MY LIFE #163 - THE GREEN HAPPINESS - LoisLorinde.nl
26419
post-template-default,single,single-post,postid-26419,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MY LIFE #163 – THE GREEN HAPPINESS

juli

*Yesyesyes, ik ben eindelijk naar Finding Dory geweest! Finding Nemo heb ik wel honderden keren gezien als kind. Geweldig vond ik het. Ook volg ik nu Your 50 days of Green Happiness dus zullen er veel food-foto’s voorbij komen! Lees verder voor de 163e editie van My Life!

juli1

Kijk, mijn havermoutje is goed gelukt. Bijna hetzelfde als op de foto.

juli2

En wie zit daar verstopt..

juli14

En wie ligt daar in de papierbak..

juli3

Vegan pizza! Elfje wilt stiekem ook wel een hapje.

juli4

Ontbijt pannenkoekjes met fruit. Hmmm!

juli5

Mijn nieuwste pin! Dit schattige figuurtje vond ik bij een Kringloop winkel in de buurt.

Maar er staan nog een heleboel andere pins op mijn wishlist. Aah, het zijn er zo veel!

juli6

IKEA is altijd leuk om inspiratie op te doen. Zo is hier een bureau aan de KALLAX kast vastgemaakt. Heel handig als je weinig ruimte hebt.

juli7

De marketingtruc werkte. Ik kocht dit Cola flesje omdat het van kleur verandert, haha.

juli8

Groentesoep in de maak. Het was heerlijk!

juli10

Awh, lieve Elfje ligt zo graag in de zon.

juli11

En soms ziet dat er zo uit.. Hahahah!


Ik heb mijn visitekaartjes een metallic blauwe rand gegeven! Benieuwd hoe? Bekijk de DIY!

juli12

Bietenburgers! Helaas zijn ze helemaal uit elkaar gevalllen..

juli13

Jaaa, eindelijk heb ik Finding Dory gezien! Het was weer ontzettend leuk en knap gedaan!

juli15

Bananenbrood naar het recept van The Green Happiness. Mjam!

smartphonehoesjes

*Jaaa, mijn nieuwe Blond Amsterdam telefoonhoesje! De illustraties van Blond Amsterdam vind ik altijd zo leuk en vrolijk. Het hoesje heb ik gekregen van Smartphonehoesjes.nl. En ze verkopen ze niet alleen toffe iPhone 5 hoesjes, maar ook allerlei hoesjes voor de nieuwste smartphone modellen. Zoals een Mate 8 case en een Xperia X cover. Of bescherm je laptop met een kleurrijke MacBook Pro Retina 15 inch hoes.

juli16

Jaaa, de reis naar Londen en Spanje is nu echt geboekt! Zin in!

Ga jij op vakantie deze zomer? Zo ja, waar heen? :D

*€

liefsloisje

6 Reactie's
 • Lara
  Geplaatst op 11:40h, 04 juli Beantwoorden

  Super leuk artikeltje! Ik wil ook zooo graag Finding Dory gaan kijken, dat staat zeker nog op de planning voor mijn zomervakantie. Zelf ga ik niet op vakantie deze zomer, ik heb mijn vakantie al gehad in de paasvakantie. Toen ben ik gaan skiën in Oostenrijk en eind mei ben ik een weekendje naar Londen geweest. Het was mijn eerste keer en ik vond het echt geweldig!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:56h, 05 juli Beantwoorden

   Jaaa, zeker een aanrader! Het was echt heel erg leuk! Oeh, leuk dat je al naar Oostenrijk en Londen bent geweest! Dit wordt ook mijn eerste keer Londen. Heb je nog aanraders? :D

 • Charlotte
  Geplaatst op 12:26h, 04 juli Beantwoorden

  Wat leuk dat je the green happiness volgt! Ik heb het programma ook 50 dagen lang gevolgd. Dat bananen brood is lekker he! Leuk hoesje trouwens

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:58h, 05 juli Beantwoorden

   Jaaa, het bananenbrood is heerlijk! Leuk dat je ook de 50 dagen gevolgd hebt. Tevreden met het resultaat? :) Dank je!

 • anneleen
  Geplaatst op 10:59h, 08 juli Beantwoorden

  Ik vind je telefoonhoesje van blond amsterdam echt heel erg leuk!! :)

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 15:01h, 18 juli Beantwoorden

  Ik dacht even dat jij op de cover van het 100% boekje stond :p

Geef een reactie