MY PHONE CASE STASH - LoisLorinde.nl
16663
post-template-default,single,single-post,postid-16663,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MY PHONE CASE STASH

hoesjes

Toen ik eBay ontdekte wilde ik zo graag een iPhone om alle gave hoesjes die ze er voor hebben. Omdat ik zo onhandig ben – ik heb zelfs een Nokia stuk gekregen – had ik de hoop snel opgegeven en mij er bij neergelegd dat het niks zou worden. Tot ik een iPhone 4S kreeg voor mijn verjaardag van Bram. Wauw! Inmiddels heb ik twaalf toffe hoesje bij elkaar verzameld en deze laat ik vandaag aan jullie zien.

Ik zal bij elk hoesje van eBay vertellen met welke zoekwoorden je het beste kan zoeken. Omdat er voor de iPhone heel veel keus aan hoesjes is, kan het zijn dat er voor jouw mobiel niks te vinden is. Maar proberen kan altijd! Want het blijft eBay; je weet nooit wat je vind.

hoesjes4

Alle telefoonhoesjes heb ik opgestapeld en we gaan het rijtje af tot de stapel leeg is. Laten we beginnen met een van mijn nieuwste hoesjes; dit mintgroene Gelato Pique ijshoesje van eBay (zoekwoorden: ice cream case). Zo tof en lekker zomers. Daarnaast zie je het schattigste walvis hoesje ooit. (zoekwoorden: whale case). Jammer dat ze het ene oogje niet hetzelfde hebben gemaakt als de lens.

hoesjes5

Nog twee hoesjes van eBay. Over dit hoesje kreeg ik veel gemengde reacties, hahaha. Ik kwam hem steeds vaker tegen op eBay en ik besloot hem toch te bestellen. Hij is zo gek en grappig! (zoekwoorden: chest case). En een gaaf paars hoesje met ‘uitschuifbare’ lens. Heel handig om je telefoon even neer te kunnen zetten. (zoekwoorden: lens case).

hoesjes6

Dit hoesje is niet van eBay maar van Flying Tiger! Toen ik door de winkel liep zag ik dit toffe ding. Het is een hoesje met verschillende effect filters waar je aan kan draaien. Helaas werkte het niet zo goed als gehoopt, de plastic filters maken het beeld alleen maar onscherp. En een van mijn favorieten: het kattenhoesje met staart, pootjes en oortjes. Heel cute! (zoekwoorden: cat case)

hoesjes7

Uit dit simpele roze hoesje is een vierkantje geknipt zodat ik de lensjes voor mijn iPhone erop kan doen. Over deze lensjes komt binnenkort nog uitgebreid een review. En weer het kattenhoesje, maar dan in een lichtere kleur, die inmiddels een beetje uitgelubberd is. (zoekwoorden: cat case)

hoesjes8

Woehoe, mijn M&M hoesje die mijn iPhone veel heeft gedragen tijdens Pasen. Op Instagram kreeg dit hoesje heel veel likes, zo leuk om te zien. (zoekwoorden: M&M case). En mijn zelfgemaakte Caseapp hoesje vol met foto’s van allemaal leukerds. <3

hoesjes9

Dit zwarte hoesje met gouden studs heb ik ook zelf gemaakt. De DIY komt vrijdag online en ik ben erg blij met het resultaat. En als aller laatste nog een hoesje met prachtige galaxy print. (zoekwoorden: galaxy case). Later wil ik ook een sterrenhemel op mijn plafon, of zo’n stoere sterren projector!

hoesjes3

En dat waren al mijn hoesjes! Stiekem is er nog een heel gaaf hoesje van eBay onderweg naar mij. Hij was tien euro en voor eBay is dat echt prijzig, duurdere hoesjes heb ik niet. Jullie zien het vanzelf wel online verschijnen want ik ben ontzettend enthousiast!

Wat is jouw favoriete telefoonhoesje?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

20 Reactie's
 • Anniek
  Geplaatst op 07:37h, 01 juli Beantwoorden

  Wow, wat heb je een boel verschillende soorten zeg! Ik vind die mintgroene ice cream case echt heel erg leuk, zo schattig!

 • Emilia
  Geplaatst op 07:47h, 01 juli Beantwoorden

  Ik dacht dat ik er veel had haha! Je walvishoesje vind ik echt geweldig, dat is een van de schattigste hoesjes die ik ooit heb gezien. En dat ijsje blijft ook leuk, die gebruik ik zelf deze zomer het meest! :)

  • Roos-Anne
   Geplaatst op 20:24h, 09 december Beantwoorden

   ik ook, jammer dat dat ice cream hoesje uitverkocht is, aders had ik hem nu in mijn hand.

 • Sophie
  Geplaatst op 07:51h, 01 juli Beantwoorden

  Wauw wat een hoop hoesjes! Ik dacht ik er met 6 veel had, maar dit slaat alles, haah :’)

 • Meike
  Geplaatst op 08:37h, 01 juli Beantwoorden

  Ik dacht ook dat ik er veel had, maar jij spant de kroon! Ik vind ze allemaal best leuk, al zijn er een paar ook een beetje onhandig lijkt me. Die met het walvisje vind ik het leukst!

 • Dionne
  Geplaatst op 09:40h, 01 juli Beantwoorden

  Wauw, wat een verzameling! Er zitten wel echt leuke tussen!

 • Manon
  Geplaatst op 10:12h, 01 juli Beantwoorden

  Je hebt echt super leuke hoesjes!

 • Denise
  Geplaatst op 10:13h, 01 juli Beantwoorden

  Wauw, wat een huge collectie! Hier kun je zeker trots op zijn <3

 • Mariska
  Geplaatst op 13:03h, 01 juli Beantwoorden

  Wat zitten er leuke tussen! Ze lijken me alleen niet allemaal even praktisch met die dingetjes erop! :)

 • Mandy
  Geplaatst op 13:35h, 01 juli Beantwoorden

  Mooie verzameling heb je. Die walvis is echt te leuk, wat schattig! En dat galaxy hoesje vind ik ook heel tof!

 • Isabella
  Geplaatst op 13:53h, 01 juli Beantwoorden

  Ahh wat heb je een hoop Iphone hoesjes! Heel leuk:)

 • Sophiee
  Geplaatst op 16:15h, 01 juli Beantwoorden

  Wat een leuke hoesjes! Mooie verzameling:)

 • Eline
  Geplaatst op 18:32h, 01 juli Beantwoorden

  Aaaaah, jij bent ook een leukerd! wat een enorm toffe hoesjes heb je!

 • Mirjam
  Geplaatst op 19:02h, 01 juli Beantwoorden

  Wow, wat een verzameling leuke hoesjes! Die van M&Ms is mijn favoriet :)

 • jana
  Geplaatst op 20:00h, 01 juli Beantwoorden

  Superleuke hoesjes heb je :D x

 • Rosanne
  Geplaatst op 21:10h, 01 juli Beantwoorden

  Aw jij hebt echt hele leuke hoesjes. liefs x

 • chucky1012
  Geplaatst op 23:55h, 01 juli Beantwoorden

  Zo dat zijn heel veel hoesje voor je telefoon ;-)
  Mooi hoor.

 • Petra
  Geplaatst op 08:14h, 02 juli Beantwoorden

  Kiezen vind ik altijd erg moeilijk, maar ik vind de Ice Cream wel heel erg leuk…

 • alexa
  Geplaatst op 10:10h, 02 juli Beantwoorden

  Wat een leuke hoesjes allemaal, sommige zijn niet zo praktisch maar he, who cares. Vind trouwens die van caseapp heel erg leuk omdat ie zo ‘persoonlijk’ is.

 • Alexandra
  Geplaatst op 11:48h, 02 juli Beantwoorden

  Oeeh, hele leuke hoesjes heb je! Al ben ik zelf meer van de harde hoesjes ;)

  xx

Geef een reactie