bij H&M in Bocholt is er áltijd korting. Zo kocht ik deze sieraden voor maar 1 euro per stuk. En nee, ik ga ze niet dragen. Voor mij is dit goedkoop DIY-materiaal! Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Aankopen uit Duitsland

De winkel die ik in Duitsland standaard bezoek is de DM. Oftewel de Duitse Kruidvat. Alle make-up en verzorgingsproducten zijn daar zo veel goedkoper. Een pakje haarverf van Schwarzkopf kost in Duitsland maar 3 euro, hoewel je in Nederland al snel 15 euro betaalt. En dat leek mij de perfecte gelegenheid om aubergine-kleurige verf te kopen. Oh, dit is zo’n gave kleur! Ga ik het durven?

Aankopen uit Duitsland

Balea, het huismerk van DM, is ook zo’n tof en goedkoop merk. Dus om die haarkleur er straks mooi in te houden kocht ik twee haarserums en een crèmespoeling voor gekleurd haar.

Aankopen uit Duitsland

Daarnaast kocht ik ook drie shampoos voor de gevoelige huid van Balea. Hopelijk zijn ze net zo fijn als de Balea deo’s voor de gevoelige huid! We zullen zien.

Aankopen uit Duitsland

Aankopen uit Duitsland

Als grote eyeliner fan kon ik deze twee eyeliners niet laten liggen. Een gouden eyeliner van Catrice en een donkerblauwe eyeliner van het Duitse budgetmerk P2. Samen zijn ze echt perfect voor een kerstlook!

Aankopen uit Duitsland

Aankopen uit Duitsland

Én ik heb eindelijk weer een nieuwe Tangle Teezer! De puntjes van mijn oude Tangle Teezer waren helemaal verbogen, dus ik was toe aan een nieuwe. Dit mooie exemplaar is rood met paars!

Ga jij wel eens shoppen in Duitsland?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

9 Reactie's
 • Iris
  Geplaatst op 14:36h, 20 december Beantwoorden

  Nou, je hebt je goed ingehouden vind ik, haha! Altijd als ik ga heb ik last van m’n armen omdat ik de hele DM leeghaal :’) Leuke aankopen, zeker de haarverf, het scheelt zoveel geld!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:33h, 21 december Beantwoorden

   Haha, het valt inderdaad best mee! Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen en had eigenlijk niks nodig. Ja, echt belachelijk hoeveel geld het scheelt eigenlijk!

 • Manon
  Geplaatst op 14:43h, 20 december Beantwoorden

  Wat heb je leuke dingen gekocht!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:34h, 21 december Beantwoorden

   Dank je wel Manon!

 • chucky1012
  Geplaatst op 17:06h, 20 december Beantwoorden

  Dat zijn fijne producten die je had geshopt ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:34h, 21 december Beantwoorden

   Jaaa, ben er heel blij mee! Dank je!

 • Linda
  Geplaatst op 09:51h, 21 december Beantwoorden

  Wat heb je lekker ingeslagen. Ben benieuwd naar de haarkleur

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:37h, 21 december Beantwoorden

   Dank je, Linda! Haha, ik ben zelf ook heel benieuwd! Ik moet nog even kijken wanneer ik er de tijd voor ga nemen.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 15:09h, 23 december Beantwoorden

  Die eyeliner ziet er super uit

Geef een reactie