MY LIFE #149 - ZIEKJES & TEKENEN - LoisLorinde.nl
24748
post-template-default,single,single-post,postid-24748,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

MY LIFE #149 – ZIEKJES & TEKENEN

fbruari

Het lijkt wel of iedereen om mij heen ziek aan het worden is of net ziek is geweest. Ook ik moest er vorige week aan geloven.. en dat maakte het niet zo’n productieve week als ik had gehoopt. Maar gelukkig waren er ook een heleboel leuke dingen afgelopen week! Lees verder voor de 149e editie van My Life!

fbruari2

Mijn favoriete drankje als ik mij niet zo lekker voel: warm water met honing en citroen. Werkt ontzettend goed tegen keelpijn. Wat kan ik daar van opknappen!

fbruari3

Rijstwafeltjes met pindakaas en fruittopping. Eentje met banaan en eentje met kiwi.

fbruari4

Veren herinneren mij elke keer aan het feit dat ik zo graag zou willen kunnen vliegen. Dat lijkt me geweldig!

fbruari5

Jaaaa! Samen met mijn vriend probeerde ik dé ijsmacarons van Jumbo en ze zijn heeeeer-lijk!

shadow

Toen ik een foto wilde maken van deze prachtige roos, zag ik mijn eigen schaduw op de muur, dus daar besloot ik gebruik van te maken. Daarnaast zorgden de reflectie van een kandelaar ook nog eens voor een regenboogje op mijn hoofd. Ik vond het mooi!

fbruari7

Met heel veel plezier volg ik @jean_julien op Instagram. Hij maakt echt de meest grappige illustraties die toch erg simpel zijn qua stijl.

Over Instagram accounts gesproken.. Ik ben ook dol op vrolijke Instagram feeds. Hoe kleurrijke hoe beter! Afgelopen week deelde ik mijn acht favoriete kleurrijke Instagrammers in een Lois Loves artikel.

fbruari8

Jaaa, het grote DIY pakket is inmiddels aangekomen bij de gelukkige winnares! Het is zo leuk om iemand blij te kunnen maken met iets wat ik het liefste doe: DIY’en. Ondertussen ben ik alweer bezig met het verzamelen van nieuwe materialen voor een volgende winactie.

fbruari10

De glassteentjes van eBay kwamen binnen. En wat zijn ze klein! Wel ongelooflijk schattig. Ik heb al een aantal toffe ideeën van jullie gekregen, maar ik weet nog steeds niet wat ik er het liefst mee wil doen. Haha.

fbruari11

Ik ben weer lekker gaan tekenen en toen kwamen deze oogjes tot stand.

fbruari12

Ook maakte ik een illustratie bij de songtekst: “She was looking kind of dumb, with her finger and her thumb, in a shape of an ‘L’ on her forehead.” De reden waarom ik dat stukje songtekst zo leuk vind is dat er iemand belachelijk word gemaakt die anderen belachelijk maakt. Het is grappig, maar ook diep.

De DIY van gelopen vrijdag was simpel: een geborduurde armband. Heb jij ‘m al gezien?

fbruari13

Pakketjes tijd! Eind deze week kunnen jullie een kaarsen shoplogje verwachten.

fbruari14

Een sneak peek van aankomende Friday DIYday!

fbruari15

Aawhh, kijk hoe lief Bloempje hier slaapt.

fbruari20

Een vriendin stuurde deze foto van haar kat en vond dat het leek alsof ze aan het dansen was. Dus wat doe je dan? Juist. Je photoshopped haar gewoon alsof ze de hula danst met Lilo en Stitch. Hahaha.

fbruari16

En met Bloempje maakte ik dit plaatje. Hahaha.

fbruari17

En deze.

fbruari18

Zaterdag had ik een gezellige verjaardag bij familie en mijn neef bakte heerlijke red velvet cake.

fbruari9

De paasspullen van Hema zijn weer geweldig! Hoe tof dit kleurrijke paasei-printje!

fbruari19

Papapapapapappaya!

Gelukkig voel ik mij weer een stuk beter en is de verkoudheid bijna weg, dus ik hoop deze week een stuk productiever te kunnen zijn! :)

Wat doe jij deze week?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

21 Reactie's
 • Susan
  Geplaatst op 09:55h, 29 februari Beantwoorden

  Pff, ziek zijn heerst inderdaad heel erg. En wat een lieve foto’s van je katje!

  Liefs,
  susan

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:19h, 01 maart Beantwoorden

   Dank je wel Susan!!

 • chucky1012
  Geplaatst op 10:19h, 29 februari Beantwoorden

  Vervelend dat je zo ziek was.
  Leuke foto’s!

  Xoxo

 • Kelly
  Geplaatst op 11:20h, 29 februari Beantwoorden

  Leuke foto’s! Vervelend dat je ziek was.

 • Manon
  Geplaatst op 12:21h, 29 februari Beantwoorden

  Pff iedereen is ziek wat vervelend zeg! Oh die ijsmacarons zien er lekker uit

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:20h, 01 maart Beantwoorden

   Ja.. het heerst enorm. En ze waren inderdaad heerlijk!

 • Deisy
  Geplaatst op 13:24h, 29 februari Beantwoorden

  Wat mooi om te horen dat jij je gelukkig weer wat beter voelt, ziek zijn is echt niet leuk namelijk :-( Ik word trouwens zo blij van al jouw foto’s: zoveel creativiteit, ik hou er van <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:22h, 01 maart Beantwoorden

   Aah, dank je wel Deisy! Dat vind ik zo leuk om te horen, hihi! Heel tof als ik mensen op kan vrolijken met mijn foto’s! :D

 • Marion
  Geplaatst op 16:58h, 29 februari Beantwoorden

  Jammer dat je ziek was, wel hele mooie en leuke foto’s!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:22h, 01 maart Beantwoorden

   Dank je wel Marion! :D

 • Saraya
  Geplaatst op 19:45h, 29 februari Beantwoorden

  Leuke foto’s, ik ben vorige week ook ziek geweest en het is niet leuk! Leuk voor te horen dat je al wat beter voelt :)
  X

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:23h, 01 maart Beantwoorden

   Ohh, zo vervelend. :( Wel weer helemaal beter? :D

 • Charelle
  Geplaatst op 20:42h, 29 februari Beantwoorden

  Oh wat heb je toch altijd prachtige foto’s! En die ijsmacarons! Ö Die wil ik ooook proberen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:24h, 01 maart Beantwoorden

   Awwh, dank je wel Charelle!! Haha, ze zijn zeker een aanrader!

 • Dana
  Geplaatst op 23:54h, 29 februari Beantwoorden

  ahww beterschap meis! Die macaron-ijsjes zien er wel erg delicious uit :0

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:25h, 01 maart Beantwoorden

   Dank je wel Dana! Jaaa, kleurrijk én echt heel erg lekker! Zeker het proberen waard.

 • Linda
  Geplaatst op 00:53h, 01 maart Beantwoorden

  De griep maait hard om zich heen, vervelend dat je ziek was. Leuke foto’s, vooral die met de roos en je schaduw, echt bijzonder. Ook de foto waarop Bloemje bij je slaapt is zo schattig. Leuk dat je weer zo creatief bent geweest. De steentjes zijn echt heel mooi, ben echt benieuwd wat je ervan of ermee gaat maken.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:27h, 01 maart Beantwoorden

   Ja.. hopelijk waait het weer over, haha. Ik vond die foto zelf ook goed gelukt. :D Dank je wel voor alle complimentjes, Linda!

 • Kaarskop
  Geplaatst op 12:18h, 01 maart Beantwoorden

  Wauw wat ontzettend creatief zeg!
  Zie ik daar nou een tart Bakery Air liggen?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:27h, 01 maart Beantwoorden

   Dank je wel Nikki! :D En dat heb je heel goed gezien, hahaha!

 • Anneleen
  Geplaatst op 14:26h, 03 maart Beantwoorden

  Nu ben ik ook benieuwd naar die ijsmacarons… ;) ze zien er lekker uit!!

Geef een reactie