MY LIFE #156 - SCHOOL & SNAPCHAT FILTERS - LoisLorinde.nl
25443
post-template-default,single,single-post,postid-25443,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MY LIFE #156 – SCHOOL & SNAPCHAT FILTERS

apri

Happy new week! Het normale schoolleven is weer begonnen. Ook heb ik gezellig afgesproken met een aantal vriendinnen, maar dan maak ik eigenlijk geen foto’s. Daarnaast heb ik mijzelf weer vermaakt met wat nieuwe snapchat filters, hahaha. Lees verder voor de 156e editie van My Life!

apri1

Awh, Bloempje was in slaap gevallen tijdens het spelen. De pootjes nog steeds in de lucht.

apri4

Haha, hier moest ik om lachen. Zie jij het?

apri5

Bij Jade Boylan bestelde ik deze kleurrijke Bitch Spray pin. Zo tof! Waarschijnlijk wil ik pins gaan verzamelen, maar ik moet nog iets hebben waar ze allemaal op kunnen. Een tas of een jas bijvoorbeeld. Ik vind dat altijd zo gaaf!

ebay-koopjes-9

De zon schijnt buiten en dat betekent dat ook de woorden ‘sun’ en ‘summer’ zijn opgezocht op eBay. En dat leverde een hoop leuke resultaten op! De nieuwe On my way from eBay al gezien?

De aardbei spons van eBay. Zo leuk!

apri6

apri7

En twee fotootjes met de opvallende Cat Eye zonnebril. Haha, hij is iets te groot.

apri9

Bloempje in de wasmand.

apri11

Smoooothie bowl met een beetje muesli. Heerlijk.

apri12

Bloemetjes.

apri3

Bloesems. Het is toch wel heel leuk dat de wereld steeds meer kleur krijgt.

apri2

Sushi dinner met visloze sushi. Mjam. Sushi is gewoon heel fotogeniek.

diy-stempels-maken-2

stempels-maken-1

Een tijdje geleden liet ik zien hoe je heel makkelijk je eigen stempels maakt van gum. En vrijdag liet ik het in videovorm zien. Het was voor een schoolopdracht om beter te leren animeren in After Effects en dat is zeker gelukt. Al kan het natuurlijk nog véél beter. Wat vond jij van de DIY video? :D

apri13

Zo lief als ze in dezelfde houding slapen.

apri14

Vogelkusjes. Een hele slechte foto, maar het was schattig.

apri15

Zelfgemaakt ijs. Again. Bevroren fruit met een beetje sojamelk in de blender.

apri8

apri0

Spelen met Snapchat filters. Ik vind het altijd grappig om nieuwe filters uit te proberen, maar eigenlijk ben ik ontzettend slecht in snappen. Ik denk er gewoon nooit aan om een ‘bijzonder’ moment vast te leggen. Dan leef ik meer in het nu. Instagram is toch wat meer in scene gezet.

recept-banana-bread-muffins-0

Ik heb mijn favoriete banana bread recept omgetoverd tot muffins. Want álle cake-soorten zijn nou eenmaal leuker als het in een muffin vormpje zit. Ga jij de banana bread muffins maken?

apri16

Ik maakte heerlijke geroosterde kikkererwten volgens dit recept. Het zijn inderdaad net knapperige borrelnootjes, maar dan gezond! De kikkererwten mengen met wat olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, een halfuurtje in de oven en klaar! Echt een aanrader!

Hoe was jouw week?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 14:20h, 18 april Beantwoorden

  Leuke foto’s!
  De zonnebril staat je goed ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:07h, 19 april Beantwoorden

   Hihi, dank je wel!

 • Anneleen
  Geplaatst op 18:59h, 18 april Beantwoorden

  Weer een heleboel vrolijke foto’s! Ik vind die aardbei spons zo leuk! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:07h, 19 april Beantwoorden

   Dank je wel, Anneleen! Haha, ik blijf ‘m ook geweldig vinden!

 • Dana
  Geplaatst op 23:15h, 18 april Beantwoorden

  Leuke foto’s! Je bent in ieder geval helemaal in de zomerse sferen met al die kleuren :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:08h, 19 april Beantwoorden

   Dank je, Dana! Haha, ja, nu je het zegt, mijn foto’s worden steeds kleurrijker!

Geef een reactie