MY YANKEE CANDLE COLLECTION - LoisLorinde.nl
17626
post-template-default,single,single-post,postid-17626,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MY YANKEE CANDLE COLLECTION

yankees

Zijn jullie al enthousiast door de foto? Vandaag laat ik mijn Yankee Candle collectie zien! In een redelijk korte tijd heb ik heel veel Yankee Candle geurkaarsen verzameld. Na het proberen van verschillende merken vind ik Yankee Candle toch echt de beste. De geurkaarsen geven lekker veel geur af dat lang rond blijft zweven in de kamer. Alle Yankee Candles komen van de webshop Sensational Home, een echt geurkaars paradijs voor de liefhebbers. Kijk je mee naar mijn collectie?

yankees3

Iets meer dan een jaar geleden probeerde ik de eerste waxtart van Yankee Candle, sindsdien ben ik verliefd. Vergeleken met anderen in mijn omgeving heb ik niet de beste neus en veel geurkaarsen ruik ik niet zo goed. Yankee Candle is sterk genoeg voor mijn neusje en wat hebben ze toch heerlijk veel keus. Vanilla Cupcake was mijn eerste jar candle, zo cute en klein. Een paar maanden geleden bestelde ik mijn eerste large jars. Sparkling Cinnamon en Salted Caramel, twee heerlijke warme geuren.

yankees4

Clean Cotton ruikt naar schoongewassen kleren die net uit de droger komen. Ideaal voor een extra fris en schoon gevoel tijdens het opruimen. Chocolate Layer Cake is een limited edition geurkaars die alleen in een large jar verkrijgbaar is. Na alle positieve reviews heb ik hem besteld en helaas viel hij een klein beetje tegen. Hij ruikt inderdaad naar cacao maar ik vind het nét geen chocolade. Als ik dat had geweten was ik toch voor een kleinere variant gegaan. Maar van Summer Scoop heb ik zeker geen spijt. Een romige geur met aardbei en andere bosvruchten.

yankees5

Voor ik zomaar een jar koop probeer ik eerst de geur in de vorm van een waxtart of votive. Deze bewaar ik allemaal in een grote weckpot van IKEA. Dit zijn al mijn votives. Pineapple Cilantro, Mandarin Cranberry, November Rain, Spiced Orange, Red Apple Wreath, Christmas Cookie, Strawberry Buttercream, Cinnamon Stick, Apple & Pine Needle, Candy Cane Lane, Angel’s Wings en Cherries On Snow.

yankees6

Als laatst nog alle waxtarts die je in een oliebrandertje doet. Soms gooi ik ook een klein stukje bij een andere kaars om een geur te mengen. Berrylicious, Wild Passion Fruit, Home Sweet Home, Fruit Fusion, Sicilian Lemon, Sweet Strawberry, Snowflake Cookie, French Lavender, Red Velvet, Mango Peach Salsa, Margarita Time, Fireside Treats, Summer Scoop, Citrus Tango, Snow In Love, Christmas Memories, Sparkling Lemon en Under The Palms.

yankees2

Ook Kwalianus vindt dat ik veel Yankee Candles heb.

Zo, dat was mijn hele collectie. Het is lekker veel, maar ik ben er nog steeds heel erg blij mee! Ik vind het heerlijk om elke dag een ander geurtje te proberen dat past bij mijn mood. Herkennen jullie dit?

Ben jij ook zo’n fan van Yankee Candle geurkaarsen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

27 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:10h, 06 november Beantwoorden

  Dat is een mooie en grote collectie de geur kaarzen!
  Ik heb er nog geen van en ben wel benieuwd hoe ze ruiken.

  Xoxo

 • Pingback:MY YANKEE CANDLE COLLECTION | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:42h, 06 november Beantwoorden

  […] Zijn jullie al enthousiast door de foto? Vandaag laat ik mijn Yankee Candle collectie zien! In een redelijk korte tijd heb ik heel veel Yankee Candle geurkaarsen verzameld. Na het proberen van verschillende merken vind ik Yankee Candle toch echt de beste. De geurkaarsen geven lekker veel geur af dat Lees verder […]

 • Tineke
  Geplaatst op 07:24h, 06 november Beantwoorden

  Wauw, ik moet eerlijk bekennen dat ik nu wel een klein beetje jaloers ben!
  Liefs

 • Anneleen
  Geplaatst op 07:41h, 06 november Beantwoorden

  Wauw jij hebt er veel! Ik heb nog geen yankee candle geprobeerd maar nu ik aan het bloggen ben, kom ik het steeds meer en meer tegen op blogs en wil ik heel graag zo’n geurkaars gaan kopen! Lijken me echt zo’n beetje luxe producten :) Summer scoop lijkt me heerlijk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:02h, 09 november Beantwoorden

   Haha, het zijn ook wel dure en luxe geurkaarsen. Maar als je ze eenmaal gebruikt wil je bijna geen andere merken meer. Zo lekker sterk van geur!

 • Tamarah
  Geplaatst op 08:21h, 06 november Beantwoorden

  Ohhhh, heerlijk!

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:22h, 06 november Beantwoorden

  Waaauw hemel! Wat zijn het er veel!

 • Denise
  Geplaatst op 08:32h, 06 november Beantwoorden

  Waaauw Lois, je hebt er zo veel! Hele lekkere geuren!

 • Svenja
  Geplaatst op 08:46h, 06 november Beantwoorden

  Ik vind de geurkaarsen van Yankee Candle ook ontzettend lekker, en eigenlijk wel het fijnste merk dat er is! De geuren clean cotton & soft blanket zijn mijn favoriet!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:02h, 09 november Beantwoorden

   Jaaa! Oeh, dat zijn heerlijke zachte geuren!

 • Angelique
  Geplaatst op 09:29h, 06 november Beantwoorden

  Haha wow! Ik heb nog geen yankee candles in mijn collectie maar ben wel echt gek op geurkaarsen, heb alleen vaker waxmelts aan dan mijn geurkaarsen

 • Sophie
  Geplaatst op 09:38h, 06 november Beantwoorden

  Woah, je hebt er echt heel erg veel! Ik vind het lastig om zomaar te bestellen en zou daarom echt eens naar Zwolle moeten. Maar die Yankee’s die ik van jou heb gekregen zijn zo lekker! Ik ben er ook heel zuinig mee, hihi :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:03h, 09 november Beantwoorden

   Woaaah, dan ga ik met je mee! Ik wil ook heel graag nog naar Zwolle om ze allemaal te kunnen besnuffelen, haha. En leuk om te horen dat je fijn vind, nogmaals geniet er van!

 • Aurelie
  Geplaatst op 09:39h, 06 november Beantwoorden

  Ik ben jaloers op jouw geurkaarsencollectie van Yankee Candle!

 • Hesteranne
  Geplaatst op 09:53h, 06 november Beantwoorden

  Ik heb de Yankee kaarsen nog nooit geprobeerd. Ik zie ze vaak in de winkel staan maar ik vind ze vrij prijzig.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:10h, 09 november Beantwoorden

   Verwen jezelf er een keer mee! Vergeleken met andere merken vind ik het het geld echt waard. Alleen de waxmelts zijn al heerlijk.

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 12:37h, 06 november Beantwoorden

  Ik heb nog nooit yankee candles of producten geprobeerd maar ik ben echt heel erg benieuwd ernaar!

 • Manon
  Geplaatst op 13:25h, 06 november Beantwoorden

  Wow wat een geweldige geuren heb je! I’m Jealous!

 • Dianne Overbeeke
  Geplaatst op 15:03h, 06 november Beantwoorden

  Wat heb je er veeeeeeel! Lekker hoor en ben nu al jaloers!

 • Astrid V
  Geplaatst op 16:38h, 06 november Beantwoorden

  Wauw, wat heb jij een práchtige collectie! Ik ben hartstikke jaloers :)

  Liefs,

  Astrid

 • Ingeborg
  Geplaatst op 18:55h, 06 november Beantwoorden

  Waaauw, wat een prachtige collectie! Om jaloers op te worden! Mijn eerste Yankee Candles komen binnenkort binnen, ik ben super benieuwd of ik net zo verslaafd word als jij!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:11h, 09 november Beantwoorden

   Dankjewel Ingeborg! Haha, de kans is groot. Na mijn eerste Yankee Candles volgde er al snel meer, ze zijn zo heerlijk! Ben benieuwd wat jij er van vind! :)

 • Rosanne
  Geplaatst op 19:33h, 06 november Beantwoorden

  Wauwie wat heb jij een heerlijke collectie zeg. liefs x

 • jana
  Geplaatst op 19:52h, 06 november Beantwoorden

  Wow wat een mooie collectie heb je <3 x

 • irene niec
  Geplaatst op 11:02h, 07 november Beantwoorden

  Wow, dat is een heerlijke collectie.

 • Pingback:BATH AND BODY WORKS CANDLES | Mode Blogs
  Geplaatst op 07:02h, 09 november Beantwoorden

  […] mij hebben jullie na het zien van mijn Yankee Candle collectie wel begrepen dat ik een geurkaars verslaving heb. Het merk dat naast Yankee Candle ook bekend staat […]

 • Mariska
  Geplaatst op 18:28h, 17 november Beantwoorden

  Oh wat heb je er veel!! Sinds kort ben ik ook echt verliefd op Yankee Candles, maar de kaarsjes vind ik persoonlijk nét iets minder. De Wax Melts vind ik tot nu toe het beste en de jars wil ik ook nog een proberen :)

Geef een reactie