MY LIFE #146 - PECHDAG & WEEKENDJE TERSCHELLING - LoisLorinde.nl
24398
post-template-default,single,single-post,postid-24398,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MY LIFE #146 – PECHDAG & WEEKENDJE TERSCHELLING

febru1

Mijn week begon met een enorme pechdag. Echt álles ging mis. Gelukkig waren de dagen daarop een stuk beter en leuker. En in het weekend ging ik samen met mijn vriend een weekendje naar Terschelling om ons vijfjarig samenzijn te vieren! Lees verder voor de 146e editie van My Life!

Hier het verhaaltje van mijn pechdag:

Ik werd wakker door Bloempje en Elfje die naar elkaar aan het blazen waren. Toen ik thuis nog even aan mijn blog wilde werken deed de WiFi het niet meer. Eenmaal aangekomen bij het station kwam ik erachter dat ik mijn portemonnee was vergeten. Hierdoor miste ik mijn trein en moest ik door de regen terugfietsen. Later kreeg ik ineens last van hoofdpijn en kwam ik erachter dat ik te weinig had gedronken. Toen ik een flesje water kocht (want die was ik ook vergeten..) bleek deze stuk te zijn waardoor ik ‘m snel moest opdrinken. Bij het uitchecken vielen er muntjes uit mijn portemonnee waardoor de mensen achter mij boos werden. Ik had afgesproken met een vriendin van mijn oude klas (het was heel gezellig, het enige positieve van de dag, haha). Bij de wc liet ik mijn mobiel in de wasbak vallen. Hij bleef hangen in mijn mouw. (Hallo onhandigheid.) ‘Natuurlijk’ zat deze wasbak verstopt en was mijn mobiel meteen stuk. Hierdoor miste wij onze bus naar de hogeschool. Bij de volgende bus deden de incheck-poortjes het niet, dus zijn we gewoon gaan zitten (want hé, studenten-ov). Later werden we aangehouden en kregen we een boete voor zwartrijden, want het was ‘onze eigen verantwoordelijkheid om te checken wanneer de poortjes het weer deden’… En hierdoor kwam ik weer te laat bij mijn eerste college van de nieuwe periode. Het college zelf verliep prima. Maar op de terugweg kwam mijn bus niet opdagen… Tsja. Dat was mijn maandag.

De eerste foto’s van deze week heb ik helaas niet meer. Gelukkig was mijn mobiel verzekerd en heb ik inmiddels een nieuw exemplaar. Met dank aan mijn lieve vriend!

febru2

Hahaha. ‘Smokey eyes’. De mensen die Neko Atsume spelen zullen dit begrijpen.

febru4

Dinsdagavond ging ik samen met mijn vriend en een vriend van hem naar de bioscoop. The 5th Wave was een hele gave film! Het heeft weer een beetje zo’n The Hunger Games/Divergent/The Maze Runner fibe.

febru6

Een heerlijke salade met quinoa en granaatappel.

febru7

Ik probeerde de nieuwe Pistachio Rose Mocha van Starbucks en het was HEERLIJK! Veel lekkerder dan verwacht. De pistachesmaak is lekker sterk en de rozensmaak zorgt voor wat ‘frisheid’.

ebay-aankopen-enzo

Op eBay bestelde ik weer een aantal gekke producten waaronder toffe fruitspullen en opvallende sokken.
Benieuwd wat ik nog meer voor onzinnige dingen heb gekocht? Bekijk het nieuwste On my way from eBay artikel!

febru10

Aaawh, Bambi in het echt! Hoe schattig is dit!

febru8

Een mooie foto vanuit de trein.

diy-ketting-aan

diy-ketting-omtoveren-10

Een klein maandje geleden maakte ik al een prachtige ketting van twee paar oorhangers van H&M. Nu heb ik een H&M ketting omgetoverd tot een prachtig nieuw exemplaar! Bekijk hier de DIY!

febru9

Op de boot naar Terschelling voor een gezellig weekendje met mijn vriend. Afgelopen vrijdag waren we alweer 5 jaar samen en dat moest gevierd worden!

febru12

In de bus naar het huisje zag ik ineens deze sticker op het raam. Hahaha. Eerst schrok ik wel even.

febru13

De quotes op YogiTea theezakjes vind ik zo leuk!

febru18

Natuurlijk moet je naar het strand als je op Terschelling bent. Hoe kan het ook anders.

febru19

De zee.

febru16

Een prachtige kleurrijke mast.

febru17

Haren in de wind.

febru21

Daarna hebben we genoten van een heerlijke warme chocolademelk bij het Heartbreak Hotel.

febru20

De tafels van het restaurant hadden zulke vrolijke printjes!

febru15

Het kleurrijke Heartbreak Hotel van de buitenkant.

febru26

Lol bij Hema. Een beetje foute humor moet af en toe kunnen. Haha.

febru24

Op Terschelling zijn we ook uit eten geweest bij De Walrus. Dit is een foto van de heerlijke carpaccio.

febru22

Genieten van mijn nieuwe fluffy sokken van Primark.

febru25

Yatzee! Volgens mij was het de eerste keer dat ik echt Yatzee speelde.

winpakket

En afgelopen zondag kwam er een hele toffe winactie online. Een super groot DIY pakket gevuld met al mijn favoriete tools en materialen! Bedankt voor alle enthousiaste reacties!

Later kreeg ik de vraag of het pakket ook te koop was. Ehm, nee, maar het bracht mij wel op ideeën! Misschien kan ik eens in de zoveel tijd toffe DIY pakketten voor jullie samenstellen. En nu ben ik natuurlijk erg benieuwd: Zou jij hier interesse in hebben? Zo ja, wat zou er dan écht in het pakket moeten zitten?

Hoe was jouw week?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:53h, 09 februari Beantwoorden

  Oeps wat een vervelende dingen gebeurde afgelopen week.
  Fijn dat je nu een nieuwe telefoon hebt.Gefeliciteerd dat jullie zoveel jaren samen zijn!
  Voor de rest had je veel leuke dingen gedaan ;-)

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:51h, 13 februari Beantwoorden

   Tja.. Kan gebeuren. Gelukkig is alles weer goed. En dank je wel!! :D

 • Wietske
  Geplaatst op 09:02h, 09 februari Beantwoorden

  Op naar de volgende 5 jaar :)
  Leuke foto’s van Terschelling!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:51h, 13 februari Beantwoorden

   Dank je wel! :)

 • Linda
  Geplaatst op 10:02h, 09 februari Beantwoorden

  Balen dat je week zo waardeloos begon, gelukkig was de rest van week, met jullie weekend Terschelling wel goed. Gefeliciteterd met 4 jaar samen zijn. Leuke foto’s, :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:52h, 13 februari Beantwoorden

   Awh, dank je wel Linda!

 • lisa
  Geplaatst op 11:45h, 09 februari Beantwoorden

  Aaaawh, nou een dag zoals maandag ga je vast niet meer meemaken! (Moet stiekem toch een beetje lachen, hihi.) Neko Atsume yaah.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:52h, 13 februari Beantwoorden

   Hahha, gelukkig kunnen we er om lachen! Het was in ieder geval wel erg gezellig! :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 17:31h, 09 februari Beantwoorden

  Ik moet dringend de 5th wave gaan zien

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:54h, 13 februari Beantwoorden

   Haha, het is zeker een aanrader!

 • Saraya
  Geplaatst op 21:24h, 09 februari Beantwoorden

  Leuke foto’s, hahaha vooral die foto van de Hema vind ik grappig :)
  X

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:53h, 13 februari Beantwoorden

   Hahaha, leuk dat die foto je opvalt. Moest er zelf ook erg om lachen!

Geef een reactie