MY LIFE #147 - EMOJI'S, HARTJES & KATJES. - LoisLorinde.nl
24546
post-template-default,single,single-post,postid-24546,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MY LIFE #147 – EMOJI’S, HARTJES & KATJES.

febru1

Het was een vrolijke week vol met hartjes en katjes. Waarom ik Valentijn wél leuk vind? Ik heb een zwak voor alle hartvormige en kleurrijke dingen die in de winkels liggen. Ook heb ik van de week een Instagram account gemaakt voor mijn katten en nu voel ik mij een echte crazy catlady. Én de verschillende emoji spullen van eBay kwamen eindelijk binnen. Lees verder voor de 147e editie van My Life!

februa2

Woke up like this. Hahaha.

februa3

Elke jaar geef ik dit HEMA chocolaatje aan mijn vriend. Het is inmiddels een kleine traditie geworden, haha. Voorheen was het trouwens ‘Ik vind je lief’ en dat mis ik wel een beetje.

februa21

Perfecte timing.

februa4

Awh, de Valentijn coffee cups van AH to go zijn leuk!

februa5

Bubbels.

februa6

Ik maakte een Instagram account voor Bloempje en Elfje genaamd @bloemelf. Niet voor een mooie feed of veel volgers, maar omdat ik het leuk vind om kattenfoto’s te spammen, hahaha.

MIJN SERIELIJSTJES UPDATE 3#

Ik ben serieverslaafd. There. I said it. Oké, zo erg is het nou ook weer niet. Maar als het even kan, heb ik een serie op de achtergrond aan staan. Afgelopen week heb ik mijn serielijstjes weer op een rijtje gezet! Wat is jouw favoriete serie?

februa7

Just do it.

diy-edible-poop-emoji-1

Een ‘Valentijns’ receptje voor edible poop-emoji’s. Hahahaha. Want wie wilt er nou een chocolade hart als je ook poop-emoji’s kunt eten?! Ik vond het ontzettend grappig om te doen en jullie reacties te lezen.

zoompje

En over emoji’s gesproken.. De emoji sokken van eBay kwamen binnen. Wat zijn ze leuk!

februa11

Nog meer van eBay: de paarse duivel emoji sleutelhanger. Hij is alleen iets groter dan verwacht, haha.

februa8

Eetbare glitters?! Zo gaaf! Maar wat zal ik er mee doen.. Als iemand ideeën heeft dan hoor ik het graag.

februa9

Voor Tineke van My Super Sweet Life heb ik deze schattige illustraties gemaakt. Ze zijn nu te zien bij de header van haar nieuwe lay-out! Heb jij ook ergens een illustratie, header of andere ontwerp voor nodig? Stuur dan even een mailtje naar info@loislorinde.nl! :)

Boomerang (van Instagram) is zo’n leuke app om filmpjes mee te maken. De squishy donut sleutelhanger (ook van eBay) is zo grappig.

februa14

Lunch met een hartvormig eitje.

februa12

Maar het eerste eitje ging niet zo lekker.. Hahaha.

februa10

Whaaat. BlogLovin heeft mijn volgers al afgerond naar 1.1k! Wauw, wat een aantal. Bedankt lieve allemaal! <3

februa15

Een mooie blauwe lucht met mooi gevormde wolkjes.

februa16

Als Elfje op schoot komt liggen is dat even extra bijzonder. Want meestal blijft ze veilig op afstand. Haha, aawh.

februa18

Een sneak peek van aankomende Friday DIYday! (Mijn snapchat gebruikersnaam is loisvantol.)

februa19

februa20

Heerlijke groentesushi gemaakt!

recept-fruit-sushi-zoet-0

En ik maakte niet alleen groentesushi.. maar ook fruitsushi als dessert! Heb jij het zoete sushi recept al gezien?

Gisteren kreeg ik van mijn vriend Bram een prachtige bos rozen en zijn we naar de film Joy geweest! <3
Hoe was jouw week?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

10 Reactie's
 • Anneleen
  Geplaatst op 11:42h, 15 februari Beantwoorden

  Ik ben je meteen gaan volgen via snapchat! :) en ik wist niet dat de ‘ik vind je lief’ repen van Hema zijn veranderd, ik herinner ze me namelijk nog op de oude manier ;)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:50h, 16 februari Beantwoorden

   Hihi, leuk! Ja, eigenlijk wel jammer dat ze veranderd zijn!

 • Fleur Sophia
  Geplaatst op 16:20h, 15 februari Beantwoorden

  Terwijl jij ‘serieverslaafd’ bent, heb ik serieus in mijn hele leven nog maar één (buitenlandse) serie gezien! En daar ben ik nog steeds mee bezig, haha! Welke het is? New Girl! En ik vind het echt fantastisch leuk, dus ik denk wel dat ik hierna nog een serie ga kijken!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:50h, 16 februari Beantwoorden

   Hahaha, verschil moet er zijn. New Girl is ook wel echt een leuke hilarische serie! :D

 • Kelly
  Geplaatst op 17:11h, 15 februari Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s allemaal! Die hartjes eitjes zien er zo leuk uit.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:52h, 16 februari Beantwoorden

   Dank je wel Kelly! Jaaa, leuk zijn ze!

 • Tineke
  Geplaatst op 18:53h, 15 februari Beantwoorden

  Nogmaals bedankt voor het maken van de illustraties, ik vind ze zooo leuk! Die kattenfoto`s zijn erg schattig.
  Liefs

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:53h, 16 februari Beantwoorden

   Yay, zo leuk om te horen dat je er nog steeds zo blij mee bent :D

 • chucky1012
  Geplaatst op 19:14h, 15 februari Beantwoorden

  Erg mooie foto’s!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:53h, 16 februari Beantwoorden

   Dank je wel! <3

Geef een reactie