MY LIFE #150 - KAARSEN & KRIMPIE DINKIE - LoisLorinde.nl
24820
post-template-default,single,single-post,postid-24820,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MY LIFE #150 – KAARSEN & KRIMPIE DINKIE

maart1

Vorige week experimenteerde ik met Krimpie Dinkie, probeerde ik een heleboel nieuwe kaarsen, zat voor het eerst dit jaar buiten op een terrasje en was druk bezig met nog meer creatieve projecten. En dat allemaal naast de gebruikelijke colleges en andere schooldingen. Lees verder voor de 150e editie van My Life!

maart5

Een mooie lucht.

maart3

Een mooie zonsondergang.

Er kwam weer eens een kaarsen shoplog online. Want hé, als er een nieuwe collectie uit is moet natuurlijk elke geur uitgebreid getest worden. En ik ben erg enthousiast!

En zoals bij elke nieuwe Yankee Candle collectie geef ik weer een setje weg aan een van jullie! Een White Tea votive, Verbena tart en een Vanilla tart. Doe jij al mee aan de winactie?

maart7

Ik heb altijd een car jar in mijn kledingkast hangen. Nu ruiken mijn kleren subtiel naar vanillekoekjes, haha!

maart6

Bietenpasta. Nom nom nom.

Screen Shot 2016-03-08 at 13.01.19

Ik werd genoemd in het ‘8 Instagrammers die meer volgers verdienen’ artikel van Lisanne. Echt super super lief! Dank je wel! Neem zeker even een kijkje op de leuke blog van Lisanne en de andere Instagrammers die ze noemt in haar artikel.

maart2

Elfje.

maart8

Bloempje.

maart9

Elfje en Bloempje.

maart20

Nog een keer Elfje en Bloempje.

Krimpie Dinkie is een plastic krimpfolie waar je ontzettend veel toffe dingen mee kan doen. In de oven krimpt het folie tot een hard en stevig plastic. Ik maakte een aantal vrolijke emoji’s, mooie hangers en toffe armbanden. Benieuwd naar het resultaat? Klik hier voor de DIY!

maart4

Een selfie onderweg naar college.

maart10

Een mooie vaas met bloemetjes. De ene roos van Valentijn bloeide nog steeds!

maart17

Spelen met glitter sterretjes.

maart16

Spelen met de kleurrijke potloodjes van eBay.

maart12

De zon scheen zo mooi op de wolken!

maart15

Een Amsterdamse gracht.

maart14

Voor de eerste keer buiten op een terrasje gezeten dit jaar! Met heerlijke verse munt thee.

maart13

It’s a wrap!

maart18

Pop it like it’s hot!

Echt waar, mijn DIY’s gaan echt niet altijd even goed. In de nieuwste editie van Zoom Out liet ik weer eens een aantal mislukte DIY’s zien.

maart19

Dit weekend kwam mijn zus weer thuis. Ze was met haar vriend in Frankrijk en ze namen allemaal lekkers, waaronder macarons, mee voor ons. Mjam!

Hoe was jouw week?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 13:05h, 08 maart Beantwoorden

  Prachtige foto’s!

 • Marushi
  Geplaatst op 13:50h, 08 maart Beantwoorden

  Wat een leuke/vrolijke foto’s heb je gemaakt! Dat Krimpie Dinkie klinkt wel interessant! -x-

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:53h, 14 maart Beantwoorden

   Dank je wel Marsha! :D Jaaa, het is echt heel leuk! Zeker proberen!

 • Kelly
  Geplaatst op 14:16h, 08 maart Beantwoorden

  Leuke foto’s! :)

 • Meike
  Geplaatst op 16:27h, 08 maart Beantwoorden

  Mooie plaatjes weer hoor!;o Ik doe mee aan je actie, ben nu ook wel héél benieuwd naar Yankee Candle!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:53h, 14 maart Beantwoorden

   Leuk dat je mee doet Meike! :D

 • Luna
  Geplaatst op 18:55h, 08 maart Beantwoorden

  Toevallig vandaag mijn eerste Yankee Candle gekocht :)
  Een kleintje om te beginnen of de geur mij aanstaat. Het grappige was dat ik altijd zocht naar verkooppunten en uiteindelijk de bloemenzaak waar ik tig keer voorbijkom ze gewoon verkocht. Er werd hartelijk gelachen om mijn zoektocht en ik werd allervriendelijkst geholpen. Ook met de belofte dat als ik de grote potten van Yankee Candle wil, ze die voor mij gelijk kunnen bestellen. Tot nu toe ben ik er heel blij mee.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:55h, 14 maart Beantwoorden

   Oh, wat leuk dat je een verkooppunt in de buurt hebt ontdekt en dat je er zo blij mee bent! :D Ik ben nu wel erg benieuwd welke geuren je hebt gekocht! :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:57h, 14 maart Beantwoorden

   Hij is geloof ik gewoon van Albert Heijn, haha! Het is ongeveer 40% bieten en de rest is normale pasta. Een gezondere keuze met een wat hartigere smaak. :)

 • Wendy
  Geplaatst op 20:24h, 08 maart Beantwoorden

  Volgens mij heb ik ook nog ergens een pak Krimpie Dinkie staan. Misschien toch ook weer eens tevoorschijn halen en wat leuks mee doen. :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:55h, 14 maart Beantwoorden

   Jaaa, doen! Ik ben heel benieuwd wat je gaat maken!

 • Veerlez
  Geplaatst op 09:33h, 09 maart Beantwoorden

  Oeehw die bietenpasta ziet er heerlijk uit! Ik moet ook maar binnenkort zoiets gaan maken!

Geef een reactie